• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Meidän Mökki

Tuotekuvaus Meidän Mökki lehti

Meidän Mökki – Suomalaisen mökkeilyn ytimessä!

Meidän Mökki on Suomen suurin ja monipuolisin vapaa-ajan asumisen lehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa, joista vuoden viimeinen lehti on tuplanumero. Meidän Mökki on jokaisen aidosta kiireettömästä mökkielämästä nauttivan suomalaisen oma lehti. Lehden tyyli on lämminhenkinen ja aito, ja sen sivuilta huokuu suomalaiseen mökkeilykulttuuriin liittyvä tunnelma. Lehti tarjoaa mielenkiintoisen kokonaisuuden vapaa-aikaa, remontointia, taloutta, pihan hoitoa ja harrastuksia. Mökki on suomalaisille rakas paikka, ja Meidän Mökki muistuttaa sinua kuukausittain kesäisistä öistä laiturin nokassa, rantasaunan ihanasta lämmöstä ja raikkaasta tuoksusta sekä kesäkeittiön herkuista.

Vuoden aikana Meidän Mökki esittelee vähintään 36 mökkiä ympäri Suomen. Lehti tarjoaa vinkkejä niin mökin hankkimista suunnitteleville kuin jo omistavillekin lukijoille, jotka haluavat pitää mökkinsä parhaassa mahdollisessa kunnossa. Jokaisesta numerosta löytyy tee-se-itse -vinkkejä, ja keskeisiä aiheita ovat sisustus, maalaus, remontointi, puutarhanhoito, mökkipihanhoito sekä ympärivuotiset ekologisesti kestävät ja edulliset ratkaisut energia- ja jätevesiasioissa. Lehti esittelee mm. terassit, laiturit, mökit, saunat, kesäkeittiöt ja vapaa-ajanasunnot.

Meidän Mökki on täyttä mökkielämää. Rakenna, remontoi ja rentoudu sopivassa suhteessa. Valitse paras tarjous, tilaa Meidän Mökki suoraan kotiovellesi ja nauti. Nyt on helppo tehdä tilaus! Meidän Mökki on niin uuden kuin kokeneen mökkeilijän ehtymätön vinkkipankki, kaikkia aisteja aktivoiva hyötylehti, joka perustuu tanakkaan faktaan ja aitoihin kokemuksiin.

Jokainen numero sisältää asiantuntevia rakennus-, huolto-, remontti-, sisustus-, pihanhoito-, hyötyviljely- ja tee-se-itse -vinkkejä, joiden tavoitteena on kestävä elämäntapa. Vuoden aikana Meidän Mökki esittelee yli 30 eri-ikäistä ja -tyylistä mökkiä ja saunaa kaikkialta Suomesta. Lehti ei pelkästään ohjeista töissä, vaan antaa myös ideoita kiireen kiristämien ajatusten vapauttamiseksi ja kannustaa hiljentymään ja nauttimaan aktiivisesti luonnosta ja sen antimista.

Tilaa Meidän Mökki pysyvästi reiluun hintaan


Tilaa tämä lehti meiltä pysyvästi reiluun hintaan. Pysyvästi reilu hinta tarkoittaa sitä, että lehtitilauksesi hinta on täysin sama seuraavallakin jaksolla. Kun tilaat nyt, pysyy tilauksesi hinta täysin samana seuraavallakin jaksolla. Ja sitä seuraavalla, niin kauan, kun pidät tilauksesi voimassa. Voit siis huoletta nauttia lehdestäsi ilman hinnankorotuksia. Tämän lupauksen saat vain A-lehdiltä, ainoana Suomessa. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta. Tämä rajoitteen Lehtikuninkaalle on asettanut lehden kustantaja A-lehdet Oy. Jos tilaukseen sisältyy digitaalinen näköislehden lukuoikeus ja digiarkisto saat ohjeet sähköpostitse, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Voit lukea lehden digiversiota kätevästi kotona, mökillä tai vaikka matkalla.
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Meidän Mökki

3
Maija
Mökki on mökki ja vapaa-ajan asunnot on erikseen, joten lisää juttuja oikeista mökeistä
4
Henri K
Mukavaa ja helppoa luettavaa. Uusia ideoita saa paljon. Ehkä Mökkeilyyn liittyvistä aktiviteeteista saisi ola enemmän juttuja, (toki olen ostanut vain satunnaisia irtonumeroita)
3
kirsi peltonen
Ihan kiva lehti.

Meidän Mökki

Julkaisua / vuosi: 
12
Kieli: 
Suomi
Pysyvästi reilu hinta!
Arvostelu: 3.7 (6 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  6 kuukautta:
  34,90
  * Kestotilaus
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  12 kuukautta:
  64,90
  Tilaajalahja!
  Arvo 11,90 €

  1 lisänumero Meidän Mökki -lehteä

  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  59,40
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  118,80
  * Määräaikainen
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  6 kuukautta:
  34,90
  * Kestotilaus
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  12 kuukautta:
  64,90
  Tilaajalahja!
  Arvo 11,90 €

  1 lisänumero Meidän Mökki -lehteä

  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  59,40
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  118,80
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle