• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Prinsessa

Tuotekuvaus Prinsessa lehti

Prinsessa tilaus ja tilaajalahja Prinsessa-lehti on kaikkien pienten prinsessojen ja miksei prinssienkin suosikkilehti. Lehti tarjoaa hauskaa lukemista ja mielekästä tekemistä perheen nuoremmille jäsenille. Tilaa lehti edulliseen hintaan osoitteessa Lehtikuningas.fi.

Hyppää Prinsessa Jasminen lentävän maton kyytiin, sukella Arielin merenalaiseen maailmaan ja tutustu Tuhkimon eläinystäviin. Lehden sivuilla seikkailevat myös muut rakastetut prinsessat kuten Lumikki, Tähkäpää, Mulan, Prinsessa Ruusunen ja Belle. Frozen-numeroissa seikkailevat Anna ja Elsa ystävineen. Prinsessa-lehden mukana hyppäät sisään Disneyn taianomaiseen maailmaan ja pääset osaksi ihanien Disney-prinsessojen uusimpiin seikkailuihin.

Lehti on värikäs ja hyväntuulinen kokonaisuus, joka tuo varmasti iloa päivään. Lehdestä löydät kauniiden prinsessojen uudet seikkailut jännittävinä kuvatarinoina. Lisäksi lehden mukavat askarteluohjeet ja puuhatehtävät tuovat paljon iloa ja niiden parissa viihtyy pidempäänkin niin yksin kuin vanhempien tai ystävien kanssa. Jokaisen lehden mukana tulee myös ihastuttava lahja omien prinsessaleikkien iloksi. Lehden mukana tulevien upeiden prinsessajulisteiden avulla oman suosikkiprinsessansa saa koristamaan myös oman huoneen seiniä.

Tilaa Prinsessa -lehti Prinsessa on loistavaa viihdykettä esimerkiksi pitkille automatkoille tai leikkien väliin ja sopii mainiosti myös iltasaduksi. Lehden pariin voi palata aina uudelleen ja uudelleen ja uusin lehti on joka kerta yhtä odotettu! Lehden postipalstalle lukija voi myös lähettää omia piirustuksiaan ja valokuviaan.

Prinsessa-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Osta lapsellesi pääsylippu Disneyn sadunhohtoiseen maailmaan jo tänään ja tilaa Prinsessa-lehti osoitteesta Lehtikuningas.fi. Tämä tarjous Prinsessa-lehdestä on mahdoton ohittaa!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Prinsessa

5
hertta
5
5
Emmi
ok
0
tiana
tosi kivaaaaaa lehti

Prinsessa

Julkaisua / vuosi: 
12
Kieli: 
Suomi
Tilausta ei ole mahdollista maksaa Klarnan kautta. Sanoma Media Finland lähettää laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tähän tuotteeseen ei ole mahdollista hyödyntää alennuskoodia tai lahjakorttia.
Arvostelu: 4.2 (22 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 6 kuukautta:
  29,00
  (-55%)
  Tilaajalahja!
  1 lisäkuukausi

  Yksi lisäkuukausi kaupan päälle tilauksen jatkoksi.

  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  49,00
  (-59%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 15,80 €

  2 lisäkuukautta Prinsessa-lehteä

  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  29,00
  (-55%)
  Tilaajalahja!
  1 lisäkuukausi

  Yksi lisäkuukausi kaupan päälle tilauksen jatkoksi.

  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  49,00
  (-59%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 15,80 €

  2 lisäkuukautta Prinsessa-lehteä

  * Kestotilaus

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle