• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Voi hyvin

Tuotekuvaus Voi hyvin lehti

Hyvinvointia lempeällä otteella

Voi hyvin vie lukijan 10 kertaa vuodessa mielihyvän ja hyvinvoinnin maailmaan rentoutumaan ja nauttimaan. Voi hyvin kertoo hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti.

Uudistunut Voi hyvin -lehti ratkoo ja ihmettelee olemassaolon mysteeriä ja tukee lukijansa henkistä kehitystä ja ajattelua. Voi hyvin -lehti on ystävä, joka rohkaisee tavoittelemaan pysyvää mielenrauhaa ja tukee lukijaa ottamaan vastuun omasta itsestään sekä tekemään oikeita valintoja terveytensä hyväksi. Lisäksi lehti uskoo ravinnon parantavaan voimaan ja siihen, että oikea ravitsemus on lääke.

Voi hyvin on lempeästi luonnonmukainen. Lehti tarjoaa vaihtoehtoja henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin: uusinta tietoa lempeistä liikuntalajeista ja terveyden ylläpitämisestä, tuoretta tutkimus- ja ravitsemustietoa sekä parhaat kasvis-, luomu- ja lähiruokaohjeet. Joka numerossa on myös luonnonkosmetiikkauutuuksia, uusia elintarvikkeita ja luontaistuotteita.

Lehti keskittyy kokonaisvaltaisesti terveyteen ja henkiseen kasvuun sekä antaa vinkkejä mielen- ja stressinhallintaan ja uusia näkökulmia ihmissuhteisiin, ravitsemukseen, kauneuteen ja liikuntaan. Lehdestä voit lukea tieteen uusimmista saavutuksista terveyden saralla, mutta myös mielenkiintoisista vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Haastattelujen kautta lukija pääsee tutustumaan erilaisten ihmisten inspiroiviin tarinoihin liittyen muun muassa henkiseen elämäntapaan ja hengellisyyteen.

Voi hyvin ottaa huomioon ihmisten erilaiset lähtökohdat, puhutaan sitten liikunnasta, ravinnosta tai terveydestä yleensäkin. Kaikille ei sovi kaikki hoitomuodot sairauden ilmetessä eikä kaikille sovi kaikenlainen liikunta. Kaikkien kehot eivät myöskään siedä kaikkia raaka-aineita. Voi hyvin antaa vaihtoehtoja ja ajattelemisen aihetta erilaisten ihmisten terveyden ylläpitoon ja hoitoon.

Voi hyvin -lehden tyypillinen lukija on aktiivinen, itsestään huolehtiva nainen, joka haluaa panostaa fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiinsa ja parantaa elämänlaatuaan. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Voi hyvin -lehti parhaaseen kampanjahintaan itsellesi tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi!

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Voi hyvin

5
Ines 23.12.2022
Voi HYvin lehti on nyt juuri alkuperäisessä muodossaan .Se tarjoaa tämän ajan ihmisille, jotka kokevat muutakin kuin mammonan tarjoamaa elämää, henkevämpää ajattelua ja ymmärrystä.
1
Sirpa Huhtala
Liikaa henkimaailma asioita!
1
marko
ihan höpö höpö lehti turhaa henkimaailma juttuja.
5
Terttu
ok
3
Kristiina Harju
Miten on mahdollista, että lehdessänne on artikkeli sähkömagneettisesta säteilystä, eikä siinä ole lainkaan mainintoja sen haittavaikutuksista? Asiasta on kiistattomia tutkimuksia eri puolilta maailmaa ja mm. Saksan ja Ruotsin rakennusmääräyksissäkin ko. säteilyn esto otetaan huomioon.
0
harriet hellne
se on hyvä ja asiallinen lehti hyvin voinista kertova lehti siksi tilaan voi hyvin lehden.olen enki tilannut sen

Tarjoukset

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle