• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Meidän Talo

Tuotekuvaus Meidän Talo lehti

Meidän Talo – Inspiraatiota, muutosta ja unelmia Kotiin

Onko kotonasi aina käynnissä pieni tai suurempi projekti, ja rakastat vaihtelua arjessasi? Onko sisustus, remontointi, rakentaminen tai puutarhaprojektit lähellä sydäntäsi? Meidän Talo -lehdestä löydät kaiken, mitä tarvitset upeisiin muutoksiin kotisi ympärillä!

Meidän Talo on Suomen suurin omakotiasumisen lehti, joka tarjoaa inspiraatiota kaikille, jotka suunnittelevat isoa tai pientä muutosta kotiinsa. Olipa kyseessä sitten vanhan talon peruskorjaus, keittiö- tai kylpyhuoneremontti, pihan kunnostus tai aivan uuden talon rakentaminen, Meidän Talo -lehdestä saat arvokasta tietoa, käytännönläheisiä ideoita sekä asumisen unelmia. Tämä ei ole vain rakentamisen ja remontoinnin projektilehti, vaan asumisen erikoislehti, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa ja inspiraatiota koko asumisen elinkaaren ajan.

Selkeät ennen ja jälkeen -kuvat havainnollistavat upeimmat, rohkeimmat ja mielenkiintoisimmat remonttiprojektit ympäri Suomen. Lehti selostaa asiantuntevasti ja tarkasti, miten kaikki tehtiin, ja antaa parhaat vinkit rakennus- ja sisustusmateriaalien valintaan sekä hankintaan.

Meidän Talo -lehdestä voit lukea koskettavia tarinoita erilaisista taloista ja kodeista, persoonallisista ja yllättävistä asumisratkaisuista sekä mielenkiintoisista ihmisistä niiden takana. Olitpa sitten viherpeukalo, remonttireiska, rakentaja tai sisustusintoilija, Meidän Talo -lehti ohjaa sinua fiksujen valintojen tekemisessä. Lehti sopii niin naisille kuin miehille, omakotitalon omistajille kuin siitä haaveilevillekin.

Meidän Talo sisältölupaus:

Meidän Talo on rakentajan ja remontoijan paras ystävä. Esittelemme Suomen mielenkiintoisimmat ja rohkeimmat remonttihankkeet havainnollisissa ennen & jälkeen -jutuissa. Kerromme asiantuntevasti, miten kaikki tehtiin, ja annamme parhaat vinkit rakennus- ja sisustusmateriaalien valintaan. Lisäksi tuomme esiin ne urhean remonttimiehen tai -naisen tarinan, jotka ovat uskaltaneet ryhtyä uskomattomiin projekteihin.

Jokaisessa numerossa löydät:
• Isot ja pienet muutokset ennen & jälkeen -kuvien kera.
• Ideoita ja inspiraatiota oman kodin remonttiin.
• Tietoa materiaaleista ja vinkkejä niiden valintaan.
• Elämyksellisiä remontti- ja talotarinoita.
Tilaa Meidän Talo ja anna kodillesi mahdollisuus kukoistaa uudessa loistossaan!

Tilaa Meidän Talo pysyvästi reiluun hintaan


Tilaa tämä lehti meiltä pysyvästi reiluun hintaan. Pysyvästi reilu hinta tarkoittaa sitä, että lehtitilauksesi hinta on täysin sama seuraavallakin jaksolla. Kun tilaat nyt, pysyy tilauksesi hinta täysin samana seuraavallakin jaksolla. Ja sitä seuraavalla, niin kauan, kun pidät tilauksesi voimassa. Voit siis huoletta nauttia lehdestäsi ilman hinnankorotuksia. Tämän lupauksen saat vain A-lehdiltä, ainoana Suomessa. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta. Tämä rajoitteen Lehtikuninkaalle on asettanut lehden kustantaja A-lehdet Oy. Jos tilaukseen sisältyy digitaalinen näköislehden lukuoikeus ja digiarkisto saat ohjeet sähköpostitse, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Voit lukea lehden digiversiota kätevästi kotona, mökillä tai vaikka matkalla.
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Meidän Talo

1
Pekka Reunanen
"Lopetan ""jatkuvan"" tilaukseni.Kirjatkaa lopetus tästä,koskei muualta löydy osoitetta mistä tilauksen voi perua."
0
Risto Saarikoski
Ensiapulaukku on hieno tilaajalahja ja juuri meille tosi tarpeellinen!!!!! Samoin koko lehti on omakotiasukkaan toivelehti ohjeineen!!!.

Meidän Talo

Julkaisua / vuosi: 
12
Kieli: 
Suomi
Pysyvästi reilu hinta!
Arvostelu: 4 (4 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle