• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Goal SUOMI

Tuotekuvaus Goal SUOMI lehti

Skandinavian suurin jalkapallolehti Goal kertoo sinulle kaiken jalkapallomaailman tapahtumista!

Goal on kansainvälisen ja erityisesti eurooppalaisen huippujalkapalloilun ykköslehti Suomessa. Lehdestä löytyy kiinnostavimmat jutut maailman suosituimman joukkuepelin tiimoilta. Lehden jutut keskittyvät laajasti eri joukkueisiin ja liigoihin Euroopassa kuten Englannin Premier League, Espanjan La Primera, Italian Serie A, Saksan Bundesliiga ja Champions League. Goal-lehden sisältö koostuu reportaaseista, haastatteluista, joukkue-esittelyistä, faktoista, taulukoista ja taustatiedoista liittyen kaikkiin huippujalkapalloilun tapahtumiin.

Jokaisesta lehdestä löytyy mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja eri joukkueiden pelaajista. Niitä lukemalla saat tietää pelaajista asioista, jotka pysyvät muuten pinnan alla. Lehdessä analysoidaan myös lupaavia uusia kykyjä, joiden uskotaan valloittavan jalkapallomaailman vielä jonakin päivänä. Lisäksi pelaajia listoitetaan paremmuusjärjestykseen liittyen esimerkiksi lauontatehokkuuteen tai muihin kykyihin.

Kuka lopetti missäkin joukkueessa ja siirtyi joukkueeseen B? Kuka epäonnistui tärkeässä tilanteessa? Mitä ajatuksia tähtipelaajilla on oikeasti? Kuka on tämän hetken halutuin pelaaja? Muun muassa tällaisiin aiheisiin liittyen voit saada vastaukset Goal-lehdestä.

Jokaisesta lehdestä löytyy myös pientä puuhaa, kuten tietovisa tai arvoitus. Lehdestä löytyy myös osio, jossa esitellään tähtipelaajien julkaisuja sosiaalisessa mediassa. Nämä ovat hauska lisä itse jalkapalloaiheiselle asialle. Lisäksi voit irrottaa lehdestä julisteita, joita on mukava ripustaa jalkapallofanin huoneen seinille.

Tilaa Goal Suomi lehti

Goal ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Goal-lehden tilaus on täydellinen lahja jalkapallohullulle lapselle, nuorelle tai miksei aikuisellekin!

Tilaa nyt Goal itselle tai lahjaksi jalkapallosta kiinnostuneelle ystävälle edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Goal SUOMI

1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 6 kuukautta:
  27,00
  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  29,00
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  49,00
  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  54,00
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle