• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • BookBeat Unlimited

Tuotekuvaus BookBeat Unlimited lehti

BOOKBEAT UNLIMITED - SINULLE JOKA HALUAT KUUNNELLA RAJATTOMASTI.

Arvokoodi täynnä tuhansia tarinoita! Nyt voit koska tahansa nauttia hyvästä kirjasta BookBeat-sovelluksen avulla. Osta Bookbeat Premium kampanjahintaan ja kuuntele niin monta tuntia kuukaudessa, kun haluat!
Tilauspaketteja on saatavilla kaksi ja voit milloin vain vaihtaa pakettia: Basic-paketti, jolla kuuntelet ja luet 20 tuntia/kk hintaan 9,99 €/kk sekä Premium-paketti, jolla kuuntelet ja luet 100 tuntia/kk hintaan 14,99 €/kk.
BookBeat on Suomen suosituin e- ja äänikirjasovellus, jossa voit lukea ja kuunnella satojatuhansia kirjoja älypuhelimellasi tai tabletillasi. Valikoimasta löytyy aina sekä ajankohtaisia uutuuksia että klassikoita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Parhaat kirjat juuri nyt!
Bookbeatista löytyy kirjoja kaiken ikäisille ja kaikkiin makuihin – valitse seuraava kirjasi romaaneista, dekkareista, lastenkirjoista, tietokirjoista, elämäkerroista tai sovelluksen suosituksista, jotka on räätälöity juuri sinulle. Kuuntele ja lue rajattomasti silloin kun sinulle sopii! Bookbeat on täydellistä seuraa niin kävelylle, kotiaskareisiin kuin automatkallekkin. Kun käytät Lehtikuninkaan BookBeat tarjouksen, saat arvokoodin suoraan tilausvahvistuksessa sähköpostiisi. Valitse tuhansien kirjojen joukosta valitsemallasi kielellä.

Näin lunastat Bookbeat arvokoodin:

1. Klikkaa linkkiä tilausvahvistuksessasi.
2. Täytä arvokoodisi.
3. Jos sinulla on jo käyttäjätili, kirjaudu sisään, muuten luo uusi käyttäjätili.
4. Lataa sovellus ja aloita kuunteleminen ja lukeminen.

Täydellinen lahja lukutoukalle

Mikä BookBeat-tarjouksesta tekee loistavan, on se, että se toimii myös täydellisenä lahjana henkilölle, josta pidät. Sinun ei tarvitse käyttää itse koodia, vaan voit lähettää sen jollekin toiselle painamalla ”Lahjatilaus”-nappia ja kirjoittamalla vastaanottajan sähköpostiosoitteen kassalla ostaessasi BookBeatin-koodin. Arvostettu lahja niin aikuisille kuin lapsille.

Vinkki opiskelijoille

BookBeat-kampanjan avulla säästät rahaa, joten tarjous sopii loistavasti opiskeljoille. Alennuskoodimme käyvät myös tähän tuotteeseen.

BookBeat-sovellus:

Lataamalla BookBeat-sovelluksen App Storesta tai Google Playsta voit helposti kuunnella ja lukea niitä kirjoja, joita haluat. Voit myös säästää kiinnostavia kirjoja tulevaa kuuntelua varten sovelluksessa, jotta löydät ne helposti myöhemmin. BookBeat-sovellus toimii iOS ja Android -laitteilla sekä Sonos kaiuttimien kanssa. Ja kun vaihdat laitteesta toiseen, jatkat kuuntelua juuri siitä mihin lopetit edellisellä kerralla.

Kysymyksiä ja vastauksia

Voinko kuunnella kuinka monta äänikirjaa tahansa? Kyllä, BookBeat Premiumissa saat kuunnella 100 tuntia kuukaudessa. Myymällämme Unlimited koodilla voit kuunnella rajattomasti.

Liittyykö tarjoukseen joitakin piilotettuja kuluja? Ei, tämä ei ole jatkuva tilaus, maksat etukäteen niistä kuukausista, joille haluat BookBeat Premiumin käyttöösi. Kun BookBeat-tarjouskautesi on kulunut loppuun, voit ostaa uuden arvokoodin Lehtikuninkaalta ja jatkaa kirjojen kuuntelua tai lukemista.

Mikä on spesiaalia Lehtikuninkaan BookBeat-kampanjassa? Tarjoamme yhden parhaista BookBeat-kampanjoista netissä, sillä säästät verrattuna tavalliseen kuukausisopimukseen.
Haluatko jakaa käyttäjätilisi jonkun perheenjäsenen kanssa? Voit helposti lisätä perheenjäseniä käyttäjätilillesi hintaan 4,90 € per käyttäjä.

Voinko käyttää BookBeat-palvelua offline-tilassa matkustaessani? Kyllä, voit tallentaa kirjoja offline-tilaan ja kuunnella niitä kun et ole yhteydessä internetiin. Sinulla voi periaatteessa olla kuinka monta kirjaa tahansa tallennettuna offline-tilaan, tämä riippuu lähinnä siitä kuinka paljon käyttämässäsi laitteessa on tallennustilaa. Älä unohda ottaa pois kirjoja kun olet kuunnellut ne vapauttaaksesi lisää tilaa.

Bookbeat Premum sopii sinulle, joka haluat kuunnella lähes rajattomasti. Yli satatuhatta e- ja äänikirjaa. Ei sitovaa määräaikaa. Voit lopettaa tilauksesi milloin haluat. Tilaa Bookbeat arvokoodi kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi. Jos sinulla on Lehtikuninkaan alennuskoodi voit käyttää sen myös tähän tuotteeseen. hyödynnä tarjous tästä linkistä

Läs mer
Fäll ihop

Arviot BookBeat Unlimited

BookBeat Unlimited

Julkaisua / vuosi: 
1
Kieli: 
Suomi
Vain uusille asiakkaille. Suora linkki tarjoukseen tuotteen kuvaustekstissä.
Arvostelu: 4 (3 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle