• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Hevoshullu

Tuotekuvaus Hevoshullu lehti

Hevoshullu – Täydellinen lehti heppahulluille lapsille

Harrastaako lapsesi ratsastusta? Käykö hän tallilla hoitamassa hevosia? Tai kenties hän on vain kiinnostunut hevosista ja kaikesta niihin liittyvästä? Siinä tapauksessa olet löytänyt mainion lahjan hänelle – Hevoshullu-lehden tilauksen! Hevoshullu on lehti jokaiselle hevosista kiinnostuneelle, noin 7-14-vuotiaalle lapselle ja nuorelle.

Ajankohtaista tietoa ja viihdyttävää sisältöä

Ei ole väliä käykö lapsi säännöllisesti ratsastustunneilla vai onko hänellä suurena haaveena päästä joskus hyppäämään hevosen selkään ja paijaamaan sitä. Hevoshullu-lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa erilaisista hevosroduista, niiden hoidosta ja käsittelystä, ratsastuksesta, hevosalan ammateista sekä varusteista.

Lehdessä on myös lukijoiden omia palstoja, joista voi löytää mielenkiintoisia juttuja ja muiden lukijoiden vangitsevia tarinoita sekä kysymyksiä, joita lapsi itsekin ehkä on pohdiskellut.

Upeat kuvat ja jännittävät sarjakuvat

Hevoshullu-lehden lukuisat ihanat kuvat hevosista saavat jokaisen heppahullun silmät kiiltämään! Jokaisessa numerossa on mukana myös pientä puuhaa sekä jännittäviä ja hauskoja sarjakuvia, kuten kaikkien rakastama Polle. Joidenkin numeroiden mukana tulee myös hevosjulisteita!

Lehti sisältää niin faktatietoa kaikesta hevosiin liittyvästä kuin myös viihdyttävää luettavaa ja katseltavaa. Se on lehti, jonka lapsi haluaa säästää pidempään ja johon halutaan palata aina uudelleen ja uudelleen. Hevoshullu-lehden tilaus on lahja, jonka lapsi tulee muistamaan vanhempanakin!

Tilausvaihtoehdot

Hevoshullu-lehteä ilmestyy kaikkiaan 26 numeroa vuodessa. Lehti ilmestyy 19 kertaa vuodessa, joista 7 on erityispaksuja tuplanumeroita.

Yllätä lapsi ja tilaa nyt Hevoshullu lahjaksi kestotilauksena tai määräaikaisena tilauksena Lehtikuningas.fi -sivustolta!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Hevoshullu

4
Venla 11.v
Hevoshullu on ihan super! En kyllä ratsasta, mutta hepat on vaan niin ihanii! Aluksi pohdin tän lehden ja Koululaisen välillä, saan valita toisen joululahjaksi... mutta varmaan valitsen tän, ilmestyy useammiinkin!
5
Kaisla
Ihan paras heppalehti ikinä! Sain synttärilahjaks ja ootan aina tulen palavasti seuraavaa numeroa, ja olenkin aina keskiviikkona ensimmäisenä hakemassa postia.
5
Kaisla
Ihan paras lehti, mitä oon ikinä lukenut!! Kiitos ihan hirveesti näille toimittajille, jotka jaksaa toimittaa/tehdä lempi lehteäni!!!!
5
Pirjo
Kiva lehti,olen tilannut lehden veljenpojan tyttärelle. Hän tykkää Hevoshullu-lehdestä tosi paljon
5
siiri leinonen
tosi hyvä tää hevoshullu lehti tykkään hirveesti täsä lehdestä ja milloin tulee uusi hevoshullu
5
jonna
hevonenhullulehti on kanssatosihyvälehti
5
jonna
hevosetovatkauniita
5
Keppariharrastaja
Hevoshullu on mielestäni todella hyvä lehti, parasta ovat mielestäni sarjakuvat, (Etenkin polle ja muut Lena Furbergin sarjikset) novellit, reportaasit, ja ylipäätään kaikki joka on kansien välissä. :) Lehdessä on paljon tietoaa hevosista, sekin on plussaa.
5
Mira
Mahtava lehti
5
Zanzku
Oon ennen tilannu villivarsaa mut nyt ku se loppu ni alan tilaa Hevoshullua. Oon lukenu näitä kirjastossa ja en malta oottaa jo ekaa numeroa joka tulee heti tammikuun alussa

Sivut

1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 6 kuukautta:
  59,00
  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  65,00
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  109,00
  (-33%)
  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  119,00
  (-27%)
  * Määräaikainen
 • 6 kuukautta:
  59,00
  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  65,00
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  109,00
  (-33%)
  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  119,00
  (-27%)
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle