• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • BookBeat

Tuotekuvaus BookBeat lehti

Kuuntele ja lue BookBeatin kanssa

Kokeile 60 päivää maksutta. Kokeilujakson aikana saat käyttää BookBeatia 40 tuntia maksutta. Tutustu yli 900 000 e- ja äänikirjaan ja valitse suosikkisi. Tarjous koskee uusia asiakkaita. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Arvokoodi täynnä tuhansia tarinoita! Nyt voit koska tahansa nauttia hyvästä kirjasta BookBeat-sovelluksen avulla. Osta Bookbeat Premium kampanjahintaan ja kuuntele niin monta tuntia kuukaudessa, kun haluat!

Tilauspaketteja on saatavilla kolme erilaista:

Basic paketti (20h/kk) 9,99€/kk

Standard paketti (40h/kk) 14,99€/kk

Premium paketti (100h/kk) 19,99€/kk

BookBeat on Suomen suosituin e- ja äänikirjasovellus, jossa voit lukea ja kuunnella satojatuhansia kirjoja älypuhelimellasi tai tabletillasi. Valikoimasta löytyy aina sekä ajankohtaisia uutuuksia että klassikoita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Parhaat kirjat juuri nyt!

Bookbeatista löytyy kirjoja kaiken ikäisille ja kaikkiin makuihin – valitse seuraava kirjasi romaaneista, dekkareista, lastenkirjoista, tietokirjoista, elämäkerroista tai sovelluksen suosituksista, jotka on räätälöity juuri sinulle. Kuuntele ja lue rajattomasti silloin kun sinulle sopii! Bookbeat on täydellistä seuraa niin kävelylle, kotiaskareisiin kuin automatkallekkin.

Näin lunastat Bookbeat tarjouksen:

1. Mene osoitteeseen bookbeat.com/fi/lehtikuningas.

2. Luo käyttäjätili. Kun olet luonut tilin, voit alkaa nauttia maksuttomasta kokeilusta.

3. Lataa sovellus. BookBeat-sovellus löytyy sekä App Storesta, että Google Playsta. Kun kirjaudut sisään pääset lukemaan ja kuuntelemaan laajaa valikoimaa.

Täydellinen lahja lukutoukalle

Mikä BookBeat-tarjouksesta tekee loistavan, on se, että se toimii myös täydellisenä lahjana henkilölle, josta pidät. Sinun ei tarvitse käyttää itse koodia, vaan voit lähettää rekisteröitymislinkin myös läheisellesi. Arvostettu lahja niin aikuisille kuin lapsille.


Vinkki opiskelijoille

BookBeat-kampanjan avulla säästät rahaa, joten tarjous sopii loistavasti opiskeljoille. Alennuskoodimme käyvät myös tähän tuotteeseen.

BookBeat-sovellus:

Lataamalla BookBeat-sovelluksen App Storesta tai Google Playsta voit helposti kuunnella ja lukea niitä kirjoja, joita haluat. Voit myös säästää kiinnostavia kirjoja tulevaa kuuntelua varten sovelluksessa, jotta löydät ne helposti myöhemmin. BookBeat-sovellus toimii iOS ja Android -laitteilla sekä Sonos kaiuttimien kanssa. Ja kun vaihdat laitteesta toiseen, jatkat kuuntelua juuri siitä mihin lopetit edellisellä kerralla.

Bookbeat Premum sopii sinulle, joka haluat kuunnella lähes rajattomasti. Yli yhdeksänsataatuhatta e- ja äänikirjaa. Ei sitovaa määräaikaa. Voit lopettaa tilauksesi milloin haluat. Tilaa Bookbeat arvokoodi kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi. Hyödynnä tarjous tästä linkistä.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot BookBeat

BookBeat

Kategori: 
Julkaisua / vuosi: 
12
Kieli: 
Suomi
Vain uusille asiakkaille. Suora linkki tarjoukseen tuotteen kuvaustekstissä.
Arvostelu: 4 (4 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle