• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Apu Terveys

Tuotekuvaus Apu Terveys lehti

Apu Terveys – Hyvää elämää joka iässä
Apu Terveys on aikuisen naisen ja miehen luotettava terveysopas, joka auttaa ehkäisemään vaivoja ja sairauksia jo ennalta.
Suomalainen Apu Terveys -lehti tarjoaa helposti ymmärrettävää tietoa sairauksista, niiden ennaltaehkäisystä ja niiden kanssa elämisestä. Aika kuluttaa meitä kaikkia ja ikä tuo mukanaan terveyshuolia ja monenlaista kremppaa. Apu Terveys ei kuitenkaan voivottele, vaan auttaa ehkäisemään vaivoja ja selviytymään sairauden kanssa. Lehti antaa lukijoille iloa ja tukea mahdollisimman hyvään elämään.
Se antaa vinkkejä terveyden vaalimiseen ja eväitä laadukkaampaan elämään. Hyvinvointi lähtee arjen fiksuista valinnoista! Saat lehdestä innostavia vinkkejä itsehoitoon, painonhallintaan, liikuntaan ja ravitsemukseen. Monet selviytyjätarinat ja kanssaihmisten joskus rankatkin kokemukset antavat vertaistukea sairauden kanssa elämiseen. Apu Terveys auttaa tunnistamaan sairauden oireita ajoissa ja kertoo lääketieteen tuoreimmat uutiset. Aivojumppaa tarjoavat sudokut ja ristikot.
Terveydestä on liikkeellä paljon väärää tietoa, joka saattaa olla jopa vaarallista. Apu Terveydestä saat tietoa, johon voit ihan varmasti luottaa. Lehden asiantuntijoina ovat suomalaiset huippututkijat ja lääkärit. Plussana jokaisessa numerossa on kuusi sivua aivojumppaa, ristikoita ja sudokuja.
Apu Terveys on elämänmakuinen ja luotettava terveyslehti, joka rohkaisee elämään omannäköistä elämää joka iässä. Lehden monipuolinen tieto on luotettavaa ja tutkittua, sillä asiantuntijoina ovat suomalaiset huippututkijat ja -lääkärit. Ikääntyminen ei pelota, kun sitä katsoo uteliain silmin!
HUOM! Tämän lehden tilaukset maksetaan suoraan sivustolla pankki- tai luottokortilla tai Klarna-laskulla. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Apu Terveys

Apu Terveys

Julkaisua / vuosi: 
10
Kieli: 
Suomi
Ei äänestetty

Tarjoukset

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle