ELMO-lehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (15 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2021

6. 3 kesäkuuta
7. 1 heinäkuuta
8. 5 elokuuta
9. 2 syyskuuta
10. 7 lokakuuta
11. 4 marraskuuta
12. 2 joulukuuta

Tuotekuvaus

Oletko urheilun ja varsinkin penkkiurheilun ystävä? Oletko kiinnostunut laajasti eri urheilulajeista ja tuoreimmista uutisista niihin liittyen? Saanemme siinä tapauksessa esitellä uuden suomalaisen urheiluun keskittyvän viikkolehden, ELMO-lehden! ELMO-lehti on Urheilulehden entisten toimittajien aikaansaannos, jossa laatu on taattua.

Lehti kertoo mielenkiintoisimmat uutiset lajiin kuin lajiin liittyen. Jalkapallo, jääkiekko, uinti, hiihto, yleisurheilu, pesäpallo, Formula 1 ja paljon muita – ELMO on asiantunteva kaikkiin urheiluun liittyviin aiheisiin liittyen. Lehdestä voi lukea mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja alan ammattilaisista ja tärkeimmät päivitykset ajankohtaisista urheilutapahtumista.

Lehden artikkelit ovat analyyttisia, suorapuheisia ja intohimoisia, eivätkä ne takuulla jätä ketään kylmäksi. Artikkelit tarjoavat varmasti puheenaiheita lounastunnille tai päivällispöytään. Joka viikko ilmestyvä Elmo pitää huolta siitä, että olet kartalla edellisen sekä tulevan viikon tapahtumista urheilun saralla. Lehteä ilmestyy kaiken kaikkiaan 12 numeroa vuodessa.

Tilaa nyt Elmo itselle tai lahjaksi urheilua rakastavalle ystävälle Lehtikuningas.fi -sivustolta!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: LehtiMoguli Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 90 %
Nainen: 10 %


500 merkkiä jäljellä

afa,
eikö tää mee konkurssiin, jää lehdet saamatta vaikka maksanut.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D