Hyvä Terveys

Julkaisukieli suomi

4/5 (317 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 7 kesäkuuta
8. 5 heinäkuuta
9. 2 elokuuta
10. 30 elokuuta
11. 20 syyskuuta
12. 11 lokakuuta
13. 8 marraskuuta
14. 5 joulukuuta
1. 27 joulukuuta

Tuotekuvaus

Tilaa Suomen suurin ja suosituin terveyslehti Hyvä Terveys edulliseen hintaan Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta. Tilaukseeen kuuluu digilukuoikeus.

Hyvä Terveys -lehti tarjoaa lisäpotkua elämäsi tärkeisiin terveystekoihin, oli kyseessä sitten täydellinen elämäntaparemontti tai vain pienet muutokset kohti parempaa oloa. Lehden vinkit auttavat sinua pysymään hyvissä päätöksissäsi ja tukevat arkipäiväisissä valinnoissa. Hyvä Terveys -lehti kannustaa ja innostaa tutustumaan tarkemmin terveelliseen ravintoon, liikuntaan ja yleisestikin hyvinvointiin. Lehti tarjoaa inspiraatiota myös kauneudenhoitoon ja laihdutukseen. Hyvän Terveyden avulla voit löytää oikean liikuntalajin juuri sinulle sekä vinkit oikeanlaisiin ruokailutottumuksiin, joilla pääset tavoitteisiisi.

Hyvä Terveys -lehden jokainen numero on monipuolinen lukupaketti täynnä tietoa ja ohjeita terveellisempään elämään. Hyvä Terveys -lehden tietoihin voit luottaa, sillä lehteä laativat maan johtavat terveysalan asiantuntijat. Hyvä Terveys -lehdestä saat oikeaa tietoa sairauksien ehkäisystä ja hoidosta. Hyvä Terveys -lehdessä ääneen pääsevät myös lukijoiden omat terveystarinat ja -kokemukset. Lehden lukijat voivat jakaa parhaat terveysvinkkinsä.

Tilaa Hyvä Terveys kotiisi ja saat tukea ja vinkkejä hyvään arkeen. Aloita uusi terveellisempi elämä jo tänään ja tilaa Hyvä Terveys!

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 14
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 116330


Kuka lukee lehteä?

Mies: 23 %
Nainen: 77 %
Ikä: 40 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Helena Teivainen,
Hyvä lehti
Lehtikuningas.fi,
Asiakkaalla on kuluttajasuojalain nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen tai ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta. Peruuttamisen voi tehdä verkossa tai soittamalla Sanoman asiakaspalveluun. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Lisätietoa kustantajan peruutusehdoista: oma.sanoma.fi/asiakastuki/yleiset/peruuttaminen
Lehtikuningas.fi,
Teidän tulee olla yhteydessä lehden kustantajaan, koska he vastaavat tilausmuutoksista ja laskutuksesta. Tässä yhteystiedot: Sanoma Media puh. 020 331010.
pekka,
Minulla on kirjallinen ilmoitus irtisanomisen vastaanotosta. Tämän jälkeen on tullut useita laskuja ja uhkauskirjeitä, jossa velotaan 5kk:n kestotilausta vastaavaa summaa. Sanotaan, että on pakko maksaa 2 lehteä irtonumerohintaan. Väitetään perustuvan tilausehtoihin, joita ei löydy mistään.
pekka,
Hyvä, nyt toimintanne vastaa oikeustajuani ja tilausehtojanne. Voisitteko palauttaa summan, jonka peritte tilaamattomista lehdistä. Laskutitte irtonumerohinnan kahdesta lehdestä. Tämä summa vastasi 5 kk:n kestotilausta.
Lehtikuningas,
Hei Pekka! Kaikki Sanoman lehtien tarjoukset ovat kestotilauksia. Se ilmoitetaan selkeästi tarjousten yläpuolella. Tilaus on mahdollista irtisanoa heti ensimmäisen lehden saatuaan. Lehtitilaus on myös mahdollista irtisanoa kesken kauden, mutta jos uusi laskutuskausi on ehtinyt alkaa kustantaja laskuttaa jo toimitetut lehdet.
pekka,
Nyt i-kirjaimen takana olevaa informaatiota on muutettu. Huomatkaa, että tilaus on irtisanottava ennen tilausjakson päättymistä! Seuraava jakso voikin päättyä sitten vasta vuoden päästä. Ole varovainen tämän lehden kanssa.
manta,
Olen samaa mieltä kuin Pekka,siksi en enää lehtiänne tilaa vaikka mieli tekisikin,
pekka,
Tämän tilaussivun ylänurkassa on kestotilaus ja vihreä i-kirjain. Klikkaa i-kirjainta. Siinä sanotaan kestotilauksen olevan voimassa kunnes se irtisanotaan. Ei sanota, että irtisanomisen jälkeen teille lähetetään vielä 2 lehteä, jotka on lunastettava irtonumeron hintaan. Tämä ei ole kysymys, vaan informaatiota kestotilaukseen haksahtaneille. Sanon neuvoksi: Älkää tilatko. Katsotaanpa tuleeko tämä näkyviin. Yksi tähti on pakko antaa, jotta saa tämän näkyviin.
Lehtikuningas,
Hei Pekka! Me emme sensuroi asiakaspalautteita, vaan otamme niistä opikseen ja yritämme parantaa palveluamme. Valitettavasti tämä on sellainen asia, johon me emme voi vaikuttaa muuten kuin välittämällä palautteen eteenpäin kustantajalle. Mutta parempi se kuin ei mitään!
pekka,
Nostan hattua. Kommenttini sai jäädä näkyviin!
pekka,
Tätä lehteä et saa loppumaan, vaikka lopettaisit tilauksen. Selitykseksi tarjotaan, että ehdimme merkitä sinut jo tulevien lehtien tilaajien luetteloon. Tämähän vielä kävisi, mutta tilaamattomista lehdistä tarjotaan laskua irtonumerohintaan. Hyvän myyntitavan säännöt eivät tunnu koskevan kustantajaa.
tupu,
parempiakin lehtiä löytyy
liisa,
Olisi hyvä lehti jos saisi niin ettei tarvitse ilmoitella sen kuuden numeron jälkeen ettei halua enempää.Minulle on tullut kyseinen lehti aikanaan ja todella tykännyt siitä
marja liisa markkanen,
hyvä asiaa, oleva lehti...
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D