Tieteen Kuvalehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (1475 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
10. 8 kesäkuuta
11. 22 kesäkuuta
12. 13 heinäkuuta
13. 3 elokuuta
14. 17 elokuuta
15. 7 syyskuuta
16. 21 syyskuuta
17. 12 lokakuuta
18. 26 lokakuuta
19. 16 marraskuuta
20. 7 joulukuuta
1. 21 joulukuuta

Tuotekuvaus

Tieteen Kuvalehti tilaus ja tilaajalahja

Oletko kiinnostunut siitä, kuinka meitä ympäröivä maailma toimii? Haluatko kuulla tieteen uusimmista saavutuksista? Silloin Tieteen Kuvalehti on sinun lehtivalintasi! Tilaa nyt lehti osoitteesta Lehtikuningas.fi edulliseen kampanjahintaan.

Lukijoidensa arvostama Tieteen Kuvalehti on Pohjoismaiden suurin ja suosituin tiedettä käsittelevä aikakauslehti. Se esittelee lukijoilleen tieteen uusimmat edistysaskeleet kansantajuisesti ja luotettavasti.

Tieteen Kuvalehti auttaa lukijaa ymmärtämään ympäröivää maailmaamme paremmin ja tuo uusia näkökulmia niin arkipäiväisiin kuin erikoisempiinkin maapallomme ilmiöihin. Aiheita käsitellään asiantuntevasti, mutta silti ymmärrettävästi ja havainnollistavasti viihdyttävyyttä unohtamatta.

Tilaa Tieteen Kuvalehti

Tieteen Kuvalehti käsittelee laajasti eri aihepiirejä. Näihin kuuluvat muun muassa teknologia, ihminen ja ihmiskeho, luonto ja avaruus. Lehti vie sinut jännittäville avaruusmatkoille, tutustuttaa sinut ihmiskehon ihmeellisimpiin ominaisuuksiin, paljastaa uudet lajilöydöt, selittää syyt äärimmäisten sääilmiöiden takana ja kertoo tarinoita maailmasta ennen ihmisiä sekä paljon muuta!

Esimerkiksi ympäristöongelmista selviäminen on koko ajan suurempi ja suurempi haaste tieteelle. Tieteen kuvalehti kertoo tulevaisuuden energianlähteistä ja ympäristöystävällisempien materiaalien kehitysaskelista. Tiesitkö esimerkiksi, että keinoauringon valo on 10 000 kertaa niin voimakas kuin Maahan osuva Auringon valo? Tai että Lontoossa on katu, jonka päällysteen alla on niin sanottuja pietsosähköisiä generaattoreita, jotka muuttavat askelten paineen virraksi? Kiinnostavaa, eikö vain?

Tieteen kuvalehdessä riittää mielenkiintoista ja opettavaista sisältöä koko perheelle. Se onkin lehti kaikille uteliaille ja tiedonjanoisille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Tieteen Kuvalehden tilaajana saat käyttöösi myös lehden sähköiset lisäpalvelut. Näihin sisältyy muun muassa laaja artikkeliarkisto, e-lehtiä ja videosivusto.

Lehti ilmestyy 19 kertaa vuodessa, eli saat lehden kotiisi noin kolmen viikon välein.

Tee tilaus itselle tai lahjaksi ystävälle Tieteen Kuvalehti -lehdestä sivustoltamme Lehtikuningas.fi jo tänään!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 20
Kustantaja: Bonnier Publica. Int (2411)
Aloitusvuosi: 1984
Päätoimittaja: Sebastian Relster
Painos: 39010


Kuka lukee lehteä?

Mies: 63 %
Nainen: 37 %
Ikä: 10 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Marie,
Paras lehti
vihtori,
Täyttä roskaa ja valetta mm. Kuussakäynneistä.
Harri k.,
Ok.
Kari,
Hyvää ja mielenkiintoista sisältöä ja mainio apu myös koululaiselle/opiskelijalle. Toimituksissa hiukka häiriötä koska ajoittain tulee kaksi lehteä postilaatikkoon :)
Jussi,
Erittäin mielenkiintoisia juttuja ja paljon sellaisia asioita mistä ei ole ennen tiennyt mitään.
makke,
erittäin mielenkiintoista luettavaa,kiitos kun kerrankin näin.lehti mikä ei petä.
Joel,
Suosittelen Tiede-lehteä tämän sijaan. Sisältää paljon vähemmän ns. clickbait-artikkeleita ja kuvia joiden tarkoitus on lähinnä herättää lukijan huomio. Esim. kysymys "Onko maapallon ulkopuolella elämää?" tuntuu olevan esillä joka kolmannessa lehdessä hienoine avaruuskuvineen, koska se on niin vetävä.
Sarij.,
Erittäin mielenkiintoisia artikkeleita ja uusimmat tieteen julkaisut,Suosittelen lämpimästi,
Hyvä lehti,
Mutta tilaajalahja on huono! Pikkuihmisille suunnattu, meitä painavampiakin on olemassa, ja me ollaan yhtä fiksuja kuin pikkuihmiset!
juuso,
huippu lehtiä mielestäni...!!!
jari,
Hyvää luettavaa ja erittäin mielenekiintoista mutta ei niitä tarvitse yhteen talouteen neljää samaa lehteä lähettää yksi riittää kiitos.
Leena Aflecht,
Lehden asettelu on sekava. Olisi syytä jakaa sisältö osastoihin.
Hannele Sivonen,
Koko perheelle mielenkiintoinen.
Henkka,
Suosittelen lehteä :) erittäin hyvää asiaa ja mielenkiintoista luettavaa monesta aiheesta. Avaruudestakin löytyy lähes joka lehdestä, josta itse pidän.
w2w,
Lehti sovetuu aikuisille ja tieteestä kiinnostuneile. Lehti on monipuolinen ja mielenkiintoista luettavaa riittää. Suosittelen, tutustumisen arvoinen lehti
Jorma mattila,
Lehti olis paljon parempi, jos juttujen suomennokseen panostettaisiin. Nyt suurin osa on hätäsesti ja todella huonosti käännettyjä eikä sinänsä mielenkiintoisesta asiasta saa oikein selkoa.
aleksi,
se on hyvä lehti se myös opettaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D