Villivarsa

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (265 ääntä)

Tuotekuvaus

Villivarsa on jokaisen hevosfanin suosikkilehti! Villivarsa-lehti kertoo kaiken, mitä olet halunnut tietää hevosista ja sen vakkariaiheisiin kuuluvat muun muassa ratsastus, hevosten hoito, erilaiset hevosrodut, hevosharrastajien tärkeimmät varusteet sekä ravit. Villivarsa ihastuttaa ja tarjoaa takuuvarmoja lukuelämyksiä kaikille nuorille hevosharrastajille ja hevosista kiinnostuneille. Tilaa lehti lapselle tai nuorelle osoitteessa Lehtikuningas.fi.

Kerran kuukaudessa postiluukusta tippuva Villivarsa-lehti on yksi kuukauden ehdottomista kohokohdista. Odotettu lehti luetaan usein moneenkin kertaan ja sitä on hauska selailla niin välipalapöydässä koulun jälkeen, omassa sängyssä ennen nukkumaanmenoa tai yhdessä muiden hevosista innostuneiden kavereiden kanssa.

Villivarsasta löytyy runsaasti mielenkiintoista luettavaa kaikille hevosten kanssa puuhasteleville, mutta myös niille hevosista kiinnostuneille, joilta oma hoitohevonen vielä puuttuu. Villivarsa pitää huolen siitä, että pysyt ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu niin talleilla, raviradoilla kuin esteratsastuskilpailuissakin. Villivarsa antaa hyödyllisiä neuvoja hevosten jokapäiväiseen hoitoon ja tallielämään. Lisäksi Villivarsa-lehti on mukana valmistautumassa kilpailuihin sekä pitämässä hauskaa hevosleireillä. Lehden mahtavat rotuesittelyt pitävät huolen, että opit jokaisella lukukerralla jotakin uutta eri hevoslajeista. Lisäksi ihanat ja koskettavat hevostarinat löytävät varmasti tiensä jokaisen hevosystävän sydämeen.

Villivarsan hienot hevosaiheiset julisteet viimeistelevät jokaisen heppafanin huoneen sisustuksen. Lehdestä löytyy myös runsaasti erilaisia kivoja testejä, jännittäviä kilpailuja ja viihdyttäviä sarjakuvia, jotka tekevät lukukokemuksesta entistä hauskemman! Lehden parissa viihtyy helposti pitkään ja se myös säilytettään uudestaan luettavaksi.

Tilaa Villivarsa jo tänään osoitteessa Lehtikuningas.fi. Villivarsa on myös täydellinen lahjaidea jokaiselle nuorelle hevosfanille! Huomaathan, että Otavamedian lehtien tilaukset alkavat aina seuraavan kuun alusta.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 10705


Kuka lukee lehteä?

Mies: 4 %
Nainen: 96 %
Ikä: 8 - 16 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Villari,
Tykkäsin tosi paljon ja tilasin monta vuotta!<3 Vähän vanhemmille suunnattu,enemmän tietoa kuin Hevoshullussa. Harmi, että jouduttiin lopettamaan.
settis paratiisi,
tykkkään niin paljon villivarsasta! vaikka en nyt saa tilata sitä mutta rakastan silti villivarsaa!
Yksisarvinen,
Villivarsaa on tilannu jo monta vuotta, mutta se on silti aina yhtä hyvä! Mun mielestä Hevoshullu on vähän pienemmille kuin Villivarsa. Kannattaa lukea!
Issikka tyttö,
Villi varsa on musta maailman paras lehti.
marski,
Sori,mut mun mielestä hevoshullu on paljon,parenpi kuin villivarsa)= Syyt:Hevoshullu on halvenpi yms.Mutta "ei mulla muuta.
laura,
villi varsa on pest.luen myös h.h:ta,mutta villi varsa on parempi.
Flash,
villivarsa ja hevoshullu on musta parhaat lehdet ,en tiiä kumpi on parempi!!!
suklaa,
Luen heti kun tulee 3 tai 5 kertaa kannattaa tilata arvosana: 10+ ja sana on : paras
Villivarsa,
Siis ihan paras! Tilaan lehteä ja pidän jutuista ja palstoista.Kannattaa tilata! =) <3
pöö,
no jaa... hevoshullu on paljon parenpi!
hevos tyttö,
ihan loisto lehti!!!! en tilaa mutta lainaan kirjastosta ja kohta myös tilaan.
villipolle <33,
tää lehti on ihan pro !!kannattaa tilata ite tilaan tätä ja se on viihdettä vaan kun saa lukea hevosista & ratsastuksesta kaiken mahdollisen !! KANNATAN TÄMÄN!<
Aleksandra , Darja motorinan kamu,
Super- lehti, maailman paras!!!!!!! Darja, miten tilataan polly-lehden?
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D