• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Image

Tuotekuvaus Image lehti

Uudistunut Image – Lehtiklassikko Suomesta

Image on tyylikäs asialehti kaikille aikuisille kaupunkilaisille tai sellaiseksi itsensä tunteville 35–55-vuotiaille. Lehden aiheet kuvastavat ympärillämme kiivaalla tahdilla muuttuvaa Suomea ja sen mukanaan tuomia ilmöitä. Image on oivaltava ja ajan hengessä pysyvä asialehti heille, jotka haluavat rakentaa elämänsä tiedostavasti seuraten mm. ruoan, kulttuurin, asumisen ja elämäntapojen kiinnostavimpia uusia virtauksia, kestäviä elämäntapoja ja kulttuurillisia sekä yhteiskunnallisia muutoksia. Uusi Image on aiempaa yhteiskunnallisempi ja pureutuu pelottomasti painaviinkin aiheisiin. Image on lupaus kiinnostavasta ja tärkeästä.

Pitkään jatkunut kaupungistuminen vaikuttaa suomalaisten elämään päinvastaisilla tavoilla, kun suuret kaupungit kasvavat ja maaseutu tyhjenee. Image käsittelee muuttuvaa arkea ja edellytyksiä elää sitä lukijoita puhuttelevalla, ajatuksia herättävällä tavalla. Imagen pääaiheita ovat asuminen ja kulttuuri, yhteiskunta, elämäntavat, talous ja politiikka ja näiden muutokset. Yhteiskunnallisia aiheita lehdessä käsittelevät nimekkäät ja ajattelustaan tunnetut politiikan, talouden ja kansalaisvaikuttamisen piirissä toimivat suomalaiset.

Monien lehtien raaputtaessa vain ilmiöiden pintoja ovat Imagen pitkät, elämykselliset ja asiantuntevat artikkelit uniikki valopilkku lehtimaailmassa. Imagessa käytetyt kirjoitustyylit ovat puoleensavetäviä ja lehdessä käsitellyt aiheet nostattavat esille joka kuukausi puheenaiheita, jotka koskettavat elämäämme. Laajojen artikkeleiden lisäksi Imagen jokaisesta numerosta löytyy laajasti kulloinkin kiinnostavinta kulttuuria kirjoista musiikkiin ja elokuviin. Löydät nyt Imagesta myös entistä koskettavampia tunnejuttuja ihmissuhdeaiheista: ystävyydestä, vanhemman ja lapsen suhteesta, parisuhteesta, sairastumisesta, kuolemasta, henkilökohtaisesta.

Imagesta luet aina julkisuudesta tunnettujen asiantuntijoiden ja ajattelijoiden kantaaottavat kirjoitukset ajankohtaisista aiheista: Image on terävän ajattelun foorumi. Image on tyylikäs, mutta asiallinen ja artikkelit ovat aina laadukkaita. Lehden sisällössä käsitellään kiinnostavaa kulttuuria ja esimerkiksi ruokaa ja tyyliä, joiden käsittelyä yhteiskunnallisina asioina Image on lisännyt. Kulttuurijutuissa esitellään aina laajasti ajankohtainen teos tai tekijä. Lehdestä löytyy myös aina päättäjän tai valtaa käyttävän ajankohtaisen henkilön haastattelu sekä yhteiskunnallinen ilmiöjuttu tai reportaasi aiheesta, jolla on vaikutusta lukijan elämään.

Tilaa nyt Image itselle tai lahjaksi ystävälle kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -sivustolla! Lehteä ilmestyy 12 numeroa vuodessa (10 lehteä), joista kaksi on erikoispaksuja tuplanumeroita.

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Image

5
Rozi
hyvä
0
mooli
laatulehti. mielenkiintoisia juttuja aina.
0
marja-leena
huippuhyvä, koko perheemme naiset tykkäävät, nuorten toimittajien hienoja juttuja

Image

Julkaisua / vuosi: 
12
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 5 (1 vote)

Tarjoukset

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle