• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Novita

Tuotekuvaus Novita lehti

Novita on ruotsinkielinen lehti, joka sisältää perinteisiä neuleita ja paljon uusia inspiroivia ideoita! Lehti pitää sisällään runsaasti upeita, raikkaita ja pohjoismaisia neulemalleja.

Novita-lehden neulemalleissa käytetään Novitan lankoja, jotka antavat parhaan lopputuloksen lehden ohjeilla tehdyille neuletöille. Novita onkin Pohjoismaiden suurin langantuottaja ja langoista löytyy paljon erilaisia ja eri töihin mainiosti sopivia lankoja. Näiden lankojen parhaat puolet tuodaan loistavasti esille lehden neulemalleissa, jotka on varta vasten suunniteltu Novitan langoille. Lehdessä esittelyyn pääsevät myös totta kai Novitan lankauutuudet, sekä niistä luodut mallit.

Novita-lehdestä löydät neulemalleja kaikille perheenjäsenille ja ajoittain myös perheen lemmikeille! Olipa tekniikkasi sitten neulominen tai virkkaus, löydät lehdestä aina ajankohtaisia malleja. Novita esittelee myös usein uutuustekniikoita neuletöiden saralla. Lehden joka numero pitää sisällään tekniikka- tai neulekoulun (teknik- & stickskola), joiden avulla opit helposti uusia neuletekniikoita ja -kuvioita. Silloin tällöin löydät Novita-lehdestä myös jonkin tunnetun henkilön kanssa yhdessä luotuja neulemallistoja! Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja kattaa näin ollen kaikki Pohjoismaiden vuodenajat: kevät, kesä, syksy ja talvi. Jokaisen vuodenajan lehdestä löydät ajankohtaisia neulemalleja ja pääset tekemään itsellesi ohjeiden avulla niin uusia vaatteita kuin asusteitakin. Olipa tasosi sitten aloittelija tai kokenut, löydät Novita-lehdestä varmasti juuri sinulle sopivan projektin!

Tilaa Novita nyt itsellesi tai lahjaksi osoitteesta Lehtikuningas.fi kampanjahintaan.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Novita

5
Kirsti Lehtola
Ohjetta seuratessa ruotsinkieli alkoi palautumaan,mutta monimutkaisempien ohjeiden vuoksi olisi mahtavaa saada suomenkieliset ohjeet tarvittaessa.
5
sofie Björklund
En bra tidning med många intressanta mönster

Novita

Julkaisua / vuosi: 
4
Kieli: 
Ruotsi
Arvostelu: 4.5 (4 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 2 nroa:
  14,50
  * Kestotilaus
 • 4 nroa:
  25,00
  * Kestotilaus

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle