Metsästys ja Kalastus kansi
Alkuperämaa suomi
Suosituimmat:
3.5/5 (47 ääntä)
Tykkää:

Metsästys ja Kalastus

Metsästys ja Kalastus -lehti pitää lukijansa ajantasalla metsästykseen ja kalastukseen liittyvistä uutisista. Tilaa Metsästys ja Kalastus edulliseen tarjoushintaan. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa.

Metsästys ja Kalastus -lehden teemat mukailevat vuodenaikoja sekä tulevia ja jo käynnissä olevia metsästys- ja kalastuskausia. Lehti sisältää myös paljon hyödyllistä tuotetietoa. Tämä lehti panostaa laatuun ja ekologisuuteen. Lukija pääsee uppoutumaan lempiharrastuksensa pariin laadukkaiden juttujen parissa. Metsästys ja Kalastus on Suomen paras alan lehti.

Tuoteosuudessa testataan aseet kuten haulikot ja kiväärit, patruunat, kalastusvälineet, varusteet, vaatetus ja kaikki oleellinen harrastukseen liittyvä. Kaikkien tuotteiden toimivuus todetaan käyttökokeissa luonnollisisssa olosuhteissa ja palaute saadaan sekä alan asiantuntijoilta, että lukijoilta. Kaikki kalastukseen ja metsästykseen, sekä luonnossa liikkumiseen liittyvä otetaan huomioon tässä lehdessä. Erä-lehti painottuu enemmän retkeilyyn ja kalastukseen kuin jahtiin.

Vakiopalstat ovat: Kuukauden kuva, Riistamailta ja Kalavesiltä, M&K Erätarinat ja Tarkkana luonnossa vievät lukijat kotonakin luontoon, metsälle ja kalalle. Parhaat saaliit ja saalistajat pääsevät myös esille tämä lehden sivuilla 10-kerhojen esittelyssä. Ennen joulua ilmestyvä numero on vähemmän asiapainoitteinen ja enemmän viihdyttävä. Se sisältää kirja-arvosteluita, tarinoita erämailta ja reportaaseja. Vuoden viimeisessä numerossa suurimmat metsästäjät ja kalastajat pääsevät ääneen ja kalajutuilta ei voi välttyä.

Tyypillisiä teemoja ovat mm. Jänisjahti, pilkki, kalastusveneen varustus, haulikot, kalaherkut, metsästyskiväärit, lintukoirat ja koulutus, hirvijahti, riistaruoka, uudet eräkirjat, shot show, huopikkaat, vieheet, kaurisjahti, kylmäboksit, sähköteroittimet, puukot, veitset, kirveet, metsästäjän asut sekä etäisyysmittarit.

Metsästys ja Kalastus on tuttu, turvallinen ja luotettava kumppani sekä kalastajille, että metsästäjille. Lehti toimii kumppanina sekä riistamailla, että kalavesillä. Upeat kuvat ja syvälliset artikkelit takaavat, että et malta odottaa seuraavaa reissua erämaille. Metsästys ja Kalastus poimii vinkkejä Ruotsista ja muualta Euroopasta ja aseuutuuksia esitellään aina amerikasta asti.

Metsästys ja Kalastus on suunnattu lähinnä miehille, mutta sen lukijakunnasa löytyy myös naisia. Luonto ja luonnossa liikkuminen on lukijoita yhdistävä tekijä. Metsästus ja Kalastus lehden lukija tykkää mökkeillä, veneillä, kunnostaa, rakentaa ja remontoida. Tämän lehden lukija laittaa mielellään ruokaa ja kokkaa myös kavereille. Suurin osa lukijoista on keski-ikäisiä.

Varmista, että olet ajantasalla tilaamalla Metsästys ja Kalastus aina edulliseen hintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi. Metsästys ja Kalastus ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Viisi syytä tilata:

1. Luotettavimmat testit: tarkkoja mittauksia ja laskelmia.

2. Alan välineuutiset nopeasti ja luotettavasti.

3. Alan arvostetuin Vuoden puukko -kilpailu – tiedät mitä sepät ovat tänä vuonna keksineet.

4. Pysyt kärryillä metsästyksen ja kalastuksen muutoksista.

5. Suomen tärkein eräperinteen vaalija: aitoa arvostusta kalastusta ja metsästystä sekä niiden harrastajia kohtaan.

 • Maa: Suomi
 • Kieli: suomi
 • Julkaisua / vuosi: 12
 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Painos: 40699

Kuka lukee lehteä?
 • Mies: 78 %
 • Nainen: 22 %
 • Ikä: 20 - 65 vuosi

Arviot Metsästys ja Kalastus lehdestä

Nimesi:
Arvioi tuote:
Arviosi:
500 merkkejä jäljellä Lähetä
 • pekka perälä , hyvä lehti, hyvä tapa paeta vaimon isoa persss...
 • zzzzzzzzzzzzzx , sais tulla paljo julisteita
 • 52 , mettä miehet jää vähillle
 • Jarmo Räty , Hyvä ja käytännöllinen lehti
 • heikki ojanperä , --Lehti hyvä-- Liian paljon kaupallisra --.. Liikun luonnassa "OMIN" eväin !
Tilaa lehti

Metsästys ja Kalastus

Julkaisuaikataulu 2019

 • 10. 3 lokakuuta
 • 11. 7 marraskuuta
 • 12. 5 joulukuuta
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D