Babblarna

Julkaisukieli ruotsi

4/5 (160 ääntä)

Tuotekuvaus

Tilaa Babblarna-lehti kampanjahintaan meiltä Lehtikuninkaalta! Babblarna on ruotsalainen konsepti, jonka on kehittänyt Hatten Förlag. Heidät suunniteltiin auttamaan pieniä puheongelmaisia lapsia. Babblarna -lehti tarjoaa hauskaa ja kehittävää puuhaa lapselle! Nyt voit tilata Babblarna-lehden myös Suomeen ja löydät meiltä lehden kampanjahintaan.

Liity seikkailuun yhdessä Babban, Bibbin, Bobbon, Daddan, Diddin ja Doddon kanssa joilla on hauskat kieltä harjoittavat nimet.

Anneli Tisell perusti Hatten Förlag -kustantamon 15 vuotta sitten, koska hänen poikansa tarvitsi parempaa ja hauskempaa materiaalia kielensä kehittämiseen. Tuolloin hyväksi todettu Karlstadin malli toimi hyvin, mutta materiaali ei ollut aivan ajanmukaista. Siinähän jo ennestään stressaantuneet vanhemmat joutuivat ompelemaan ja valmistamaan suuren osan materiaalista itse. Anneli sai idean tehdä omia hahmoja, jotka auttaisivat lapsia heidän kielellisessä kehityksessään.

Nuoremmat tilaajamme arvostavat suuresti näitä hahmoja. He ovat myös opetusmestareita pienille lapsille. Näe lapsesi kehittyvän, kun he katsovat ja matkivat Babblarna hahmoja. Babblarna-aikakauslehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa, ja sitä suositellaan 1–5-vuotiaille lapsille.

Babblarnat valittiin Ruotsin lelumessuilla Vuoden 2015 lastenleluksi! Ruotsalaislapsien rakastamat Babblarnat on saatavilla nyt myös Suomesta.

Tunnetko jonkun, joka rakastaa Babblar -hahmoja? Miksi et siis antaisi tätä lehteä lahjaksi? Meiltä löydät kaikki lehdet netin parhaaseen hintaan. Ilahduta perheen pienimpi ikiomalla Babblarna lehtitilauksella. Babblarna sopii lahjaksi juhlaan kuin juhlaan lapselle. Lehtikuningas tarjoaa kaikki lehdet kampanjahintaan.

Maa: Ruotsi
Kieli: ruotsi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Story House Egmont


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 1 - 5 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D