Tällä hetkellä voimassa olevat alennuskoodit:
Syysale 10% lisäalennus: Lisäalennus kaikista ennakkomaksettavista tuotteista koodilla SYYSALE10

Syötä koodi kassalla "Alennuskoodi"-kenttään ja paina OK aktivoidaksesi. Alennuskoodeja ei voi yhdistää samassa tilauksessa.

Kampanja on voimassa 22.-24.9. Lisäalennuksen saa ennakkomaksettavista tuotteista. Ennakkomaksettavat tuotteet maksetaan kortilla, verkkopankissa tai Klarna-laskulla. Alennusta ei saa kustantajalaskutteisista lehdistä, joita ovat mm. Otavamedian ja Sanoma Median lehdet sekä useimmat ruotsalaiset lehdet.

Parhaat tilaajalahjat


Lehtikuningas.fi parhaat tilaajalahjat

Tilaa lehti, niin saat kaupan päälle upea tilaajalahjan! Sivustollamme on aina huikeat määrät erilaisia tilaajalahjoja. Tältä sivulta löydät parhaista parhaat!

Tilaajalahja lähetetään aina tilauksen maksajan osoitteeseen. Voit siis antaa lehden lahjaksi ja pitää tilaajalahjan itselläsi! Tilaajalahja on myös kätevä lahjaidea. Ota kuitenkin huomioon, että tilaajalahja lähetetään pääsääntöisesti vasta jokunen viikko tilauksen maksamisen jälkeen.

Sekä lehden että tilaajalahjan toimituskulut sisältyvät tarjoushintaan!

Tilaajalahja kaupan päälle

Tilaa lehti, niin saat kaupan päälle upea tilaajalahjan! Sivustollamme on aina huikeat määrät erilaisia tilaajalahjoja. Tältä sivulta löydät parhaista parhaat!

Arvokkaita design-tuotteita, kosmetiikkaa, tekniikkaa, koruja, astioita, harrastusvarusteita... Meiltä löytyy sekä lehtiä että tilaajalahjoja jokaiseen makuun, valitse vain suosikkisi! Voit myös kääntyä asiantuntevan asiakaspalvelumme pariin, jos haluat suosituksia.

Viime vuosina tilaajalahjoihimme on lukeutunut monien suosittujen suunnittelijoiden ja merkkien tuotteita, kuten IvanaHelsingin ja Marimekon laukkuja ja somisteita, Hanna Sarénin design-tuotteita, sekä Tapio Wirkkalan koruja, aterimia ja sisustussomisteita.

Tilaajalahjat vaihtuvat kausittain ja kampanjakohtaisesti, jotta voimme tarjota aina mahdollisimman hyviä ja ajankohtaisia lahjoja. Tilaamalla lehden nyt varmistat saavasi suosikkilahjasi.

Tilaajalahja lähetetään aina tilauksen maksajan osoitteeseen.Voit siis antaa lehden lahjaksi ja pitää tilaajalahjan itselläsi! Tilaajalahja on myös kätevä lahjaidea. Ota kuitenkin huomioon, että tilaajalahja lähetetään pääsääntöisesti vasta jokunen viikko tilauksen maksamisen jälkeen.

Sekä lehden että tilaajalahjan toimituskulut sisältyvät tarjoushintaan!

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D