ET-Lehti (printti + digi)

Julkaisukieli suomi

4/5 (487 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2021

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
24. 15 joulukuuta
1. 30 joulukuuta

Tuotekuvaus

ET-lehti on kypsän aikuisen takuuvarma lehtivalinta. Elämää nähneen lukijan makuun oleva ET kannustaa elämästä nauttimiseen ja tarjoaa inspiraatiota arkeen. Tilaa lehti edullisesti kampanjahintaan osoitteessa Lehtikuningas.fi. ET-lehden tilaus on myös mainio lahja!

ET-lehti on vahvasti mukana lukijoiden jokapäiväisessä elämässä. Lehti käsittelee laajasti elämän eri osa-alueita aina arjesta juhlaan. Ihmissuhteet, terveys ja hyvinvointi, muoti ja kauneus sekä ruoka ja kulttuuri ovat teemoja, joihin paneudutaan varttuneemman aikuisen näkökulmasta.

ET-lehti rohkaisee etsimään juuri itselle sopivaa elämäntyyliä ja toteuttamaan haaveitaan. Lehti kannustaa kokeilemaan uutta ja hankkimaan erilaisia kokemuksia esittelemällä kiinnostavia matkakohteita ja uusia harrastusmahdollisuuksia. Toisaalta ET:n lukija osaa nauttia myös perinteistä.

Yksi lehden kantavista teemoista on aitous. ET-lehti jakaa tavallisten ihmisten tarinoita tarjoten samaistumisen kohteita ja inspiraatiota. Lehti tuo esiin niin elämän pienet kuin suuretkin ilot, mutta myöskään satunnaisia kolhuja ja alamäkiä ei haluta piilotella vaan niistä keskustellaan luonnollisena osana elämää.

ET:n lukijakunta on aktiivinen ja osallistuva. Lehden nettisivuilla toimii yksi Suomen aktiivisimmista aikuisille suunnatuista keskustelupalstoista, jossa lukijat voivat vaihtaa ajatuksia eri aihepiireihin liittyen. Lisäksi lehti järjestää lukijoilleen erilaisia kilpailuja, tapahtumia ja lukijamatkoja, joiden kautta lukijoilla on mahdollisuus tavata muita samanhenkisiä ihmisiä ja luoda uusia kontakteja.

Tämä tarjous on vastustamaton! Tilaa ET-lehti nyt ja saat kotiisi lukupaketin joka samalla viihdyttää, koskettaa ja tarjoaa konkreettisia vinkkejä arkeen. ET-lehden seurassa pääset takuuvarmasti nauttimaan ilahduttavista lukuhetkistä aikuiselle suomalaiselle suunnattujen juttujen parissa. ET-lehti on myös täydellinen lehtilahja esimerkiksi vanhemmillesi.

Tartu mahtavaan tarjoukseen ja tilaa nyt ET-lehti kampanjahintaan itsellesi tai lahjaksi Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 24
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
Painos: 48714


Kuka lukee lehteä?

Mies: 18 %
Nainen: 82 %
Ikä: 40 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Tuuli,
Harmi, että löytyy vain kestotilauksena.
Anna,
Tilasin ET-lehden äidille ja isoäidille äitienpäivälahjaksi viime vuonna. Molemmat ovat tykänneet!
Rauni,
Ihanan aito lehti!
altti koskenranta,
Sopivan kokoinen lukupaketti aikuisille.
merja rontti,
Hyvä järkevä lehti.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D