OMjooga kansi
Alkuperämaa suomi
Suosituimmat:
4.5/5 (26 ääntä)

OMjooga

OMjooga on lehtiuutuus, joka syväluotaa joogan aihepiiriä monesta näkökulmasta. Tilaa itselle tai lahjaksi osoitteesta Lehtikuningas.fi

Jooga on viime vuosina löytänyt tiensä useiden kuntoilijoiden sydämiin, ja myös vähemmän liikunnalliset ihmiset ovat ihastuneet joogan tuomaan kokonaisvaltaiseen hyvään oloon.

Lehdessä käydään läpi erilaisia joogasarjoja helpoista haastavampiin, joten lehti sopii niin aloittelijoille kuin joogaa jo pidemmän aikaa harrastaneille. Toimivien harjoitteiden avulla on nopeaa kehittää niin notkeutta kuin voimaakin. Säännöllisesti harjoitettuna tulet varmasti huomaamaan edistystä ja muutosta kehossasi jo pienen ajan kuluttua! Erillisessä osiossa keskitytään selkärangan hyvinvointiin ja siihen, miten selkäkivuista pääsee eroon.

Lehdessä tutustutaan erilaisiin jännittäviin joogatyyleihin, kuten saunajoogaan ja musiikkijoogaan. OMjooga vie lukijan myös Ibizan rannalle öiseen joogajuhlaan valoisissa tunnelmissa, sillä jooga soveltuu niin rentoutumiseen kuin joskus myös riehaantumiseenkin. 360º jooga-akatemian interaktiivisiin tunteihin osallistumalla saa oppia suosituilta ohjaajilta ympäri maailmaa.

Taustoittavissa artikkeleissa pohditaan muun muassa joogan positiivisia vaikutuksia autismin hoidossa neurotieteen näkökulmasta ja joogaliikkeiden yhteyttä muistin kehittämiseen.

Moni on sitä mieltä, että kehon ja mielen hallinta on avain onnellisuuteen. Joogaharjoitteiden ja -artikkelien lisäksi lehdessä keskitytään mielenhallintaan. Lukija saa vinkkejä rauhoittumiseen kiireen keskellä ja eväät levolliseen uneen.

Matkaextrassa OMjooga tutustuu parhaisiin joogakohteisiin, kuten LanaPranaan, Kreetaan, Pärnuun ja Baliin. Hyödyllistä tietoa pursuavat artikkelit auttavat joogamatkailijaa saamaan reissustaan kaiken irti.

OMjooga ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Tilaa nyt OMjooga kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtikuningas.fi -sivustolla!

  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 6
  • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
  • Aloitusvuosi: 2017

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 80 %
  • Nainen: 20 %

Arviot OMjooga lehdestä

Nimesi:
Arvioi tuote:
Arviosi:
500 merkkejä jäljellä Lähetä
  • Tirlittan , Monipuolinen sisältö, raikas ja selkeä ulkoasu sekä asettelu. Miellyttävä lukukokemus, josta on helppo ammentaa lisää palikoita omaan hyvinvointiinsa.
Tilaa lehti

OMjooga

Tämä lehti on joko lopetettu tai ei valitettavasti ole tällä hetkellä valikoimassamme. Alla on listattu ehdotuksia samankaltaisista lehdistä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin lehtitilauksiin liittyviin kysymyksiin.

Julkaisuaikataulu 2019

  • 6. 8 marraskuuta
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D