Tiede kansi
Alkuperämaa suomi
Suosituimmat:
4/5 (84 ääntä)
Tykkää:

Tiede

Tilaa Tiede -lehti itselle tai lahjaksi osoitteesta Lehtikuningas.fi. Tiede on oikea julkaisu kaikille faktan ystäville. Tiede lehti ilmestyy kerran kuukaudessa ja tarjoaa elämyksiä uteliaille lukijoilleen. Tiede –lehteä lukee kuukausittain noin 300 tuhatta lukijaa. Tiede on Suomen suurin tieteellinen lehti. Paras tarjous löytyy aina osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Tiede on täydellinen lehtivalinta uteliaalle lukijalle, joka haluaa ymmärtää maailmaa paremmin. Lehti esittelee tieteen uusimmat saavutukset ja hämmästyttää kertomalla tuoreimmista läpimurroista. Tiedelehti kattaa monet eri tieteen alat ja sen aiheisiin kuuluvat esimerkiksi tekniikka, lääketiedet, psykologia, aivotutkimus, historia, ympäristö, eläimet, biologia, tähtitiede, kemia, fysiikka sekä yhteiskuntatieteet. Lehti esittelee myös uusimmat keksinnöt.

Tiede tarjoaa aina ehdottoman luotettavaa tietoa tieteen uusimmista trendeistä ja kehityskuluista. Tiede-lehti myös ennakoi tieteen tulevia saavutuksia. Lehti on lukijoidensa arvostama lehti, joka tunnetaan laadustaan. Kun tilaat Tiede-lehden, postilaatikostasi kolahtaa tuhti lukupaketti täynnä uutta ja mielenkiintoista tietoa. Tiede esittelee sinulle maailman kiinnostavia ilmiöitä ja taustoja niiden takana.

Lehden lukija on utelias ja haluaa aina oppia uutta. Hän on kiinnostunut meitä ympäröivästä maailmasta ja sen ilmiöistä. Tiede sopii monen ikäisille lukijoilla ja sisältää reilun määrän uusia ahaa-elämyksiä koko perheelle. Kun tilaat Tiede-lehden, mahtavat lukuelämykset ovat taattu!

Tilaa Tiede – lehti meiltä Lehtikuninkaalta aina edulliseen hintaan. Lehdestä on olemassa myös digitaalinen versio. Lehden kustantaja Sanoma Media Finland Oy vastaa lehden jakelusta, laskutuksesta ja mahdollisista tilaajalahjoista. Kustantajan yhteystiedot löytyvät tilausvahvistuksesta, asiakaspalvelustamme, lehdestä ja laskusta. Heidät tavoitat puhelinnumerosta 0303 63 300 tai Sanoma kaupasta heidän omilta Internet sivuiltaan. Tilaa Tiede jo tänään itselle tai lahjaksi!

  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 14
  • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy /Magazine Media
  • Painos: 50773

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 64 %
  • Nainen: 36 %
  • Ikä: 13 - 100 vuosi

Arviot Tiede lehdestä

Nimesi:
Arvioi tuote:
Arviosi:
500 merkkejä jäljellä Lähetä
Tilaa lehti

Tiede

Toiset ovat tilanneet myös