Kippari digipalvelu

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (6 ääntä)

Tuotekuvaus

Kiinnostavatko moottoriveneet tai oletko kenties moottoriveneen omistaja? Silloin Kippari on sinun lehtivalintasi! Moottorivenelehti Kippari on moottoriveneiden asiantuntija, joka tarjoaa mielenkiintoisen ja asiantuntevan lukupaketin kaikille moottoriveneiden ystäville. Tilaa Kippari digipalvelu nyt edullisesti Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta!

Kippari tietää venealan uusimmat uutiset ja pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä veneilyn saralla tapahtuu sekä meillä että maailmalla. Kippari-lehti antaa myös hyödyllisiä vinkkejä ja käytännönohjeita oman veneen kunnossapitoon ja päivitykseen. Kipparin tasokkaat testit ja vertailut ohjaavat kuluttajaa tekemään oikeita ja valistuneita valintoja. Kipparin lukijana saat siis rahanarvoista tietoa! Kipparin testiin pääsevät sekä uudet venemallit, moottorit, veneilyyn liittyvä elektroniikka ja laitteet sekä muut veneilytarvikkeet.

Kippari on lehti suomalaiselle veneilyharrastajalle. Lehti tuntee suomalaiset veneilyolosuhteet ja tietää, millaista kalustoa suomalaiset veneilijät käyttävät ja mikä heitä kiinnostaa. Lehti kolahtaa veneilyharrastajan postiluukusta kerran kuukaudessa tarjoten kattavan katsauksen veneilymaailman uusimpiin tuuliin.

Tartu nyt mahtavaan tarjoukseen ja tilaa Kippari digipalvelu jo tänään. Edullisen kampanjahinnan löydät aina osoitteesta Lehtikuningas.fi!

]Kun tilaat Kippari digipalvelun, pääset lukemaan lehteä netissä missä vain ja milloin vain - luettavanasi on aina uusin näköislehti sekä lehtiarkisto vuodesta 1986 saakka! Löydät digipalvelusta lisäksi alan uutiset, testit ja vertailut, kattavan juttuarkiston ja paljon vain tilaajille avointa sisältöä.

br>
Saat sähköpostiisi ohjeet digituotteen käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Lukeaksesi digituotetta, tarvitset Otavamedia tilin. Jos sinulla on jo Otavamedia tili, pääset lukemaan tilin tunnuksilla digituotetta heti, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Jos sivulla ei ole vielä Otavamedia tiliä, sinulle luodaan tili samalla kun tilaus kirjautuu kustantajan järjestelmään. Tilauksen kirjauduttua kustantajalle, saat heiltä sähköpostiisi viestin, jossa sinun tulee vahvistaa Otavamedia tili 7 vuorokauden kuluessa.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 84 %
Nainen: 16 %
Ikä: 25 - 60 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D