• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Isoäidin Ristikot

Tuotekuvaus Isoäidin Ristikot lehti

Isoäidin Ristikot lehtitilaus Kaipaatko tekemistä iltoihin ja haastetta aivosoluille? Oletko jo kolunnut läpi lähes kaikki markkinoilta löytyvät ristikkolehdet? Silloin voimme suositella sinulle uutta ristikkolehteä Isoäidin ristikot! Parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Isoäidin Ristikot on pullollaan laadukkaita kuvaristikoita, jotka ovat juuri sopivan helppoja ja lisäksi myös hauskoja. Lehti ei sisällä kuitenkaan pelkästään kuvaristikoita, vaan joukosta voi löytää myös mielenkiintoisia erikoistehtäviä, kuten tavuristikoita.

Tilaa Isoäidin Ristikot -lehti

Jokainen numero on tuhti paketti, josta riittää ratkottavaa pidemmäksikin aikaa. Mikä sen parempi tapa rentoutua, kuin unohtaa arjen asiat ja paneutua ratkomaan ristikoita. Tehtävien vihjeet ja sanat ovat helppoja ymmärtää eivätkä liian paljon sidonnaisia nykyajan uutuustermeihin. Mikä mukavinta, tehtävistä löytyy myös päivää piristävää huumoria!

Se, mikä on erityistä Isoäidin Ristikot -lehdessä on Mummin päivänsäde -kilpailu, joka toistuu jokaisessa numerossa. Lehden ratkojat voivat lähettää lehteen kuvia muun muassa lapsenlapsistaan, ja kuvista hauskimmat pääsevät ristikoiden pääkuviksi. Niin lehdestä jää elinikäinen muisto ratkojalle.Ristikoiden palkintotehtävistä arvotaan myös riihikuivaa rahaa. Mukana myös bonuskilpailu, josta voi voittaa 1000 euroa!

Isoäidin Ristikot ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja jokainen numero on tuhti tehtäväpaketti.

Laita aivot töihin ja tilaa nyt Isoäidin Ristikot edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi!
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Isoäidin Ristikot

1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 6 nroa:
  22,00
  (-18%)
  * Kestotilaus
 • 6 nroa:
  22,00
  (-18%)
  * Kestotilaus
 • 6 nroa:
  29,00
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle