• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Otavamedia

Kaikki Otavamedian lehdet edullisesti tästä! Juuri nyt ystävänpäivätarjous mikä tahansa lehtitilaus Otavamedialta vain 29 € ja kaksi tilaajalahjaa kaupan päälle. Anna toinen lahjaksi ystävälle tai pidä molemmat itselläsi.

Tästä löydät koottuna kaikki Otavamedian tarjoukset. Paljon määräaikaisia tarjouksia ja myös kestotilausvaihtoehtoja tilaajalahjan kera.

Tilaa Anna, Deko, ERÄ, Hymy, Kanava, Kippari, Kotiliesi, Kotiliesi Käsityö, Kotilääkäri, Koululainen, Maalla, Metsästys ja Kalastus, Parnasso, Seura, Seura Superristikot, Suomen Kuvalehti, Tekniikan Maailma, TM rakennusmaailma, TV-maailma, Vauhdin maailma, Vene, Villivarsa tai Viva itsellesi tai lahjaksi aina edulliseen kampanjahintaan.

Otavamedian yleisaikakauslehdet Viva, Seura, Hymy ja Suomen Kuvalehti pitävät sinut ajan tasalla ajankohtaisista aiheista ja ilmiöistä. Näiden lehtien avulla tiedät mistä kahvipöydissä puhutaan!

Naistenlehdet Kotilääkäri, Kotiliesi, Kaksplus ja Anna ovat erinomainen lahjaidea syntymäpäivänä, äitienpäivänä, naistenpäivänä, ystävänpäivänä tai jouluna. Ilahduta äitiä, vaimoa, tyttöystävää, tytärtä, tätiä tai vaikka naapuria!

Harrastelehtien laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotain. Vene, Vauhdin Maailma, TM rakennusmaailma, Metsästys ja Kalastus, Maalla, Kotiliesi Käsityö, Kippari, Erä, Deko ja Tekniikan Maailma antavat uutta tietoa lukijalleen.

Erikoislehdet TV-maailma, Seura SuperRistikot, Parnasso, Kanava ja Alibi paneutuvat mielenkiintoisiin aihealueisiin, joista et voi lukea muualta.

Nuorten-ja lastenlehdet Villivarsa ja Koululainen ilahduttavat perheen pienimpiä. Mitä sinun lapsesi lukevat? Määräaikainen lehtitilaus on toivottu lahja. Sinun eikä lahjan saajan tarvitse muistaa perua lehtitilausta.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle