• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Allt om Vin

Tuotekuvaus Allt om Vin lehti

11 kertaa vuodessa ilmestyvä ruotsalainen Allt om Vin on ihana ja inspiroiva, hyväntuulinen ja monipuolinen nautiskelijan valinta! Tilaa Allt om Vin -lehti nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi kampanjahintaan!
Allt om Vin on Ruotsin suurin ja kattavin viinilehti. Se opettaa sinulle kaiken tärkeän ja vähän päälle viinien jännittävästä maailmasta. Allt om Vin sopii sinulle, jolle viinit, hyvä ruoka ja kaikki muu hyvä ovat intohimo. Lehden toimitus testaa vuosittain yli 10 000 erilaista viiniä halvoista kalliisiin ja harvinaisiin viineihin. Allt om Vin on ylpeä kattavista ja syvällisistä arvosteluistaan.
Viinit ovat parhaimmillaan yhdistettynä herkulliseen ruokaan, maukkaisiin juustoihin ja sormiruokaan. Tämä lehti perehtyy tähän yksinkertaiseen, mutta monipuoliseen aihealueeseen intohimolla ja asiantuntemuksella. Lehden sivuilta löytyvät tiedot ja vinkit vievät viinien maistelun uudelle tasolle. Lehdestä löydät myös vinkkejä matkailuun parhaille viinialueille, suosituimmat viinibaarit ja sommelieerien jännittävät tarinat sekä parhaat viinitapahtumat ympäri maailman.
Palkitse itsesi tai joku muu ja lisää nautintoa elämään Allt om Vin lehtitilauksella. Tilaa Allt om Vin lehti joko omaksi iloksi tai lahjaksi puolisolle tai vaikkapa ystävälle jo tänään! Parhaat Allt om Vin -lehti tarjoukset löydät meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Allt om Vin

Allt om Vin

Julkaisua / vuosi: 
11
Kieli: 
Ruotsi
Ei äänestetty
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle