Kotivinkki

Julkaisukieli suomi

4/5 (290 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
7. 29 maaliskuuta
8. 12 huhtikuuta
9. 26 huhtikuuta
10. 10 toukokuuta
11. 24 toukokuuta
12. 7 kesäkuuta
13. 21 kesäkuuta
14. 5 heinäkuuta
15. 19 heinäkuuta
16. 9 elokuuta
17. 23 elokuuta
18. 6 syyskuuta
19. 20 syyskuuta
20. 11 lokakuuta
21. 25 lokakuuta
22. 8 marraskuuta
23. 22 marraskuuta
24. 7 joulukuuta

Tuotekuvaus

Kotivinkki – Kaikki kiva tapahtuu kotona

Kotivinkki on kodittajan oma lehti. Se tekee arjesta hauskempaa, ruoasta parempaa ja kodista viihtyisämmän. Kotivinkki on tehty ihmisille, jotka tietävät, että kaikki kiva tapahtuu kotona. Monipuolinen Kotivinkki muistuttaa siitä, mikä elämässä on hyvää ja miten elämään saa lisää syvyyttä.

Kotivinkki auttaa tekemään vastuullisia valintoja. Kotivinkki on mahdollisuuksien ja oivallusten lehti, joka muistaa, että maailmassa on monta tapaa olla onnellinen. Kotivinkin mielestä kaikki kiva tapahtuu kotona.

Uudistuneen Kotivinkin sisältöjä:
- Upeita neuleohjeita suomalaiselta suunnittelijalta. Kotivinkin uniikkeja ohjeita suunnittelevat mm. AnjuKnits, Minttu Wikberg ja Anna Johanna.
- Inspiroivia tee itse -ohjeita, jotka innostavat tekemään uutta kotiin.
- Kekseliäitä leivontaohjeita.
- Vinkkejä arjen helpottamiseen.
- Syvällistä luettavaa rauhallisiin hetkiin.


Ruoka, ruuanlaitto ja leivonta ovat keskeisessä osassa lehden sisältöä. Reseptit vaihtelevat juhla-aterioista aina arjen pelastajiin. Kotivinkki on lämpöä ja inspiraatiota pursuava ystävä arjessa. Sen tavoitteena on helpottaa arjen askareita, piristää värikkäillä ja kauniilla kuvilla ja ennen kaikkea tarjota hyödyllistä luettavaa.

Tilaa Kotivinkki lehti

Kotivinkki sopii jokaiselle kotona viihtyvälle ja siitä muodostuu automaattisesti osa arkea. Lehti on myös oiva lahja ystävälle. Kotivinkki-lehteä ilmestyy 24 numeroa vuodessa, eli sen saa postilaatikkoon keskimääräisesti kaksi kertaa kuukaudessa! Tilaa nyt Kotivinkki helposti ja edullisesti kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle määräaikaisena tai jatkuvana tilauksena Lehtikuningas.fi -sivustolta!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 24
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 78489


Kuka lukee lehteä?

Mies: 13 %
Nainen: 87 %
Ikä: 21 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Sinikka,
Tilasin, koska aika mukava lehti ilman julkkisjuttuja.
Tanja,
Samaa mieltä,huonontunut en tilaa enää.
jenna,
huonontunut siitä mitä oli ennen,en tilaa enää koskaan
Lehtikuningas.fi,
Hei Eriika! Loistavaa, että lehti on mieleesi. Kiitos kovasti palautteesta ja oikein ihanaa kesän jatkoa sinulle! -Ylläpito
Eriika Masalin,
Hitsin hyvä lehti. Eritysihana Roope Lipastin palsta.
Niko Petteri Harmaajärvi,
Tää kotivinkki lehti on niinku iha mun juttuni
Rauni Kurki,
Kotivinkki on nykyää monipuolinen ja luettava lehti.
Aila Mäkelä,
Sekava pientä tekstiä rimspsua,rämsyä ja rojua ulos puutarhaan ja sisälle kuppia ja purnukkaa kuvalehdeksi on muttunut samoja juttuja
Äiti ja tytär,
Ostan kotivinkin irtonumerona ja laitan äiskälle luettavaksi sen myös. Nyt tilaan äidille oman Kotivinkin, hän ihastui uuteen tyyliin ja haluaa oman lehden!:)
Maisa,
Olen ollut pitkäaikainen tilaaja, enkä ole enää tyytyväinen lehden sisältöön. Jutut toistavat kokoajan itseään. Olen aikeissa perua lehden.
Eija,
Petyin lehteen, kun tilasin sen pitkän tauon jälkeen. Ideat ja ohjeet epämääräisiä, jutut pintaliitoa. En suosittele tilaamaan !
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D