• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Meidän Mökki

Tuotekuvaus Meidän Mökki lehti

Uudistunut Meidän Mökki on Suomen suurin ja monipuolisin vapaa-ajan asumisen lehti, jota ilmestyy 12 numeroa vuodessa joista vuoden viimeinen lehti on tuplanumero. Tilaa nyt edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtikuningas.fi -sivustolla!
Meidän Mökki on jokaisen aidosta kiireettömästä mökkielämästä nauttivan suomalaisen oma lehti. Lehden tyyli on lämminhenkinen ja aito. Lehden sivuilta huokuu suomalaiseen mökkeilykulttuuriin liittyvä tunnelma, ja lehti onkin mukava kokonaisuus vapaa-aikaa, remontointia, taloutta, pihan hoitoa ja harrastuksia. Mökki on ollut ja tulee olemaan suomalaisille rakas paikka. Meidän Mökki muistuttaa sinua kuukausittain kesäisistä öistä laiturin nokassa, rantasaunan ihanasta lämmöstä ja raikkaasta tuoksusta, sekä kesäkeittiön herkuista.
Vuoden aikana Meidän Mökki esitteleen vähintään 36 mökkiä ympäri Suomen. Meidän Mökki tarjoaa vinkkejä niin mökin hankkimista suunnitteleville kuin mökin jo omistavillekin lukijoille, jotka haluavat pitää mökkinsä parhaassa mahdollisessa kunnossa. Lehden jokaisesta numerosta löytyy tee se itse – vinkkejä ja keskeisiä aiheita ovat myös sisustus, maalaus, remontointi, puutarhanhoito, mökkipihanhoito sekä ympärivuotiset ekologisesti kestävät helpot ja edulliset ratkaisut energia- ja jätevesiasioissa. Esittelyssä mm. terassi, laituri, mökki, sauna, kesäkeittiö, vapaa-ajanasunto.
Meidän mökki on täyttä mökkielämää. Rakenna, remontoi ja rentoudu sopivassa suhteessa. Valitse paras tarjous, tilaa Meidän Mökki suoraan kotiovellesi ja nauti. Nyt on helppo tehdä tilaus!
HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Meidän Mökki

3
Maija
Mökki on mökki ja vapaa-ajan asunnot on erikseen, joten lisää juttuja oikeista mökeistä
4
Henri K
Mukavaa ja helppoa luettavaa. Uusia ideoita saa paljon. Ehkä Mökkeilyyn liittyvistä aktiviteeteista saisi ola enemmän juttuja, (toki olen ostanut vain satunnaisia irtonumeroita)
3
kirsi peltonen
Ihan kiva lehti.

Meidän Mökki

Julkaisua / vuosi: 
12
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 3.3 (3 ääntä)

Tarjoukset

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle