• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Sisu-Ristikot

Tuotekuvaus Sisu-Ristikot lehti

Tilaa Sisu-ristikot


Tervetuloa Lehtikuningas-sivustolle tutustumaan upeaan Sisu-ristikot-lehteen – aivan uudenlainen ristikkolehti, joka tarjoaa aivojumppaa ja viihdettä ristikoiden ystäville! Sisu-ristikot-lehti on suunniteltu juuri sinulle, joka arvostat haastetta, hienostunutta suunnittelua ja palkitsevaa pähkäilyä. Sisu-ristikot-lehti on täydellinen kumppani rentouttaviin hetkiin kahvikupin äärellä tai matkustellessa – se tarjoaa aina tuoreita ja omaperäisiä ristikkotehtäviä, jotka pitävät mielen virkeänä. Mutta miksi valita juuri Sisu-ristikot?

Sisu-ristikot-lehden ainutlaatuiset ominaisuudet:

Monipuoliset Ristikot: Sisu-ristikot-lehti tarjoaa monenlaisia ristikkoja, aina perinteisistä sanaristikoista sudokuihin ja loogisiin pulmiin. Tämä tarkoittaa, että saat aina nauttia vaihtelevasta aivojumppasta yhden lehden sisällä.

Laadukas Sisältö: Lehden ristikot on huolella laadittu ja suunniteltu tarjoamaan sekä aloitteleville että kokeneille ristikkojen ratkojille riittävän haasteita. Tehtävät ovat selkeästi selitettynä, joten voit uppoutua ratkaisemiseen heti.

Visuaalinen Ilme: Sisu-ristikot-lehti ei ole vain aivojumppaa vaan myös silmäniloa. Sen tyylikäs ja houkutteleva ulkoasu tekee lehdestä hienon lisän kahvipöytään tai ristikkohetkien kumppaniksi.


Oli kyseessä sitten ristikoiden ratkonta rentoutumiseen, mielen haastaminen tai uusien pulmien parissa puuhastelu, Sisu-ristikot-lehti on valintasi. Liity joukkoon ja anna avioillesi pientä ekstratekemistä – tilaa Sisu-ristikot-lehti Lehtikuningas-sivustolta ja anna aivonystyröillesi kunnollinen treeni samalla kun nautit tästä visuaalisesti houkuttelevasta ja älyllisesti virkistävästä lehdestä! Tilaa nyt Sisu-ristikot-lehti ja ota vastaan haaste!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Sisu-Ristikot

Sisu-Ristikot

Julkaisua / vuosi: 
6
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 3.8 (6 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 6 nroa:
  22,00
  (-18%)
  * Kestotilaus
 • 6 nroa:
  29,00
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle