Eeva

Julkaisukieli suomi

4/5 (233 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 7 kesäkuuta
7. 5 heinäkuuta
8. 2 elokuuta
9. 6 syyskuuta
10. 4 lokakuuta
11. 1 marraskuuta
12. 7 joulukuuta

Tuotekuvaus

Eeva lehtitilaus ja tilaajalahja

Tilaa suomalaisnaisten rakastama klassikko Eeva edullisesti kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Suomen suurimpiin naisten kuukausilehtiin kuuluva Eeva tarjoilee kuukauden mielenkiintoisimman artikkelikattauksen aikuiselle naiselle. Lehden aihepiireihin kuuluvat esimerkiksi ihmissuhteet, muoti ja kauneus, ruoka, matkailu ja terveys. Eevasta löytyy varmasti jokaiselle laatutietoiselle naiselle mielenkiintoista luettavaa.

Eeva on lämminhenkinen ja syvällinen lukupaketti aidosta elämästä. Eeva tunnetaan mielenkiintoisista ja syväluotaavista henkilöhaastatteluistaan, jotka kurkistavat sekä tavallisten ihmisten että julkisuudenhenkilöiden elämään. Lehden artikkeleissa korostuu aitous ja niissä käsitellään elämää kokonaisvaltaisesti sekä iloineen että suruineen. Tuloksena on koskettavia ja vaikuttavia artikkeleita, joilla on merkitystä.

Eeva tarjoilee lukijoilleen myös uusia elämyksiä niin kotona kuin muualla. Lehden sisustusjutut esittelevät kauniita koteja ja antavat inspiraatiota sisustukseen, kun taas ruokareseptit nostavat veden kielelle ja antavat uusia ideoita keittiöön. Lehden matkailuartikkelit vievät sinut mielenkiintoisiin kohteisiin ympäri maailmaa ja saavat haaveilemaan seuraavasta lomamatkasta. Lisäksi Eeva tarjoaa inspiraatiota itsestä huolehtimiseen ja ulkonäköön liittyen. Kulttuuripalstalta voit lukea ajankohtaisista tapahtumista kirjallisuuteen, teatteriin ja musiikkiin liittyen.

Tilaa Eeva-lehti

Eeva-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tilaa Eeva-lehti meiltä edulliseen kampanjahintaan. Eeva on myös loistava lahjaidea, jolla ilahdutat esimerkiksi äitiä, vaimoa tai ystävää. Tilaa lehti nyt itsellesi tai lahjaksi osoitteesta Lehtikuningas.fi, paras Eeva tarjous löytyy aina meiltä!

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: A-lehdet Oy
Painos: 101988


Kuka lukee lehteä?

Mies: 10 %
Nainen: 90 %
Ikä: 50 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Guy Holm,
Hyvä lehti
Nani ja Terttu ja Pirjo,
ok
merja järviautio,
paras naistenlehti. odotan aina että se putoisi postiluukusta. kiitos eevalehdelle
jaana,
tarina naisesta, jonka kaikki olivat hyljänneet. Onkohan toimittaja tarkistanut hylkäämisen taustat? Olisi ollut syytä niin ei olisi tätä juttua kirjoittanut.
Anne Pääkkönen,
Eeva on hyvä lehti - mutta tämä juuri ilmestynyt on vaikea lukea,koska tuoksu on liian voimakas allergiselle.Kauankohan pitää odottaa,että voi lukea sen.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D