• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Apu Terveys

Tuotekuvaus Apu Terveys lehti

Apu Terveys – Luotettava terveysopas jokaiselle aikuiselle


Etsitkö kattavaa ja luotettavaa terveysopasta, joka tarjoaa selkeää ja helposti ymmärrettävää tietoa terveydestä, sairauksien ennaltaehkäisystä ja niiden kanssa elämisestä? Apu Terveys on aikuisen naisen ja miehen luotettava kumppani terveyspolulla. Lehden monipuolinen sisältö tarjoaa vertaistukea, asiantuntevaa terveystietoa, ravitsemusvinkkejä, jumppaohjeita ja aivovoimistelua.
Sisältölupaus:

Tilaa kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä, luotettava ja monipuolinen terveyslehti, joka antaa runsaasti tietoa mutta jättää myös hymyn huulille. Apu Terveys on täynnä asiantuntevaa ja tutkittua terveystietoa, vertaistukea sekä inspiroivia selviytymistarinoita. Lehti tarjoaa myös ravitsemusvinkkejä, jumppaohjeita ja aivovoimistelua, jotka rohkaisevat elämään omannäköistä elämää joka iässä.

Miksi valita Apu Terveys?


Luotettava tietolähde:
Apu Terveys tarjoaa tutkittua terveystietoa, jonka taustalla ovat suomalaiset huippututkijat ja -lääkärit.
Vertaistukea ja selviytymistarinoita: Lehti jakaa koskettavia tarinoita, jotka inspiroivat ja rohkaisevat sairauden kanssa elämisessä.
Ravitsemusvinkit ja jumppaohjeet: Saat käytännön vinkkejä terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan, jotka edistävät hyvinvointiasi.
Aivovoimistelu: Pidä mielesi virkeänä ratkomalla lehden sudokut ja ristikot.

Apu Terveys on elämänmakuinen ja luotettava terveyslehti, joka kannustaa sinua elämään terveellisesti ja nauttimaan elämästäsi täysin siemauksin. Tilaa Apu Terveys ja avaa ovi hyvinvoivaan ja omannäköiseen elämään!

Tilaa Apu Terveys pysyvästi reiluun hintaan


Tilaa tämä lehti meiltä pysyvästi reiluun hintaan. Pysyvästi reilu hinta tarkoittaa sitä, että lehtitilauksesi hinta on täysin sama seuraavallakin jaksolla. Kun tilaat nyt, pysyy tilauksesi hinta täysin samana seuraavallakin jaksolla. Ja sitä seuraavalla, niin kauan, kun pidät tilauksesi voimassa. Voit siis huoletta nauttia lehdestäsi ilman hinnankorotuksia. Tämän lupauksen saat vain A-lehdiltä, ainoana Suomessa. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta. Tämä rajoitteen Lehtikuninkaalle on asettanut lehden kustantaja A-lehdet Oy. Jos tilaukseen sisältyy digitaalinen näköislehden lukuoikeus ja digiarkisto saat ohjeet sähköpostitse, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Voit lukea lehden digiversiota kätevästi kotona, mökillä tai vaikka matkalla.
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Apu Terveys

Apu Terveys

Julkaisua / vuosi: 
10
Kieli: 
Suomi
Pysyvästi reilu hinta!
Arvostelu: 4.3 (6 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle