• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Trendi

Tuotekuvaus Trendi lehti

Trendi on jokaisen naisen luottolehti! Suomalainen muotilehti Trendi on tyylin suunnannäyttäjä ja älykkään, tyylitietoisen naisen paras ystävä. Tilaamalla Trendin, saat kotiisi mahtavan lukupaketin täynnä uutta inspiraatiota ja hyvää mieltä. Tilaa Trendi edullisesti meiltä, paras tarjous löytyy aina osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Trendi on tyylitietoisen naisen valinta. Lehti pitää sinut ajan tasalla muotimaailman uusimmista tuulista ja esittelee kauden kuumimmat trendit. Lehdestä löydät parhaat shoppailuvinkit ja neuvot siihen, kuinka uusimmat muoti-ilmiöt saa sisällytettyä omaan vaatekaappiin ja tyyliin. Trendi jakaa myös mahtavia vinkkejä uusiin hiustyyleihin, meikkilookeihin ja itsensä hemmotteluun. Trendin neuvoilla näytät aina hyvältä!

Muoti ja kauneus eivät ole lehden ainoita aihealueita. Trendi elää vahvasti mukana suomalaisnaisten arjessa ja tuntee heidän mielenkiinnonkohteensa. Trendin lukijat kiittelevätkin lehteä monipuolisesta ja mielenkiintoisesta sisällöstä. Trendin muihin aihealueisiin kuuluvat esimerkiksi hyvinvointi, lifestyle, ihmissuhteet ja työelämä. Trendi keskustelee, herättää ajatuksia ja tarjoaa inspiraatiota sekä arkeen että juhlaan.

Trendi kolahtaa postiluukustasi 12 kertaa vuodessa ja lukuiloa riittää joka kuukaudeksi. Jos lehti ei riitä, Trendin sisältöä täydentää lehden ylläpitämä verkkoyhteisö Lily, joka on yksi merkittävimmistä naisille suunnatuista monikanavamedioista Suomessa.

Trendi on loistava lahjaidea vaimolle, tyttöystävälle, tai vaikka parhaalle kaverille. Ilahduta upeaa naista elämässäsi lehtilahjalla tai tilaa lehti itsellesi. Trendi tilaus onnistuu aina parhaaseen kampanjahintaan osoitteessa Lehtikuningas.fi!

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Trendi

5
Mari
Trendi on todella hyvä lehti. ????
0
Lehtikuningas.fi
Hei Auli! Kiitos upeasta kommentistasi! Ihanaa saada palautetta tyytyväiseltä lukijalta. Toivottavasti lehti miellyttää sinua jatkossakin! Oikein mukavaa syksyä! -Ylläpito
0
Auli
Trendi on todella hyvä lehti! Ilme on nuorekas ja raikas, mutta särmikkäät jutut kiinnostavat myös vanhempia lukijoita. Erityisesti pidän siitä, että kuviin on satsattu. Erottuu pirteästi naistenlehtivalikoimassa!

Trendi

Julkaisua / vuosi: 
9
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 5 (1 vote)

Tarjoukset

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle