• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Mondo

Tuotekuvaus Mondo lehti

Matkailulehti Mondo on lehti kaikille matkailusta kiinnostuneille. Mondon lukeminen on jo itsessään lomamatka – lehden kiehtovat artikkelit johdattavat unelmoimaan matkasta mitä upeimpiin kohteisiin niin kotimaassa kuin ulkomailla. Varoituksen sana: Mondon lukeminen saattaa aiheuttaa vakavaa matkakuumetta! Jos unelmoit siis matkasta tai suunnittelet sellaista, tartu Mondoon.

Kun tilaat Mondon, ei sinun tarvitse enää tuhlata aikaa lomamatkakohteen loputtomaan googlaamiseen. Mondon parissa voit aina luottaa siihen, että löydät matkakohteesta luotettavaa tietoa ja asiantuntevia arvioita. Löydät Mondosta vinkit niin ravintoloihin, shoppailuun, luontomatkoihin kuin esimerkiksi kokkauskursseihin ja lehden vinkit ovat aina testattuja ja hyväksi todettuja! Mondo auttaa sinua löytämään uudessa kohteessa ne paikat, joita paikalliset rakastavat ja jotka ovat juuri sillä hetkellä nosteessa. Löydät lehdestä paitsi paljon tietoa, myös upeita kuvia ja syvällisiä tarinoita. Nämä saavat monet lukijat pistämän lehden talteen ja palaamaan sen matkakertomuksiin ja -kuviin yhä uudelleen.

Useat Mondon lukijat ovat suvaitsevaisia, tiedostavia ja kokeilunhaluisia. Mikä Mondossa viehättää näitä tiedostovia lukijoita ovat vastuullisuuden ja ekologisuuden näkyvä huomioiminen sekä erilaisten matkojen esittely: Mondon jutuissa eivät esille nouse ainoastaan ulkomaanmatkat, vaan lehden artikkeleissa esitellään monipuolisesti myös paljon lähikohteita ja erilaisia tapoja matkustaa, kuten lennottomia lomia ja junalla toteuttavia matkoja. Joka numerosta löytyy kotimaanmatkailusta kertovia juttuja. Lehdessä ilmestyy myös Vastuullinen matkailija –kolumni, jossa toimittaja Heidi Kalmari pohtii, miten matkustaa kestävästi ilosta ja elämyksistä tinkimättä.

Lukijoiden kokeilunhaluun Mondo vastaa esittelemällä usein uusia, vielä tuntemattomampia kohteita ja kakkoskaupunkeja. Haluatko matkustaa mieluiten kohteeseen, jossa eivät kaikki kaveriporukasta ole vielä käyneet? Ota siinä tapauksessa Mondo avuksi! Vai kiinnostaako sinua kenties enemmän luontomatkailu? Myös tässä tapauksessa on Mondo lehtesi. Löydät lehdestä nimittäin nyt enemmän luontomatkailua. Lisäksi Mondossa on annettu tilaa lukijoiden omille vinkeille, joten ääneen pääsevät asiantuntijoiden lisäksi myös kanssamatkaajat, jotka jakavat parhaita tärppejään ja huomioitaan matkakohteista ja matkustamisesta.

Matkailulehti Mondo on jokaisen matkasta haaveilevan tai sellaista suunnittelevan lehti. Mondoa ilmestyy 12 numeroa, 10 lehteä vuodessa (kaksi tuplanumeroa) ja lehti tarjoaa siis 10 kertaa vuodessa mahdollisuuden matkustaa maailman ympäri suoraan omalta sohvalta, vain mielikuvitus rajana! Tilaa nyt Mondo kampanjahintaan itselle tai lahjaksi osoitteesta Lehtikuningas.fi.

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Mondo

Tarjoukset

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle