Metsästys ja Kalastus

Julkaisukieli suomi

4/5 (171 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
6. 7 kesäkuuta
7. 5 heinäkuuta
8. 2 elokuuta
9. 6 syyskuuta
10. 4 lokakuuta
11. 1 marraskuuta
12. 8 joulukuuta

Tuotekuvaus

Metsästys ja Kalastus -lehti pitää lukijansa ajantasalla metsästykseen ja kalastukseen liittyvistä uutisista. Tilaa Metsästys ja Kalastus edulliseen tarjoushintaan. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa.

Metsästys ja Kalastus -lehden teemat mukailevat vuodenaikoja sekä tulevia ja jo käynnissä olevia metsästys- ja kalastuskausia. Lehti sisältää myös paljon hyödyllistä tuotetietoa. Tämä lehti panostaa laatuun ja ekologisuuteen. Lukija pääsee uppoutumaan lempiharrastuksensa pariin laadukkaiden juttujen parissa. Metsästys ja Kalastus on Suomen paras alan lehti.

Tuoteosuudessa testataan aseet kuten haulikot ja kiväärit, patruunat, kalastusvälineet, varusteet, vaatetus ja kaikki oleellinen harrastukseen liittyvä. Kaikkien tuotteiden toimivuus todetaan käyttökokeissa luonnollisisssa olosuhteissa ja palaute saadaan sekä alan asiantuntijoilta, että lukijoilta. Kaikki kalastukseen ja metsästykseen, sekä luonnossa liikkumiseen liittyvä otetaan huomioon tässä lehdessä. Erä-lehti painottuu enemmän retkeilyyn ja kalastukseen kuin jahtiin.

Vakiopalstat ovat: Kuukauden kuva, Riistamailta ja Kalavesiltä, M&K Erätarinat ja Tarkkana luonnossa vievät lukijat kotonakin luontoon, metsälle ja kalalle. Parhaat saaliit ja saalistajat pääsevät myös esille tämä lehden sivuilla 10-kerhojen esittelyssä. Ennen joulua ilmestyvä numero on vähemmän asiapainoitteinen ja enemmän viihdyttävä. Se sisältää kirja-arvosteluita, tarinoita erämailta ja reportaaseja. Vuoden viimeisessä numerossa suurimmat metsästäjät ja kalastajat pääsevät ääneen ja kalajutuilta ei voi välttyä.

Tyypillisiä teemoja ovat mm. Jänisjahti, pilkki, kalastusveneen varustus, haulikot, kalaherkut, metsästyskiväärit, lintukoirat ja koulutus, hirvijahti, riistaruoka, uudet eräkirjat, shot show, huopikkaat, vieheet, kaurisjahti, kylmäboksit, sähköteroittimet, puukot, veitset, kirveet, metsästäjän asut sekä etäisyysmittarit.

Metsästys ja Kalastus on tuttu, turvallinen ja luotettava kumppani sekä kalastajille, että metsästäjille. Lehti toimii kumppanina sekä riistamailla, että kalavesillä. Upeat kuvat ja syvälliset artikkelit takaavat, että et malta odottaa seuraavaa reissua erämaille. Metsästys ja Kalastus poimii vinkkejä Ruotsista ja muualta Euroopasta ja aseuutuuksia esitellään aina amerikasta asti.

Luonto ja luonnossa liikkuminen on Metsästys ja Kalastus -lehden lukijoita yhdistävä tekijä. Metsästus ja Kalastus lehden lukija tykkää mökkeillä, veneillä, kunnostaa, rakentaa ja remontoida.

Jatkuva tilaus sisältää digin lukuoikeuden. Saat sähköpostiisi ohjeet palvelun käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään.

Varmista, että olet ajantasalla tilaamalla Metsästys ja Kalastus aina edulliseen hintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi. Metsästys ja Kalastus ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Viisi syytä tilata:

1. Ota käyttöösi asiantuntijoiden ja eräoppaiden neuvot ja vinkit.

2. Testit ja esittelyt auttavat valitsemaan sopivimmat välineet ja varusteet.

3. Löydät parhaat jahtimaastot ja kalakohteet läheltä ja kaukaa.

4. Tiedät enemmän: saat tietoa ajankohtaisista laeista ja säännöksistä.

5. Valmistat herkkuja pakissa ja padassa käytännöllisillä ruokaohjeilla.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 40699


Kuka lukee lehteä?

Mies: 78 %
Nainen: 22 %
Ikä: 20 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

pekka perälä,
hyvä lehti, hyvä tapa paeta vaimon isoa persss...
zzzzzzzzzzzzzx,
sais tulla paljo julisteita
52,
mettä miehet jää vähillle
Jarmo Räty ,
Hyvä ja käytännöllinen lehti
heikki ojanperä,
--Lehti hyvä-- Liian paljon kaupallisra --.. Liikun luonnassa "OMIN" eväin !
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D