Babblarna (ruotsi) kansi
Julkaisukieli ruotsi
Tilaa lehti

Babblarna (ruotsi)

Arvostelu:
3.5/5 (51 ääntä)

Babblarna (ruotsi)

Tilaa Babblarna-lehti kampanjahintaan meiltä Lehtikuninkaalta! Babblarna on ruotsalainen konsepti, jonka on kehittänyt Hatten Förlag. Heidät suunniteltiin auttamaan pieniä puheongelmaisia lapsia. Babblarna -lehden tilaaminen on hauskaa ja kehittävää puuhaa lapselle! Nyt Babblarna on rantautunut myös Suomeen lehden muodossa ja löydät meiltä lehden kampanjahintaan.

Liity seikkailuun yhdessä Babban, Bibbin, Bobbon, Daddan, Diddin ja Doddon kanssa joilla on hauskat kieltä harjoittavat nimet.

Anneli Tisell perusti Hatten Förlag -kustantamon 15 vuotta sitten, koska hänen poikansa tarvitsi parempaa ja hauskempaa materiaalia kielensä kehittämiseen. Tuolloin hyväksi todettu Karlstadin malli toimi hyvin, mutta materiaali ei ollut aivan ajanmukaista. Siinähän jo ennestään stressaantuneet vanhemmat joutuivat ompelemaan ja valmistamaan suuren osan materiaalista itse. Anneli sai idean tehdä omia hahmoja, jotka auttaisivat lapsia heidän kielellisessä kehityksessään.

Nuoremmat tilaajamme arvostavat suuresti näitä hahmoja. He ovat myös opetusmestareita pienille lapsille. Näe lapsesi kehittyvän, kun he katsovat ja matkivat Babblarna hahmoja. Babblarna-aikakauslehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa, ja sitä suositellaan 1–5-vuotiaille lapsille.

Babblarnat valittiin Ruotsin lelumessuilla Vuoden 2015 lastenleluksi! Ruotsalaislapsien rakastamat Babblarnat on saatavilla nyt myös Suomesta.

Tunnetko jonkun, joka rakastaa Babblar -hahmoja? Miksi et siis antaisi tätä lehteä lahjaksi? Meiltä löydät kaikki lehdet netin parhaaseen hintaan. Ilahduta perheen pienimpi ikiomalla Babblarna lehtitilauksella. Babblarna sopii lahjaksi juhlaan kuin juhlaan lapselle. Lehtikuningas tarjoaa kaikki lehdet kampanjahintaan.

  • Maa: Ruotsi
  • Kieli: ruotsi
  • Julkaisua / vuosi: 6
  • Kustantaja: Egmont Publishing AB

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 50 %
  • Nainen: 50 %
  • Ikä: 1 - 5 vuosi

Arviot Babblarna (ruotsi) lehdestä

Nimesi:
Arvioi lehti:
Arviosi:
500 merkkiä jäljellä Lähetä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D