• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Image

Tuotekuvaus Image lehti

Syvällinen ja tyylikäs aikakauslehti aikuisille kaupunkilaisille

Image nostaa esiin uusia ilmiöitä ja tuoreita näkökulmia joka kuukausi. Image tarjoaa asiaa ilman otsaryppyjä. Image on kaupungistumisen ääni. Image on terävä aikakauslehti niille, jotka haluavat elää, asua ja kasvattaa lapsiaan kasvavassa kaupungissa. Image on yhdistelmä asumista ja kulttuuria, taloutta, arkea ja politiikkaa. Image on lehti, jonka pitkät artikkelit käsittelevät elämyksellisesti ja asiantuntevasti niitä ilmiöitä, joista muut raaputtavat pintaa. Image on vetävästi kirjoitettua asiaa ja nostattaa joka kuukausi keskustelua aiheista, jotka vaikuttavat elämäämme. Image on aina myös kulttuurilehti, joka esittelee kiinnostavimmat ja eniten ajatuksia herättävät uudet kirjat, levyt ja elokuvat ja johon maan eturivin kirjailijat kirjoittavat säännöllisesti.

Miksi valita Image?

Tiedostavaa journalismia: Image on lupaus kiinnostavasta ja tärkeästä. Lehti pureutuu pelottomasti painaviinkin aiheisiin, kuten asumiseen, kulttuuriin, yhteiskuntaan, elämäntapoihin, talouteen ja politiikkaan. Artikkelit ovat laadukkaita ja asiantuntevia, tarjoten lukijoilleen syvällisiä pohdintoja ja ajatuksia herättäviä aiheita.

Kaupungistumisen ääni: Image käsittelee muuttuvaa arkea ja kaupungistumisen vaikutuksia suomalaisten elämään. Lehti tuo esiin yhteiskunnallisia aiheita, joita käsittelevät nimekkäät suomalaiset asiantuntijat ja ajattelijat. Artikkelit ovat pitkiä, elämyksellisiä ja asiantuntevia, tarjoten syvällistä ymmärrystä kaupunkilaiselämän monimuotoisuudesta.

Kulttuurin helmet: Image esittelee laajasti ajankohtaisia teoksia ja tekijöitä kirjallisuudesta musiikkiin ja elokuviin. Lisäksi lehdestä löytyy koskettavia tunnejuttuja ihmissuhdeaiheista, kuten ystävyydestä, vanhemman ja lapsen suhteesta, parisuhteesta, sairastumisesta ja kuolemasta.

Monipuolinen ja inspiroiva sisältö: Image on yhdistelmä asumista ja kulttuuria, taloutta, arkea ja politiikkaa. Lehti tarjoaa vetävästi kirjoitettua asiaa ja nostattaa joka kuukausi keskustelua aiheista, jotka vaikuttavat elämäämme. Image on myös kulttuurilehti, joka esittelee kiinnostavimmat ja ajatuksia herättävät uudet kirjat, levyt ja elokuvat.

Tilaa Image pysyvästi reiluun hintaan


Tilaa tämä lehti meiltä pysyvästi reiluun hintaan. Pysyvästi reilu hinta tarkoittaa sitä, että lehtitilauksesi hinta on täysin sama seuraavallakin jaksolla. Kun tilaat nyt, pysyy tilauksesi hinta täysin samana seuraavallakin jaksolla. Ja sitä seuraavalla, niin kauan, kun pidät tilauksesi voimassa. Voit siis huoletta nauttia lehdestäsi ilman hinnankorotuksia. Tämän lupauksen saat vain A-lehdiltä, ainoana Suomessa. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta. Tämä rajoitteen Lehtikuninkaalle on asettanut lehden kustantaja A-lehdet Oy. Jos tilaukseen sisältyy digitaalinen näköislehden lukuoikeus ja digiarkisto saat ohjeet sähköpostitse, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Voit lukea lehden digiversiota kätevästi kotona, mökillä tai vaikka matkalla.
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Image

5
Rozi
hyvä
0
mooli
laatulehti. mielenkiintoisia juttuja aina.
0
marja-leena
huippuhyvä, koko perheemme naiset tykkäävät, nuorten toimittajien hienoja juttuja

Image

Julkaisua / vuosi: 
12
Kieli: 
Suomi
Pysyvästi reilu hinta!
Arvostelu: 3.8 (4 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle