• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Mondo

Tuotekuvaus Mondo lehti

Mondon Maailma: Matkakuumeen sytyttäjä ja seikkailujen opas

Matkailulehti Mondo on enemmän kuin pelkkä lehti – se on matkailijan luotettava ystävä, joka kutsuu sinut unohtumattomille seikkailuille ympäri maailmaa. Mondo sytyttää matkakuumeesi ja tarjoaa käytännön neuvoja, mihin suunnata, mitä nähdä ja kokea.Kun olet suunnittelemassa matkaasi, Mondo on oiva apulaisesi. Saat asiantuntevia ja testattuja vinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään ne ainutlaatuiset paikat, joita paikalliset rakastavat ja joista puhutaan juuri nyt. Sinun ei tarvitse enää tuhlata aikaa loputtomaan googlaamiseen – Mondo kokoaa kaiken tarvittavan tiedon kätesi ulottuville.

Jokaisessa Mondossa seikkailee laaja valikoima kohteita kaikille matkailusta kiinnostuneille: Euroopan suosituimmat kaupungit, piilotetut aarteet ja reitit pääkaupunkien ulkopuolelta, unohtumattomat kokemukset Alpeilta aina eksoottisiin kaukokohteisiin ja auringonlaskurannoille asti. Mondo matkailee vastuullisesti ja kannustaa sinuakin siihen. Lehdestä löydät vinkkejä vastuulliseen matkailuun sekä inspiroivia juttuja kotimaan kohteista, naapurimaista ja ihanista junamatkoista. Vaikka et olisi suunnittelemassa konkreettista matkaa, Mondo voi viedä sinut nojatuolimatkalle. Voit uppoutua elämäsi safarille tai kesäisille Alpeille Mondon upeiden kuvien ja syväluotaavien matkareportaasien seurassa. Joka sivulla odottaa mahdollisuus uppoutua uusiin maisemiin ja kulttuureihin.

Tervetuloa Mondon maailmaan – missä jokainen sivu on uusi seikkailu odottamassa!

Tilaa Mondo pysyvästi reiluun hintaan


Tilaa tämä lehti meiltä pysyvästi reiluun hintaan. Pysyvästi reilu hinta tarkoittaa sitä, että lehtitilauksesi hinta on täysin sama seuraavallakin jaksolla. Kun tilaat nyt, pysyy tilauksesi hinta täysin samana seuraavallakin jaksolla. Ja sitä seuraavalla, niin kauan, kun pidät tilauksesi voimassa. Voit siis huoletta nauttia lehdestäsi ilman hinnankorotuksia. Tämän lupauksen saat vain A-lehdiltä, ainoana Suomessa. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta. Tämä rajoitteen Lehtikuninkaalle on asettanut lehden kustantaja A-lehdet Oy. Jos tilaukseen sisältyy digitaalinen näköislehden lukuoikeus ja digiarkisto saat ohjeet sähköpostitse, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Voit lukea lehden digiversiota kätevästi kotona, mökillä tai vaikka matkalla.
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Mondo

1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  12 kuukautta:
  69,90
  Tilaajalahja!
  Arvo 12,90 €

  1 lisänumero Mondo-lehteä

  * Kestotilaus
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto
  6 kuukautta:
  39,90
  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  77,40
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  141,90
  * Määräaikainen
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  12 kuukautta:
  69,90
  Tilaajalahja!
  Arvo 12,90 €

  1 lisänumero Mondo-lehteä

  * Kestotilaus
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto
  6 kuukautta:
  39,90
  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  77,40
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  141,90
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle