Gluteeniton Keittiö

Julkaisukieli suomi

4/5 (41 ääntä)

Tuotekuvaus

Maistuva matka gluteenittoman ruoanlaiton ja leivonnan maailmaan

Gluteeniton Keittiö on uusi ja raikas lehti kaikille laadukkaaseen ruokaan panostaville. Monipuolinen lehti on täynnä herkullisia ja sesonkiin sopivia ruoka- ja leivontareseptejä sekä tietoa ja ideoita arkeen sekä juhlaan.

Gluteenitonta ruokavaliota noudattavat nykyään paitsi keliaakikot, myös monet muut ravinnosta ja kehon hyvinvoinnista kiinnostuneet. Lehtivalikoimaan on toivottu suomenkielistä lehteä, joka olisi erikoistunut yhtä aikaa sekä gluteenittomaan ruoanlaittoon että leivontaan. Nyt toive täyttyy. Gluteeniton Keittiö -lehden reseptit sopivat niin gluteenittomaan ruokavalioon tutustuville kuin sitä pidempään noudattaneille. Lehden ohjeiden avulla on helppo loihtia koko päivän ruoat sekä tähtihetkien herkut – leivontaa unohtamatta.

Reseptejä, tietoa ja ajankohtaisia ideoita

Gluteeniton Keittiö -lehden houkuttelevan näköiset reseptit innostavat kokeilemaan ruokia ja leivonnaisia, jotka maistuvat taatusti kaikille. Lehti tarjoaa inspiraatiota gluteenittoman arjen keskelle, sillä jokaisessa numerossa on myös tietoa gluteenittomasta elämäntavasta, ajankohtaisista trendeistä sekä uusista tuotteista.

Gluteeniton Keittiö huomioi myös muita erityisruokavalioita. Lehdestä löytyy siis gluteenittomia reseptejä myös esimerkiksi maidottomaan ja munattomaan ruokavalioon.

Gluteeniton Keittiö on uusi ruokalehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Tilaa Gluteeniton Keittiö nyt kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi! Meiltä löydät myös muita ruokalehtiä edullisesti. Löydät valikoimastamme useat suosikkilehdet ja tilaat ne suoraan kotiin kannettuna itselle tai lahjaksi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 4
Kustantaja: Kolmiokirja Oy
Aloitusvuosi: 2020


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 15 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D