Kesäkampanjan alennuskoodit
Alennuskoodit
Valitse yksi etu alla olevista:

10% lisäalennus: Lisäalennus kaikista ennakkomaksettavista tuotteista koodilla LK10KESÄ.

SF Anytime -vuokraleffa kaupan päälle: Syötä kassalla koodi SFLEFFA20 ja saat yhden vuokraleffan ilmaiseksi. Elokuvan voi lunastaa 31.7. saakka. Koodeja jaossa 500.

BookBeat: Kokeile BookBeatia kuukausi veloituksetta! Tilaa mikä tahansa lehti ja syötä kassalle alennuskoodi BOOKBEAT. Koskee vain asiakkaita, jotka eivät ole kokeilleet aiemmin BookBeatia.

Syötä koodi kassalla "Alennuskoodi"-kenttään ja paina OK aktivoidaksesi. Alennuskoodeja ei voi yhdistää samassa tilauksessa.

Kampanja on voimassa 31.7. saakka. 1 nro 1 € -tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan tai niin kauan kuin lehtiä riittää. Ostorajoituksena 1 kpl kutakin näytelehteä/ talous.

10% alennuksen saa ennakkomaksettavista tuotteista. Ennakkomaksettavat tuotteet maksetaan kortilla, verkkopankissa tai Klarna-laskulla. Alennusta ei saa kustantajalaskutteisista lehdistä. SF Anytime ja BookBeat -koodit voi käyttää minkä tahansa tilauksen yhteydessä.

Kesäkampanja

Kesän 2020 halvimmat hinnat! Kesäkampanjan aikaan voit tilata lukuisat lehdet mahtavaan kampanjahintaan. Mukana lehtiä kaikista eri kategorioista, jokaiselle jotakin! Löydät täältä lehtiä esim. aihepiireistä ruoanlaitto, ristikot, askartelu, tekniikka, sisustus ja urheilu. Nyt on mainio aika tilata koko perheelle lukemista loppukesäksi!

Alle 20 euron tarjoukset


Alle 30 euron tarjoukset


Kesäkampanja 2020 - Lehtikuninkaalle iski auringonpistos
Mitä on luvassa?

Lehdet alkaen 1 €! Tilaa lehdet kesäkampanjan aikaan huippuedullisesti— säästä jopa 95%! Voimassa vain rajoitetun ajan. Erikoisvalikoimassa yli 40 lehteä. Useiden lehtien näytenumeroita on myynnissä vain rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!

Uniikkeja tilaajalahjoja
Lehdissä on auringonpistoksen aikaan erikoistilaajalahjoja, joita et saa ostettua mistään erikseen ja tilaajalahjoja on vain rajoitettu määrä. Lehtikuninkaalla on myös omia alennuskoodeja ja erikoistarjouksia.

Lisäetuja uutiskirjeemme tilaajille
Lehtikuninkaan uutiskirjeen tilaajille on tarjolla myös erikoisetuja (mm. lisäalennuksia valmiiksi alennetuista hinnoista!) —tilaa uutiskirjeemme ja lunasta omasi!


Kaikkien aikojen suosituimmat lahjat


C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D