Tiede

Julkaisukieli suomi

4/5 (454 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 15 kesäkuuta
8. 13 heinäkuuta
9. 3 elokuuta
10. 24 elokuuta
11. 21 syyskuuta
12. 19 lokakuuta
13. 16 marraskuuta
14. 14 joulukuuta

Tuotekuvaus

Tiede lehtitilaus & tilaajalahja

Tilaa Tiede-lehti itselle tai lahjaksi osoitteesta Lehtikuningas.fi. Tiede on oikea valinta kaikille faktan ystäville. Tiede-lehti tarjoaa elämyksiä uteliaille lukijoilleen. Sitä lukee kuukausittain yli 300 000 lukijaa. Tiede on yksi Suomen suurimmista tieteellisistä lehdistä. Tilaukseeen kuuluu digilukuoikeus. Tilaa heti!

Tiede on täydellinen lehtivalinta uteliaalle lukijalle, joka haluaa ymmärtää maailmaa paremmin. Lehti esittelee tieteen uusimmat saavutukset ja hämmästyttää kertomalla tuoreimmista läpimurroista. Tiede-lehti kattaa monet eri tieteen alat ja sen aiheisiin kuuluvat esimerkiksi tekniikka, lääketiede, psykologia, aivotutkimus, historia, ympäristö, eläimet, biologia, tähtitiede, kemia, fysiikka sekä yhteiskuntatieteet. Lehti esittelee myös uusimmat keksinnöt.

Tiede tarjoaa aina ehdottoman luotettavaa tietoa tieteen uusimmista trendeistä ja kehityskulusta. Tiede-lehti myös ennakoi tieteen tulevia saavutuksia. Lehti on lukijoidensa arvostama lehti, joka tunnetaan laadustaan. Kun tilaat Tiede-lehden, postilaatikostasi kolahtaa tuhti lukupaketti täynnä uutta ja mielenkiintoista tietoa. Tiede esittelee sinulle maailman kiinnostavia ilmiöitä ja taustoja niiden takana.

Tilaa Tiede-lehti

Lehden lukija on utelias ja haluaa aina oppia uutta. Hän on kiinnostunut meitä ympäröivästä maailmasta ja sen ilmiöistä. Tiede sopii monen ikäisille lukijoille ja jokainen numero sisältää reilun määrän uusia ahaa-elämyksiä kiinnostaen koko perhettä. Kun tilaat Tiede-lehden, mahtavat lukuelämykset ovat taattu!

Tiede ilmestyy ja ilahduttaa lukijaansa 14 kertaa vuodessa.

Tilaa Tiede – lehti nyt itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi aina edulliseen kampanjahintaan!

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 14
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 50773


Kuka lukee lehteä?

Mies: 64 %
Nainen: 36 %
Ikä: 13 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D