• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Trendi

Tuotekuvaus Trendi lehti

Trendi – Inspiroiva ja palkittu naistenlehti, joka kertoo tyylistä, kauneudesta ja rohkeista Naisista

Trendi on enemmän kuin vain naistenlehti – se on inspiroiva ja palkittu opas tyyliin, kauneuteen ja rohkeisiin naisiin. Tilaamalla Trendin saat kattavan lukupaketin täynnä syvällisiä tarinoita, inspiroivia näkökulmia ja hyvää mieltä. Trendi on enemmän kuin pelkkä lehti – se on matka rohkeuteen, tyyliin ja kauneuteen. Liity mukaan Trendin lukijoiden joukkoon ja tilaa lehti nyt pysyvästi reiluun hintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi! Koe muodin maailma, kauneuden salaisuudet ja rohkeiden naisten tarinat Trendin ainutlaatuisessa seurassa.

Trendissä kohtaat aina:

Naiset, joiden tyyli ja elämäntarina Inspiroivat: Lehti esittelee rohkeita ja tyylitietoisia naisia, joiden tarinat ovat omiaan inspiroimaan lukijoita.
Muotia ja trendejä: Trendi tarjoaa inspiraatiota asuvalintoihin ja auttaa löytämään oman tyylinsä. Jokaisessa numerossa on lähes 20 sivua muotia ja kauneutta.
Kauneustuotteiden vertailuja ja uutuustuotteita: Lehti vertailee kauneustuotteita, jakaa vinkkejä uutuuksista ja käy rehellisesti läpi kauneudenhoitotuotteiden maailman.
Syvällisiä oivalluksia elämästä: Trendi tarjoaa kiinnostavia näkökulmia ja syvällisiä oivalluksia työstä, tyylistä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja ajankohtaisista ilmiöistä.
Koskettavia ja voimaannuttavia tarinoita: Lehti jakaa koskettavia ja voimaannuttavia tarinoita aidoista elämänkokemuksista ja vaikeuksista selviämisestä, jotka koskettavat syvältä.

Tilaa Trendi pysyvästi reiluun hintaan


Tilaa tämä lehti meiltä pysyvästi reiluun hintaan. Pysyvästi reilu hinta tarkoittaa sitä, että lehtitilauksesi hinta on täysin sama seuraavallakin jaksolla. Kun tilaat nyt, pysyy tilauksesi hinta täysin samana seuraavallakin jaksolla. Ja sitä seuraavalla, niin kauan, kun pidät tilauksesi voimassa. Voit siis huoletta nauttia lehdestäsi ilman hinnankorotuksia. Tämän lupauksen saat vain A-lehdiltä, ainoana Suomessa. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta. Tämä rajoitteen Lehtikuninkaalle on asettanut lehden kustantaja A-lehdet Oy. Jos tilaukseen sisältyy digitaalinen näköislehden lukuoikeus ja digiarkisto saat ohjeet sähköpostitse, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Voit lukea lehden digiversiota kätevästi kotona, mökillä tai vaikka matkalla.
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Trendi

5
Mari
Trendi on todella hyvä lehti. ????
0
Lehtikuningas.fi
Hei Auli! Kiitos upeasta kommentistasi! Ihanaa saada palautetta tyytyväiseltä lukijalta. Toivottavasti lehti miellyttää sinua jatkossakin! Oikein mukavaa syksyä! -Ylläpito
0
Auli
Trendi on todella hyvä lehti! Ilme on nuorekas ja raikas, mutta särmikkäät jutut kiinnostavat myös vanhempia lukijoita. Erityisesti pidän siitä, että kuviin on satsattu. Erottuu pirteästi naistenlehtivalikoimassa!

Trendi

Julkaisua / vuosi: 
10
Kieli: 
Suomi
Pysyvästi reilu hinta
Arvostelu: 5 (3 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle