Tiede Luonto

Julkaisukieli suomi

4/5 (333 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2023

Toimitusnopeus riippuu täysin lehden kustantajasta ja emme voi siksi luvata tiettyä alkamispäivää, mutta voimme antaa arvion. Yleensä kustantajat tarvitsevat vähintään kaksi arkipyhätöntä viikkoa tilauksen käynnistämiseen, jotta tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Eli jos lehti ilmestyy alle 2 viikkoa tilauspäivästä, on mahdollista, että tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Huomioithan, että ilmestymispäivä ja toimituspäivä voivat erota toisistaan riippuen siitä missä päin Suomea asut.
2. 8 maaliskuuta
3. 26 huhtikuuta
4. 7 kesäkuuta
5. 26 heinäkuuta
6. 6 syyskuuta
7. 25 lokakuuta
8. 29 marraskuuta

Tuotekuvaus

Tiede Luonto lehtitilaus

Tilaa Tiede Luonto nyt itsellesi tai lahjaksi osoitteesta lehtikuningas.fi! Tiede Luonto kertoo elämän ihmeellisyydestä ja auttaa lukijaa ymmärtämään ympäristöä ja luonnonilmiöitä. Tiede Luonto on lehti kaikille luonnosta ja ympäristöstä kiinnostuneille! Lukijana saat tutkittua tietoa viihdyttävästi ja puhuttelevalla tavalla esitettynä. Näyttävät artikkelit pureutuvat syvälle luontoaiheisiin ja tarjoavat vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin. Lähde mukaan luonnon kiehtovaan maailmaan! Tilaukseeen kuuluu digilukuoikeus.

Löydät lehdestä aina kiehtovaa ja älykästä sisältöä, joka yllättää ja auttaa lukijaansa ymmärtämään luontoa paremmin, luonnonilmiöitä unohtamatta! Kun haluat lähteä elämysmatkalle luonnon saloihin, on Tiede Luonto lehtivalintasi. Lehden aihepiirit ovat kansainvälisiä, mutta valittu huolella niin, että ne koskettavat myös jokaista suomalaista. Aihepiireihin lukeutuvat muun muassa kasvit, eläimet, ilmasto ja luontokohteet. Lehteä julkaisevat suomalainen tiedeyhteisö sekä eturivin tutkijat, joten tiedon luotettavuus on taattu! Lehdessä yhdistyykin luotettava tutkimustieto ja viihdyttävä sisältö.

Tilaa Tiede Luonto

Tiede Luonto ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Tilaa Tiede Luonto –lehti nyt itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi aina edulliseen kampanjahintaan!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 8
Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä

Jaana,
Paljon hyviä artikkeleita. Saisi ilmestyä kuukausittain.
Jaana,
Paljon hyviä artikkeleita. Saisi ilmestyä kuukausittain.
Jaana,
Paljon hyviä artikkeleita.
Heoe,
Hyvä lehti, hyvä sisältö.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D