• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Pets SUOMI

Tuotekuvaus Pets SUOMI lehti

"Pets lehtitilaus Pets on lehti kaikille n. 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille, joiden mielestä eläimet ovat parasta elämässä! Aina parhaat tarjoukset Lehtikuningas.fi -osoitteesta!

Pets on täynnä toinen toistaan ihanampia kotieläimiä. Lehti tarjoaa niin hyödyllistä asiatietoa kuin hauskaa luettavaa ja pientä puuhaakin. Pets-lehti opastaa lemmikkien hankkimisessa ja hoidossa ja kertoo kiinnostavaa tietoa niihin liittyen. Paitsi kotieläimiä, Pets esittelee myös kotieläinten villejä sukulaisia kuten susia, tiikereitä ja leijonia ja myös hieman vieraampia otuksia.

Marsut, hamsterit, kanit, koirat, kissat, kalat, liskot – mitä kaikkia eläimiä voikaan pitää kotieläiminä, niistä Pets kertoo kaiken tarvittavan ja kiinnostavan. Mitä ne syövät, mistä ne ovat kotoisin, mitä ne tykkäävät tehdä? Kaikki eläimet ovat erilaisia ja tosi eläinten ystävä haluaakin ottaa kaikkien eläinten erilaiset tarpeet huomioon.

Mitä tulee miettiä ennen kuin hankkii lemmikin? Mikä eläin ja rotu sopii juuri sinun kotiisi? Minkälaisia ominaisuuksia eri eläimillä ja roduilla on? Pets vastaa muun muassa edellä mainittujen kaltaisiin kysymyksiin. Pets on mahtava kokonaisuus tärkeää asiatietoa, hauskoja juttuja, eläinten kuulumisia ja suloisia kuvia. Jokaisessa lehdessä on myös mukana julisteita, jotka lukija voi ripustaa vaikka oman huoneensa seinille tuomaan iloa pitkäksi aikaa.

Tilaa suomenkielinen Pets-lehti

Pets on toivelehti jokaiselle eläinten ystävälle! Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Joka numeron mukana lukija saa myös upean jättijulisteen.

Tilaa nyt Pets itselle tai lahjaksi eläinten ystävälle edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi !

Pets on virallinen Nenäpäivän kumppanimme. Lahjoitamme jokaisesta kampanja-aikana tehdystä tilauksesta yhden euron Nenäpäivä-keräykseen.

"

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Pets SUOMI

1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 6 kuukautta:
  23,00
  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  25,00
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  42,00
  (-7%)
  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  45,00
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle