• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Seiska Digilehti

Tuotekuvaus Seiska Digilehti lehti

Tervetuloa tutustumaan Seiska digilehteen - ainutlaatuiseen viihdepakettiin, joka tarjoaa tuoreimmat julkkisuutiset ja koukuttavimmat juorut suoraan kätevästi luettavaksi digitaalisessa muodossa. Seiska digilehti on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla viihdemaailman kuumimmista tapahtumista ja salaisuuksista.

Miksi sitten valita Seiska digilehti? Ensinnäkin, digitaalinen muoto tarkoittaa sitä, että voit nauttia lehdestä missä ja milloin tahansa, kunhan sinulla on internetyhteys. Voit lukea sitä älypuhelimellasi, tabletillasi tai tietokoneellasi - valinta on sinun. Ei enää tarvetta kantaa mukana painavaa paperilehteä!

Toiseksi, Seiska digilehti tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen. Selkeä ja intuitiivinen käyttöliittymä tekee selaamisesta helppoa ja miellyttävää. Voit zoomata sisältöä, tehdä hakuja ja tallentaa artikkeleita. Kaikki tämä on mahdollista yhdellä kosketuksella tai klikkauksella.

Seiska digilehti pitää sinut ajan tasalla kaikista suosikkijulkkiksistasi. Olipa kyse sitten kohu-uutisista, seurapiirikuvista, jännittävistä haastatteluista tai paljastavista juoruista, löydät ne kaikki Seiska digilehdestä. Lisäksi lehti tarjoaa syvällisempää sisältöä, kuten henkilöhaastatteluja, taustatarinoita ja mielenkiintoisia reportaaseja, jotka vievät sinut viihdemaailman ytimeen.

Seiska digilehti on saatavilla tilauksena, ja saat uuden numeron suoraan sähköpostiisi tai digitaaliseen lukulaitteeseesi. Ei enää tarvetta odottaa postinjakajan saapumista tai huolehtia lehden katoamisesta. Sinulla on aina pääsy tuoreimpaan lehteen juuri silloin kun haluat.

Voit tilata meiltä myös perinteisen printtiversion, jos luet mieluummin paperista lehteä. Tilaa Seiskan printtiversio tästä.

Liity Seiska digilehden lukijoiden joukkoon ja saat viihdettä ja jännitystä elämääsi joka viikko. Olitpa sitten kotona, matkoilla tai vaikka aurinkotuolissa rentoutuessa, Seiska digilehti on aina mukanasi. Älä missaa hetkeäkään viihdemaailman käänteistä - tilaa Seiska digilehti ja nauti tuoreimmista juoruista missä ikinä oletkin!

Tilaamalla printtilehden hyväksyt kustantajan (Aller Media Oy) yleiset tilausehdot . Tilaamalla digilehden hyväksyt kustantajan (Aller Media Oy) yleiset digituotteiden tilausehdot . Tilaamalla vahvistan lukeneeni Aller Media Oy:n tietosuojaselosteen

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Seiska Digilehti

Seiska Digilehti

Julkaisua / vuosi: 
56
Kieli: 
Suomi
Digilehti
Arvostelu: 4.3 (3 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 12 nroa:
  25,00
  (-63%)
  * Määräaikainen
 • 20 nroa:
  49,90
  (-56%)
  * Määräaikainen
 • 12 nroa:
  25,00
  (-63%)
  * Määräaikainen
 • 20 nroa:
  49,90
  (-56%)
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle