Anna

Julkaisukieli suomi

4/5 (657 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
12. 22 maaliskuuta
13. 29 maaliskuuta
1415. 5 huhtikuuta
16. 19 huhtikuuta
17. 26 huhtikuuta
18. 3 toukokuuta
19. 10 toukokuuta
20. 17 toukokuuta
21. 24 toukokuuta
22. 31 toukokuuta
23. 7 kesäkuuta
24. 14 kesäkuuta
2526. 21 kesäkuuta
27. 5 heinäkuuta
28. 12 heinäkuuta
29. 19 heinäkuuta
30. 26 heinäkuuta
31. 26 heinäkuuta
32. 9 elokuuta
33. 16 elokuuta
34. 23 elokuuta
35. 30 elokuuta
36. 6 syyskuuta
37. 13 syyskuuta
38. 20 syyskuuta
39. 27 syyskuuta
40. 4 lokakuuta
41. 11 lokakuuta
42. 18 lokakuuta
43. 25 lokakuuta
44. 1 marraskuuta
45. 8 marraskuuta
46. 15 marraskuuta
47. 22 marraskuuta
48. 29 marraskuuta
49. 7 joulukuuta
50. 13 joulukuuta
5152. 20 joulukuuta

Tuotekuvaus

Anna tilaus

Kerran viikossa ilmestyvä naistenlehtien klassikko Anna on ihana ja inspiroiva, hyväntuulinen ja monipuolinen. Suomalaisnaisten rakastama viikkolehti on todellinen piristysruiske keskellä viikkoa ja aina yhtä odotettu. Tilaa Anna-lehti nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi ja liity lehden tyytyväiseen lukijakuntaan!

Anna tuntee suomalaiset naiset ja tietää, mikä heitä kiinnostaa ja mistä he haluavat puhua. Anna on todellinen lifestyle-lehti, joka elää vahvasti mukana naisten elämässä ja tarjoaa inspiraatiota ja ajatuksia niin arkeen kuin juhlaan. Anna-lehti kattaa laajasti ja monipuolisesti elämän eri osa-alueet ja sen pääteemoihin kuuluvat esimerkiksi ihmissuhteet, kauneus ja muoti, liikunta ja terveys sekä koti ja työ.

Halusit sitten luoda itsellesi uuden tyylin, inspiraatiota seuraavan matkakohteen valintaan, tukea terveellisten elämäntapojen aloittamisessa ja ylläpitämisessä tai vaikkapa vinkkejä tämän hetken parhaista kulttuuritapahtumista, voit luottaa siihen, että Anna-lehti tarjoaa aina parhaat neuvot ja vinkit!

Annasta löytyy ajankohtaisten julkisuuden henkilöiden haastatteluja. Toisaalta Anna esittelee myös tavallisten ihmisten inspiroivia tarinoita, joista löytyy kosketuspintaa ja samaistumisenkohteita omaan elämään. Mielenkiintoisten persoonien tarinat ja kokemukset tarjoavat varmasti kiinnostavaa luettavaa.

Monipuolisuutensa ansiosta Anna sopii loistavasti eri ikäisille ja eri elämänvaiheissa oleville naisille. Annan lukijoita kuitenkin yhdistää aktiivisuus ja halu nauttia elämästä. Keskustelu lehden jutuista jatkuu lehden aktiivisessa internetyhteisössä, josta löytyy niin keskustelupalsta, blogeja kuin muutakin mielenkiintoista lisäsisältöä.

Tilaa Anna-lehti

Tilaa lehti joko omaksi iloksi tai lahjaksi puolisolle tai vaikkapa ystävälle jo tänään! Parhaat Anna-lehti tarjoukset löydät meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Jatkuva tilaus sisältää digin lukuoikeuden. Saat sähköpostiisi ohjeet palvelun käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään.

Viisi syytä tilata:

1. Kattava viikoittainen lukupaketti: syvälliset henkilöhaastattelut ja koskettavat selviytymistarinat.

2. Laadukas, entistä enemmän aikuiselle naiselle kohdennettu lifestyle-sisältö – muoti, kauneus, terveys ja hyvinvointi.

3. Inspiroivat ruoka-, sisustus- ja matkailuartikkelit, jotka ovat alansa huippujen aikaansaannoksia.

4. Hyötyä ja iloa: huippukolumnistit, tv-ohjelmaopas, horoskooppi, ristikko ja uutuuskirjoja esittelevä Lukupiiri.

5. Suomen hohdokkain seurapiiripalsta Annakka!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Otavamedia Oy
Aloitusvuosi: 1963
Päätoimittaja: Emma Koivula
Painos: 233000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 16 %
Nainen: 84 %
Ikä: 21 - 59 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Lehtikuningas.fi,
Hei Raija! Valitettavasti meiltä ei löydy tilaustanne, joten meillä ei ole teidän yhteystietojanne ja emme voi siksi olla teihin yhteydessä. Teidän tulee siis olla yhteydessä siihen tahoon, jolta olette lehden tilanneet tai suoraan lehden kustantajaan, joka vastaa myös tilaajalahjojen toimituksesta.
Raija Harjula,
Missä on tilaamani Anna lehden lahja ??????? Te lupaatte lähettää lahjan mutta ettepä ole lähettänyt ,maksanut olen lehden ,toivottavasti lähetätte sen kun lupasitte , vai silläkö saatte lehden vaan myytyä ??
Tuija Ruovedeltä,
Hyvä lehti. Paljon asiaa.
Tuula,
Hyvä naisten viikkolehti. Hyvät henkilöhaastattelut. Liikaa vaatemuotia, joka ei kaikkia kiinnosta!
Terttu,
hyvä
Pirkko Salo,
Hyvä naistenlehti !Sopivasti muotia ja henkilöjuttuja! Ristikko parempi kuin muissa naistenlehdissä,joten älkää muutako tyyliä! Ostan usein,mutta tilailenkin silloin tällöin!
Marja H.,
Naistenlehdistä asiallisin.
Leila Säkäjärvi,
Kaverikoira reportaasi oli hyvä juttu. Enemmän tämänkaltaisia asioita lehteenne! Kiitos!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D