Tennis Magazine kansi
Alkuperämaa englanti
Tilaa lehti

Tennis Magazine

Arvostelu:
2.5/5 (10 ääntä)
Lisätietoja: Huomioi, että ulkomaisilla lehdillä on pitkä toimitusaika. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua.

Tennis Magazine

Tennis Magazine on amerikkalainen tennikseen erikoistunut lehti. Parhaat tarjoukset ulkomaisista lehdistä löydät aina osoitteesta Lehtikuningas.fi – tilaa nyt!

Tennis Magazine tarjoaa tuoreimmat ottelutulokset, uutiset ja kohut tenniksen maailmasta. Lisäksi lehti esittelee maankuuluja pelaajia ja tarjoaa heistä mielenkiintoisia haastatteluja. Uutiset käsittelevät niin nais- kuin miespuolisiakin pelaajia ja heidän jännittäviä otteluitaan kansainvälisillä tenniskentillä. Jos lukija ei kuitenkaan pidä vain tenniksen seuraamisesta vaan vierailee itsekin säännöllisesti pelikentällä, tarjoaa lehti lukijalle myös hyödyllisiä vinkkejä varusteiden hankintaan liittyen. Lue pelaajista kuten Rafael Nadal, Roger Federer, Simona Halep sekä Caroline Wozniacki, ja hyppää tenniksen vauhdikkaaseen maailmaan!

Tennis Magazine -lehteä julkaistaan kuusi numeroa vuodessa.

Tilaa nyt Tennis Magazine kätevästi itselle tai lahjaksi lajista kiinnostuneelle ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi!

  • Maa: USA
  • Kieli: englanti
  • Julkaisua / vuosi: 6
  • Kustantaja: Mediafy

Arviot Tennis Magazine lehdestä

Nimesi:
Arvioi tuote:
Arviosi:
500 merkkejä jäljellä Lähetä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D