• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Sköna hem

Tuotekuvaus Sköna hem lehti

Sköna Hem tilaus Sköna hem on inspiraation lähde hänelle, joka on kiinnostunut kaikesta asumiseen liittyvästä. Tilaa heti verkossa osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Sköna hem -lehti tarjoaa inspiroivia reportaaseja sisustukseen ja kotiin liittyen. Lehdestä saat lukea tuoreimmat uutiset ajankohtaisista sisustustrendeistä sekä sisustusmaailman ihmisistä ja tapahtumista. Kiinnostava sisältö upeiden kuvien kera, pakattuna kauniisiin kansiin: tätä lehteä on vaikea vastustaa!

Tilaa Sköna Hem

Sköna hem -lehteä julkaistaan 14 numeroa vuodessa. Huom! Ruotsalaisten lehtien ensimmäisen lehden arvioitu toimitusaika Suomeen on noin 5-7 viikkoa. Tilaa nyt edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Sköna hem

5
Helena
Ehdottomasti paras ja tyylikkäin alan lehti.
5
Rozi
hyvä
5
Annelie Vilokki
"Paras sisustuslehti tällä hetkellä maailmassa. Olen ollut tilaaja joskus -70 luvulla. Sitten siirryin irtonumeron ostajaksi, kahlaten koko Aketeemisen ym. tarjonnan ja ulkomailla ollessani vastaavat. Aina olen kuitenkin palannut em. lehden lukijaksi enkä saa enää makua muihin lehtiin. Ihaninta on se, että Sköna Hemissa sisustuksissa on käytetty värejä koko nk.""valkoisen kaudenkin"". Valkoiset kodit eivät kerro sisustajan värisilmästä, joka on juuri minua kiinnostavaa."

Sköna hem

Julkaisua / vuosi: 
14
Kieli: 
Ruotsi
Arvostelu: 5 (3 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle