• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Apu Juniori

Tuotekuvaus Apu Juniori lehti

Apu Juniori - lehti tiedonjanoisille lapsille

Apu Juniori kertoo uutisista, ilmiöistä ja muista alakouluikäisiä lapsia kiinnostavista ajankohtaisista aiheista aiheista selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla. Totuudenmukaisesti, positiivisesti ja viihdyttävästi. Lehteä julkaistaan yhteensä 26 numeroa vuodessa. Tilaa nyt verkossa osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Lehdessä käsitellään kansainvälisiä ja kotimaisia uutisaiheita, luontoa, tiedettä teknologiaa, urheilua, kulttuuria ja harrastuksia. Aihepiireistä löytyy siis jokaiselle lapselle jotakin ja lehden laajuus saa lapsen kiinnostumaan myös aiemmin vieraista aiheista. Uutisten ja ilmiöiden taustojen lisäksi Apu Juniori sisältää hauskaa puuhaa ja hupia.

Apu Juniori on tehty lapsille lasten ehdoilla. Se osallistuttaa ja vastaa lasten esittämiin kysymyksiin ja puhuttelee kohderyhmäänsä huolellisesti tehdyllä laatujournalismilla. Apu Juniori innostaa lapsia lukemaan, oppimaan uutta ja pysymään uteliaina. Se kannustaa myös itsenäiseen ajatteluun ja kasvattaa lapsen yleissivistystä, mikä sen sijaan saattaa parantaa koulumenestystä. Lehden lukeminen tuo tarpeellisen tauon lapsen arkeen esimerkiksi ruudun äärellä vietettyyn aikaan. Apu Juniorissa ei ole ollenkaan mainoksia. Lehden värikäs ja kuvapainotteinen ulkoasu tarjoaa lukijalleen hauskoja oivalluksia ja ruokkii uteliaisuutta.

Anna lapselle mahdollisuus oppia uutta ja parantaa yleissivistystään ja tilaa nyt Apu Juniori lahjaksi! Tästä lahjasta on iloa ja hyötyä pitkään. Apu Juniori -lehden lukeminen sopii mainiosti myös perheen yhteisiin hetkiin, jolloin lapsi voi esittää jatkokysymyksiä ja keskustella lehden juttujen herättämistä ajatuksista. Parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Jos tilaukseen sisältyy digilehden lukuoikeus ja digiarkisto saat ohjeet sähköpostitse, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Voit lukea lehden digiversiota kätevästi kotona, mökillä tai vaikka matkalla.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Apu Juniori

Apu Juniori

Julkaisua / vuosi: 
26
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 5 (1 vote)

Tarjoukset

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle