Tee Itse

Julkaisukieli suomi

4/5 (213 ääntä)

Julkaisuaikataulu 2020

15. 24 syyskuuta
16. 13 lokakuuta
17. 2 marraskuuta
18. 20 marraskuuta
19. 9 joulukuuta
1. 28 joulukuuta

Tuotekuvaus

Tee Itse on mahtava lukupaketti kaikille, joiden mielenkiinnonkohteisiin kuuluvat rakentaminen, remontointi ja nikkarointi sekä itse tekeminen. Tee Itse tarjoaa käytännönläheisiä ja selkeitä ohjeita oman kodin kunnostamiseen. Tilaa apua nikkarointiin osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Lehdessä esitellään itse toteutettavia rakennus- ja remontointiprojekteja sekä sisällä kotona että ulkona puutarhassa. Ohjeita löytyy pienempiin kodin korjaustöihin kuten huteran tuolin tai vinon aidan korjaamiseen mutta myös suurempiin projekteihin kuten kylpyhuoneen laatoitukseen tai täydelliseen keittiöremonttiin. Selkeät ohjeistukset ja tarkat ohjekuvat helpottavat projektissa onnistumista. Sisältöä täydentävät työkalujen ja muiden rakennustarvikkeiden tuote-esittelyt ja hintavertailut.

Pihan kunnostukseen liittyen Tee itse vastaa muun muassa seuraavanlaisiin kysymyksiin: Miten nurmikosta saa vehreän? Miten rakentaa terassi tai pihakeittiö? Miten taistella rikkaruohoja vastaan? Sisätilojen kunnostukseen liittyen lehti antaa vinkkejä taas kysymyksiin kuten: Miten eristää mahdollisimman taloudellisesti? Miten rakentaa lattia? Miten pelastaa kulunut keittiön työtaso? Edellä mainitut kysymykset ovat kuitenkin vain hyvin pieni osa lehden kattavasta kokonaislaajuudesta.

Lehden sivuilta löytää helposti uutta inspiraatiota oman kodin parantamiseen, mutta sen ohjeiden ja vinkkien pariin on mukava palata pitkienkin aikojen jälkeen tarpeen mukaan. Tilaajana sinulla on pääsy myös lehden digiversioon sekä arkistoihin, josta löytyy yli 1000 rakennusohjetta.

Tee itse -lehteä ilmestyy 18 numeroa vuodessa, eli saat sen kotiisi kolmen viikon välein.

Ryhdy hommiin ja tilaa Tee Itse nyt edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 18
Kustantaja: Bonnier Publica. Int (2411)
Päätoimittaja: Rune Michaelsen
Painos: 10660


Kuka lukee lehteä?

Mies: 87 %
Nainen: 13 %
Ikä: 18 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Lasse M,
Olen tehnyt ja maksanut 3 lehden tilauksen. Haluan lopettaa lehden tämän jälkeen.
Urpo Yli-Nikkilä,
Hyviä käytännön ohjeita rakentamiseen ja nikkarointiin
Jussi,
Hyvä lehti ajoittain. Useamman jakson olen tilannut. On selvää, että aiheet rupeavat kiertämään kehää vuoden jälkeen. Ei myy irtonumeroita, jos ei ole taas terassiohjeita kesän kynnyksellä.
jorma salomonmaa,
ei tällähetkellä vastaa odotuksia
w2w,
Lehti sopii, niin naiselle kuin miehelle. Sellaiselle henkilölle mielenkiintoista luettavaa jolla pysyy vasara kädessä ja peukalo ei ole keskellä kämmentä. Yleislehti jota voi lueskella tai selata.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D