• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Apu Juniori

Tuotekuvaus Apu Juniori lehti

Apu Juniori – Tiedonjanoisille lapsille suunniteltu lehti!


Etsitkö luotettavaa ja innostavaa aikakauslehteä lapsellesi? Apu Juniori tarjoaa koko Suomen alakoululaisten tiede- ja ajankohtaisseikkailun, suunniteltuna yhdessä lasten kanssa. Lehti kertoo uutisista ja ilmiöistä selkeällä, totuudenmukaisella ja viihdyttävällä tavalla. Tilaa joka toinen viikko ilmestyvä iloinen ja monipuolinen aikakauslehti, jonka sisältöjä lapset rakastavat! Apu Juniori tarjoaa runsaasti tietoa Suomen ja maailman tapahtumista, tieteestä, luonnosta, eläimistä ja harrastuksista. Lehti sisältää myös lapsille suunniteltuja reseptejä, askarteluohjeita, ristikoita ja muuta hauskaa puuhaa. Apu Juniori on aina lasten puolella!

Tutustu Apu Junioriin nyt!Apu Juniori kertoo uutisista, ilmiöistä ja muista alakouluikäisiä lapsia kiinnostavista ajankohtaisista aiheista selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla. Lehti julkaistaan yhteensä 26 numeroa vuodessa. Lehti käsittelee kansainvälisiä ja kotimaisia uutisaiheita, luontoa, tiedettä, teknologiaa, urheilua, kulttuuria ja harrastuksia. Apu Juniori tarjoaa jokaiselle lapselle jotakin, ja sen laaja sisältö saa lapsen kiinnostumaan myös aiemmin vieraista aiheista. Uutisten ja ilmiöiden taustojen lisäksi lehti sisältää hauskaa puuhaa ja hupia.
Apu Juniori on tehty lapsille lasten ehdoilla. Se osallistaa ja vastaa lasten esittämiin kysymyksiin ja puhuttelee kohderyhmäänsä huolellisesti tehdyllä laatujournalismilla. Apu Juniori innostaa lapsia lukemaan, oppimaan uutta ja pysymään uteliaina. Se kannustaa myös itsenäiseen ajatteluun ja kasvattaa lapsen yleissivistystä, mikä sen sijaan saattaa parantaa koulumenestystä. Lehden lukeminen tarjoaa tarpeellisen tauon lapsen arkeen esimerkiksi ruudun äärellä vietettyyn aikaan. Apu Juniorissa ei ole lainkaan mainoksia. Lehden värikäs ja kuvapainotteinen ulkoasu tarjoaa lukijalleen hauskoja oivalluksia ja ruokkii uteliaisuutta.

Tilaa Apu Juniori pysyvästi reiluun hintaan


Tilaa tämä lehti meiltä pysyvästi reiluun hintaan. Pysyvästi reilu hinta tarkoittaa sitä, että lehtitilauksesi hinta on täysin sama seuraavallakin jaksolla. Kun tilaat nyt, pysyy tilauksesi hinta täysin samana seuraavallakin jaksolla. Ja sitä seuraavalla, niin kauan, kun pidät tilauksesi voimassa. Voit siis huoletta nauttia lehdestäsi ilman hinnankorotuksia. Tämän lupauksen saat vain A-lehdiltä, ainoana Suomessa. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta. Tämä rajoitteen Lehtikuninkaalle on asettanut lehden kustantaja A-lehdet Oy. Jos tilaukseen sisältyy digitaalinen näköislehden lukuoikeus ja digiarkisto saat ohjeet sähköpostitse, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Voit lukea lehden digiversiota kätevästi kotona, mökillä tai vaikka matkalla.
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Apu Juniori

Apu Juniori

Julkaisua / vuosi: 
26
Kieli: 
Suomi
Pysyvästi reilu hinta!
Arvostelu: 3.8 (12 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle