Suomen Kuvalehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (298 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2022

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
33. 19 elokuuta
34. 26 elokuuta
35. 2 syyskuuta
36. 9 syyskuuta
37. 16 syyskuuta
38. 23 syyskuuta
39. 30 syyskuuta
40. 7 lokakuuta
41. 14 lokakuuta
42. 21 lokakuuta
43. 28 lokakuuta
44. 4 marraskuuta
45. 11 marraskuuta
46. 18 marraskuuta
47. 25 marraskuuta
48. 2 joulukuuta
49. 9 joulukuuta
50. 16 joulukuuta
5152. 21 joulukuuta

Tuotekuvaus

Suomen Kuvalehti tilaus

Suomen Kuvalehti tuo ajankohtaiset tapahtumat meiltä ja maailmalta suoraan kotiisi viikoittain! Paras tarjous löytyy osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Jo satavuotisen historian omaava Suomen Kuvalehti on lukijoidensa keskuudessa tunnettu journalismin korkeasta tasosta ja luotettavuudesta. Lehti tarkastelee monipuolisesti ja asiantuntevasti niin taloutta, politiikkaa, tiedettä kuin taidettakin. Aiheisiin pureudutaan pintaa syvemmälle ja Suomen Kuvalehti esitteleekin myös ajankohtaisten uutisaiheiden mielenkiintoiset taustat, joiden käsittely jätetään muualla varjoon.

Suomen Kuvalehti nostaa esiin kaikki tärkeimmät tapahtumat kotimaassa. Suomen politiikan uusimpien käänteiden, talouteen liittyvien kysymysten sekä muiden mielenkiintoisten aiheiden lisäksi lehti nostaa esiin myös tärkeitä ja kiinnostavia suomalaisia tarinoineen. Toisaalta myös kansainvälisten tapahtumien ja ilmiöiden ymmärtäminen globalisoituvassa maailmassa on tärkeää ja lehti tarttuu siten myös tärkeimpiin ulkomaan uutisaiheisiin.

Kiinnostavan sisällön lisäksi lehti tarjoaa lukijoilleen maksuttomana tilaajaetuna TV-Maailma-liitteen, joka jaetaan lehden mukana. TV-maailma -lehdestä löydät kaiken tarvittavan tiedon tulevan viikon ohjelmatarjonnasta.

Tilaa nyt Suomen Kuvalehti itsellesi tai lahjaksi ystävälle parhaaseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Tilaa Suomen Kuvalehti

Tilaukseen sisältyy digipalvelun lukuoikeus. Lukeaksesi digituotetta, tarvitset Otavamedia tilin. Jos sinulla on jo Otavamedia tili, pääset lukemaan tilin tunnuksilla digituotetta heti, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Jos sivulla ei ole vielä Otavamedia tiliä, sinulle luodaan tili samalla kun tilaus kirjautuu kustantajan järjestelmään. Saat sähköpostiisi viestin, jossa sinun tulee vahvistaa Otavamedia tili 7 vuorokauden kuluessa. Lisäksi saat sähköpostiisi tarkemmat ohjeet digituotteen käyttöönottoon.

5 syytä tilata:

1. On ajan tasalla asioista, jotka koskevat jokaisen Suomen kansalaisen elämää.

2. Esittelee erilaisten kansainvälisten tapahtumien taustat luotettavasti ja asiantuntevasti: myös paikan päältä omien toimittajien ja kuvaajien voimin.

3. On utelias ja rehellinen siitä, mitä oikeasti tapahtuu ja miksi.

4. Syvälle tunkeutuvia artikkeleita ja laadukasta huippu-kerrontaa lukijalle tärkeistä aiheista ja ihmisistä.

5. Ykköskolumnisteja ja pakinoitsijoita aina Sofi Oksasesta, Jukka Ukkolaan ja Pekka Ervastiin.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Otavamedia Oy
Aloitusvuosi: 1916
Painos: 76833


Kuka lukee lehteä?

Mies: 59 %
Nainen: 41 %
Ikä: 20 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Markku Hannula,
Asiallinen ja jämäkkä , luotettava lukupaketti.
arto mökkönen,
Suosittelen lehteä kaikille ajankohtaisista asioista kiinnostuneille. Vaikka lehti onkin turhan kallis kestotilauksena, sillä työkyvyttömyyseläkkeellä ei paoljon ylimääräisiin kohteisiin voi sijoittaa rahallisesti, koska kaikesta pitää tinkiä ja säästää varojen puutteessa.
Arto Mökkönen,
Lehti on erittäin mielenkiintoista ja laadukasta luettavaa. Mutta kun olin yhteydessä asiakaspalveluun saatoin havaita ettei lehdestä saanut edes kestotilaaja maksaa alle 20 euron erissä tilaamaani lehteä. Vaikka yritin saada 15 euron laskutusta. Joten olen miettinyt että sanoisinko lehden tilauksen irti. Koska eläkkeeni ei tahdo riittää mihinkään ylimääräiseen menoon. Siitä huolimattta en mnielelläni sanoisi irti niinkin laadukkaan lehden tilausta mitä SUOMEN KUVALEHTI edustaa.
arto mökkönen ,
Erittäin mielenkiintoista ja laadukasta sekä ajantasallla pysyvää luettavaa. Artikkelit pysyvät ajan hermoilla. Esimerkiksi numerossa 24 oli tosimielenkiintoinen Artikkeli Suomen Valtion omistamista taideteoksista nimellä PALJONKO TARJOTAAN. Suosittelen lehteä kaikille Yleissivistyksestä kiinnostuneille.Vaikka lehden hinta on aika arvokas jos ostaa irtonumeroita. Tai tilaa lehden tarjoushintaan kestotilauksena.
Simo Jämsä,
Lehdessä kyllä luettavaa, mutta kallis hankittavaksi, onneksi kirjastoon tulee lehti.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D