• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Maaseudun Tulevaisuus

Tuotekuvaus Maaseudun Tulevaisuus lehti

Maaseudun Tulevaisuus tilaus Maaseudun Tulevaisuus on Suomen johtava maaseutua ja sen elinkeinoja käsittelevä lehti. Lehdestä löytyy mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä kaikille maaseudulla asuville, maatalousyrittäjille tai maaseudusta kiinnostuneille.

Maaseudun Tulevaisuus eli MT tuo kaikki maaseutuun liittyvät uutiset sekä kotimaasta että ulkomailta kotiisi kolme kertaa viikossa. Lehden keskiössä ovat maaseudun elinkeinonharjoittajalle tärkeät aiheet, erityisesti maa- ja metsätalous sekä maaseutuyrittäminen. Lehti käsittelee laaja-alaisesti myös taloutta ja politiikkaa.

Maaseudun Tulevaisuus ilmestyy joka maanantai, keskiviikko ja perjantai muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Lisäksi lehden välissä ilmestyy säännöllisesti kolme eri liitelehteä: Kantri-kuukausiliite ilmestyy 11 kertaa vuodessa, ja käsittelee maaseudun elämää ja erityisesti vapaa-aikaan liittyviä teemoja kuten ruokaa, harrastuksia, luontoa ja erilaisia tapahtumia rennolla otteella. MT Metsä -ajankohtaislehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja perehtyy metsänomistajan näkökulmasta ajankohtaisiin ilmiöihin. Suomalainen Maaseutu on maa- ja metsätalouden ammattilehti. Lehden sisältö koostuu monipuolisista urakoinnin, karjatalouden, peltoviljelyn ja metsätalouden artikkeleista. Sekä liitteet että MT:n runkolehti ovat myös luotettava markkinointikanava kaikille maaseutuyrittäjille.

Tilaa Maaseudun Tulevaisuus

Perjantain Maaseudun Tulevaisuus sisältää uutisosaston lisäksi myös elämyksellisemmän Lukemisto-osion, joka sisältää juttuja maaseudusta ja sen ihmisistä, ruuasta ja kädentaidoista. Perjantain MT sisältää myös päivittäiset televisio- ja radio-ohjelmat koko seuraavalle viikolle.

Maaseudun Tulevaisuudella on Suomessa pitkät perinteet, sillä se on ilmestynyt vuodesta 1916 alkaen. Pitkän historiansa aikana lehti on noussut Suomen toiseksi luetuimmaksi päivälehdeksi ja vakiinnuttanut paikkansa yhtenä maan arvostetuimmista sanomalehdistä.

Maaseudun Tulevaisuus tarjoaa kattavan ja sisällöltään ainutlaatuisen lukupaketin kaikille maaseutuyrittäjille mutta myös muille maaseudun ystäville. Tilaamalla nyt pysyt varmasti ajan tasalla uusimmista maaseutuun liittyvistä uutisista ja ilmiöistä. Paras kampanjahinta löytyy osoitteesta Lehtikuningas.fi, tilaa nyt!

Maaseudun Tulevaisuuden tilauksiin kuuluu myös diginäköislehden ja -arkiston lukuoikeus. Itselle tilattaessa saat tähän oikeuttavat kirjautumisohjeet- ja tiedot suoraan lehden kustantajalta sähköpostitse kun tilaus on kirjattu heidän järjestelmäänsä. Tällöin saat pääsyn digisisältöön noin 1-3 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Lahjatilauksissa lahjansaaja voi luoda tarvittavat tunnukset MT:n nettisivuilla. Tunnusten luomiseksi tarvittava asiakasnumero löytyy esimerkiksi lehden kannesta, osoitetietojen yhteydestä.

Voit tilata meiltä myös Maaseudun Tulevaisuus digilehden tästä.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Maaseudun Tulevaisuus

4
Maria Kekäläinen
"Lehtenne on hyvä, taustastani johtuen (en ole maanviljelijäperheestä) kaipaan enemmän ""yleissanomalehden"" sisältöä. Suomen paras sanomalehti silti."
5
Mirja Paananen
Monipuolisesti aiheita.
4
J.k
Kallis
5
Lehtikuningas.fi
Muun muassa maanviljelijät voivat Verohallinnon mukaan vähentää lehden tilaamisesta koituvat kulut verotuksessaan. Yleissanomalehtien kohdalla tämä ei ole mahdollista.
4
pertti mustonen
liijan kallis yrittäjälle vuosikerta
4
Juhani Järvelä
Mst voisi kohdentaa markkinointiaan myös kaupunkiväestöön ja siten luoda tunnetumpaa imagoa tasapuolisena valtakunnallisena huippumdeiana HS: tapaan. Osaaminen uskoakseni siihen riittää .Nyt näet kaivataan laajasti uskottavaa ja kiinnostavaa lehtivaihtoehtoa tyhjänpäiväistä juoruilua harrastavalle keltaiselle lehdistölle!
5
Markku lipponen
Hyvä lehti paljon asiaa etenkin maa ja karjatiloille
4
AALe
Hyvä lehti olen lukenut yli puoli vuosisataa, pykää kun sika juoksuaan...
5
Pasi Koskinen
Aivan erinomainen ja omanlaisensa lehti, joka on vain parantunut vuosien vartella. Nykyään paljon asiaa myös kaupunkilaiselle metsänomistajalle, kuten minulle. Tykkään kovasti!
1
dpj asiakas
en tykkäää

Sivut

Maaseudun Tulevaisuus

Julkaisua / vuosi: 
151
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 3.9 (24 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 3 kuukautta:
  68,70
  (-21%)
  * Kestotilaus
 • 3 kuukautta:
  77,70
  (-22%)
  * Määräaikainen
 • 6 kuukautta:
  137,40
  (-21%)
  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  155,40
  (-22%)
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  299,90
  (-14%)
  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  339,90
  (-15%)
  * Määräaikainen
 • 3 kuukautta:
  68,70
  (-21%)
  * Kestotilaus
 • 3 kuukautta:
  77,70
  (-22%)
  * Määräaikainen
 • 6 kuukautta:
  137,40
  (-21%)
  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  155,40
  (-22%)
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  299,90
  (-14%)
  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  339,90
  (-15%)
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle