Me Naiset

Julkaisukieli suomi

4/5 (772 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
24. 14 kesäkuuta
25. 21 kesäkuuta
26. 28 kesäkuuta
27. 5 heinäkuuta
28. 12 heinäkuuta
29. 19 heinäkuuta
30. 26 heinäkuuta
31. 2 elokuuta
32. 9 elokuuta
33. 16 elokuuta
34. 23 elokuuta
35. 30 elokuuta
36. 6 syyskuuta
37. 13 syyskuuta
38. 20 syyskuuta
39. 27 syyskuuta
40. 4 lokakuuta
41. 11 lokakuuta
42. 18 lokakuuta
43. 25 lokakuuta
44. 1 marraskuuta
45. 8 marraskuuta
46. 15 marraskuuta
47. 22 marraskuuta
48. 29 marraskuuta
49. 5 joulukuuta
50. 13 joulukuuta
51. 20 joulukuuta
52. 27 joulukuuta

Tuotekuvaus

Me Naiset tilaus

Me Naiset on inspiroiva, hyväntuulinen ja mahtava aikuisen naisen viikkolehti. Lehti on täydellistä luettavaa kaikille aktiivisille ja itsestään huolehtiville naisille, jotka haluavat nauttia elämästä ja saada uusia ideoita arkeen.Tilaukseeen kuuluu digilukuoikeus. Tilaa lehti nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Me Naiset on mielenkiintoinen lukupaketti, jonka sivuilta löydät ohjeita ja vinkkejä kaikille elämän osa-alueille. Lehdessä käsitellään aiheita, kuten tyyli, hyvinvointi, suhteet, työ ja raha sekä ruoka. Lehti vie lukijan jännittäviin matkakohteisiin, tarjoaa apua kauneudenhoidon ja muodin saralla, inspiroi kotona esittelemällä uusimmat sisustustrendit ja tuo uusia ideoita keittiöön ja ruuanlaittoon. Myös parisuhteista ja seksistä keskustellaan avoimesti.

Me Naiset tarttuu ajankohtaisiin aiheisiin rohkeasti, mutta hyväntuulisesti. Asioihin paneudutaan pintaa syvemmälle ja vaikeistakin aiheista uskalletaan puhua. Lehti tuo esiin sekä tunnettujen että tavallisten ihmisten tarinoita. Mielenkiintoiset ja koskettavat haastattelut ovatkin lehden parasta antia.

Tilaa Me Naiset

Me Naiset on täydellistä seuraa jokaiseen tilanteeseen. Sen kanssa on mukava rentoutua niin kotisohvalla pitkän työpäivän jälkeen, mökkilaiturilla kauniina kesäpäivänä, pitkän matkan viihdykkeenä tai vaikka toimiston kahvihuoneessa. Se tuo mukavan tuulahduksen arjen keskelle ja ilahduttaa viihdyttävällä, hyödyllisellä ja ajankohtaisella sisällöllään.

Me Naiset -lehteä ilmestyy 52 numeroa vuodessa eli joka viikko.

Me Naiset on Suomen suosituin naisille suunnattu viikkolehti ja jokaisen suomalaisnaisen ykköslehtivalinta. Liity mukaan joukkoon - tilaa lehti nyt itselle tai lahjaksi! Me Naiset on suosittu lehtilahja.

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.
Tilaukseen kuuluu digilehdet -palvelu. Ensimmäisellä tilausjaksolla saat lukea tilaamaasi lehteä arkistoineen digitaalisesti ja myöhemmällä tilausjaksolla saat digilehdet palvelun käyttöösi täydessä laajuudessaan. Saat sisäänkirjautumistunnukset palveluun lehden kustantajalta, kun tilaus on rekisteröity.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 108378


Kuka lukee lehteä?

Mies: 17 %
Nainen: 83 %
Ikä: 40 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Maria,
Ei kummonen, virhetietoa paljo
Ulla Kivisaari,
Aina hyviä ja mielenkiintoisia juttuja.Tv-ohjelma tärkeä.
Anki,
Siis joka toinen sivu mainoksia ja monen sivun vaatekuvat ei kiinnosta. Liikaa samoja naamoja vuodesta toiseen
Terttu,
ok
harri ,
Me naiset lehteä on kiva lukea,varsinki meikki ja muotijutut kiinnostaa :)
Tyytyväinen,
Ihan perus settiä! Silleen hyvä ja silleen huono
Elfira,
Ihan luettava lehti.Hyvä lukupaketti.Nuorekas ja pirteä äitini jo luki ja tilasi sitä.Joten tuttu lapsuudesta josta on jo tosin tosi kauan!!!
irma Hyvärinen,
hyvä lehti,ei pelkkää pärvää!Lakiasiaakin ,pysyy ajan tasalla
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D