Lehtikuningas

ToimintaLehtikuningas.fi-verkkokaupasta löydät Suomen laajimman valikoiman kotimaisia ja ulkomaisia lehtiä. Valikoimastamme löydät määräaikaisia ja kestotilauksia sekä lukuisia upeita tilaajalahjoja. Tilaukset päättyvät automaattisesti tarjouskauden loppuun ellei tarjouksessa ole erikseen ilmoitettu, että kyseessä on kestotilaus. Lisäämme lehtiä valikoimaamme lähes viikoittain ja otamme mielellämme vastaan ideoita uusista lehdistä voidaksemme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Lehtikuninkaan verkkokaupasta saat lehdet aina edulliseen kampanjahintaan. Verkkokauppamme on avoinna ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Voit siis shoppailla juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Saat myös jatkossa keskittyä lukemiseen kaikessa rauhassa, sillä emme tee lainkaan puhelinmyyntiä.

Voit tilata lehden itsellesi tai lahjaksi helposti suoraan netistä. Valikoimaamme kuuluu sekä määräaikaisia että kestotilauksia. Määräaikaiset tilaukset päättyvät aina automaattisesti saatuasi tilaamasi määrän lehtiä. Tällöin myös lehtitilauksen antaminen lahjaksi ystävälle tai liikekumppanille on helpompaa ja huolettomampaa. Kestotilaus taas jatkuu automaattisesti ensimmäisen tilausjakson jälkeen, eikä sinun tarvitse huolehtia, että numeroita jäisi välistä.

Lehtikuningas.fi-sivuston omistaa Mediafy Magazines Oy, joka on osa ruotsalaista Mediafy AB -konsernia. Mediafy AB puolestaan kuuluu Adlibris-konserniin. Mediafy AB on perustettu vuonna 2001 ja se toimii Suomen, Ruotsin ja Norjan markkinoilla. Lehtikuningas.fi-sivuston lisäksi Mediafy Magazines Oy omistaa myös pelkästään määräaikaisia tilauksia myyvän sivuston Lehtiapaja.fi.

Lehtikuningas.fi on läpäissyt Suomen Varmakauppa Oy:n sertifiointiprosessin ja on oikeutettu käyttämään Luotettava Verkkokauppa -sertifikaattia. Lue lisää Lehtikuningas.fi sertifikaatista tai itse sertifiointiprosessista.


Mediafy Magazines Oy


Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki
info@lehtikuningas.fi

Y-tunnus:2317923-4
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D