• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Leivotaan

Tuotekuvaus Leivotaan lehti

Leivotaan-lehti on jauhopeukalon paras valinta! Leivotaan ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa, joista kolme numeroa ovat upeita aina ajankohtaan sopivia teemanumeroita. Jokaisessa numerossa on yli 100 ohjetta ja ideaa! Rakkaudella mietityt reseptit auttavat jokaista onnistumaan leivonnassa. Herkullisten ohjeiden lisäksi Leivotaan-lehti sisältää paljon mielenkiintoisia reportaaseja suoraan keittiön herkullisesta maailmasta.
Muistatko tuoreen pullan tuoksun lapsuudesta? Entä klassikko mansikkakakun maun kevään ja kesän juhlista? Haluatko itse oppia leipomaan suosikkiherkkujasi yksinkertaisten ohjeiden avulla? Onko sinulla jokin erikoisruokavalio, mutta rakastat leipomista? Leivotaan -lehti on sinulle oikea valinta, jos vastasit kyllä joihinkin edellä mainittuihin kysymyksiin.
Leivotaan-lehden sisältö mukautuu kausivaihteluihin ja vuodenaikoihin. Talvella leivotaan lämmittäviä herkkuja, keväällä raikkaita suupaloja, kesällä ja syksyllä taas loihditaan leivoksia ja muita makeita uuden sadon aineksista, sekä säilötään vitamiinit talteen talveksi! Leivotaan-lehdestä löydät sekä makeita että suolaisia leivonnaisia sekä arkeen että juhlaan.
Leivotaan-lehden reseptit sisältävät sekä klassisia ainesosia kuten marjoja, hedelmiä, hilloa, suklaata, juustoja ja kinuskia sekä jännittäviä uusia leivonnan trendikkäitä ainesosia. Muffinit, leipä, kahvikakut, pikkuleivät, täytekakut, juustokakut, pulla, sokerikakut, sämpylät ja piparkakut löydät kaikki samojen kansien välistä. Myös leivontatavat vaihtelevat. Esimerkiksi joissakin resepteissä käytetään uunia, joissakin liettä, joissakin mikroa ja joihinkin ei taas tarvitse ollenkaan kuumennusvälineitä.
Ajankohtaiset reseptit ja ohjeet pitävät sinut ajan tasalla kausittaisista keittiöuutisista. Leivotaan on Suomen suurin leivontalehti. Yli 100 reseptiä jokaisessa lehdessä! Inspiroidu, tee ja nauti Leivotaan-lehden avulla!
Tilaa nyt Leivotaan itselle tai lahjaksi leivonnasta kiinnostuneelle ystävälle edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi !

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Leivotaan

5
riikka seliö
100% hyvää lehti ja paras...
5
Leipova lapsiperhe
Tämä on paras leivontalehti, joka tällä hetkellä ilmestyy Suomessa. Lehdessä on aina monta mielenkiintoista ohjetta. Pidän siitä, että lehdessä on hyvin erilaisia ohjeita. Näin löytyy aina jotain jollekin. Palaan usein vanhojen lehtien pariin ja kokeilen reseptejä, jotka ensimmäisellä kerralla eivät ole innostaneet. Lehden monipuolisuus takaa sen, että aina löytyy siihen mielentilaan sopivaa ja innostavaa leivottavaa. Lapsillekin on aina helppoja ohjeita joka numerossa.
4
Leivontaenkeli
Lehti on täynnä hienoja ideoita ja leivonnaisia, mutta lehdestä kuitenkin huokuu reseptitälläämisen tunne. Lehden ohjeet eivät ole yhtäläisiä ja tarkkaan teemaan sopivia. Toivoisin siis selkeitä teemoja. Kuitenkin jokaisesta numerosta löytyy jokaiseen tilanteeseen sopivaa ohjetta.
0
tuurileipuri
Leivon aina joskus ja kun leivon niin tulee tehtyä kaikenlaista.Tässä lehdessä on ihania lipä- ja sämpyläohjeita.Lämmin kiitos niistä.
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 4 nroa:
  29,90
  (-35%)
  * Kestotilaus
 • 7 nroa:
  40,00
  (-18%)
  * Kestotilaus
 • 7 nroa:
  49,00
  (-12%)
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle