Glorian ruoka & viini

Julkaisukieli suomi

4/5 (193 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 6 heinäkuuta
7. 17 elokuuta
8. 21 syyskuuta
9. 26 lokakuuta
10. 23 marraskuuta

Tuotekuvaus

Glorian ruoka & viini lehtitilaus

Herkullinen, laadukas ja ylellinen. Glorian ruoka & viini on tasokas ruokalehti kaikille hyvän ruoan ystäville. Glorian ruoka & ja viini tarjoaa parhaat reseptit ja ruokaohjeet sekä keskustelee mielenkiintoisista aiheista ja ilmiöistä ruoan ympärillä. Tilaukseeen kuuluu digilukuoikeus. Tilaa lehti nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Kaipaatko inspiraatiota syntymäpäiväjuhlien tarjoiluun? Haluatko yllättää puolisosi ihanalla illallisella? Tarvitsetko uusia ruokaideoita kiireisen arjen keskelle? Glorian ruoka & viini auttaa! Lehti tarjoaa kasoittain inspiraatiota ja uusia ideoita sekä arkeen että juhlaan.

Glorian ruoka & viini tuo kotiisi herkulliset ja varmasti toimivat reseptit. Ohjeet ovat ammattilaisten testaamia ja niillä onnistut varmasti. Reseptejä täydentävät lehden upeat, laadukkaat ruokakuvat, jotka onnistuvat takuuvarmasti nostattamaan veden kielelle. Lehti ottaa huomioon myös eri vuodenajat ja esittelee sesongista riippuen niin kesän maistuvimmat grilliruoat, joulupöydän herkut, valmistujaisjuhlien tarjottavat kuin sadonkorjuukauden parhaat vinkit.

Nimensä mukaisesti lehti ei keskity ainoastaan ruokaan vaan myös juomat ja erityisesti viinit ovat lehden sivuilla vahvasti esillä. Glorian ruoka & viini antaa parhaat viinisuositukset ja esittelee mielenkiintoisimmat uutuudet. Lehti tarjoaa varmasti mielenkiintoista luettavaa kaikille viinien ystäville!

Tilaa Glorian ruoka & viini

Glorian ruoka & viini pitää huolen siitä, että tunnet ruokamaailman uusimmat trendit ja tiedät, mitä tapahtuu sekä meillä että maailmalla. Lehti keskustelee ajankohtaisista ruokaan ja viiniin liittyvistä ilmiöistä, esittelee puhutuimmat ravintolat, haastattelee alan tärkeimmät vaikuttajat ja vinkkaa vierailemisen arvoiset ruokamatkakohteet.

Glorian ruoka & viini on täydellinen lehtivalinta kaikille, jotka nauttivat arkipäivän ylellisyydestä ja haluavat ottaa kaiken irti jokaisesta päivästä. Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä lehti on varma inspiraation lähde ja sen ohjeista riittää hyötyä ja iloa pitkäksi aikaa. Hyppää makunautintojen maailmaan ja tilaa lehti jo tänään osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 10
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 29935


Kuka lukee lehteä?

Mies: 43 %
Nainen: 57 %
Ikä: 40 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Anne,
Paras ruokalehti! Odotan aina "kieli pitkällä" uutta lehteä. Helpoksi rakenneltua gourmeta ja uusia makututtavuuksia. Odotan aina "kieli pitkällä" lehden uutta numeroa. GR&V on tullut kotiin jo 17 vuotta. Jokaisesta lehdestä on vähitään muutama resepti kokattu ja monet ovat jääneet pysyvästi perheemme ruokalistalle.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D