Kotiliesi Käsityö

Julkaisukieli suomi

4/5 (171 ääntä)

Tuotekuvaus

Kotiliesi Käsityö on käsityöharrastajan luottolehti! Inspiroiva ja ihana Kotiliesi Käsityö on täynnä mahtavia ohjeita ja ideoita, joista on paljon iloa ja hyötyä jokaiselle käsitöiden ystävälle. Tilaa lehti nyt osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Ennen nimellä Moda tunnettu Kotiliesi Käsityö on monen käsityöharrastajan suosikkilehti. Lehti on täynnä inspiraatiota, käsillä tekemisen riemua ja onnistumisen iloa. Oli juttusi sitten neulominen, ompeleminen, virkkaaminen tai muunlaiset käsityöt, löytyy Kotiliesi Käsityöt -lehdestä sinulle varmasti jotakin! Lehti kolahtaa postiluukustasi kuusi kertaa vuodessa.

Kotiliesi Käsityön jokaisessa numerossa on suuri neulemallisto sekä suomalainen kaavamallisto ja ohjearkki, joka sisältää 8-10 ompelukaavaa. Lisäksi lehdessä on paljon muita ihania ohjeita ja tee-se-itse-ideoita erilaisten käsitöiden harrastajille. Kotiliesi Käsityön ohjeilla syntyvät niin neuleet ja muut vaatteet vaatekaapin täydennykseksi kuin kodintekstiilit ja koriste-esineet kotia piristämään. Lehden ohjeet ovat selkeitä ja havainnollistavia ja niiden avulla onnistut varmasti! Lehdestä löytyy ohjeita monelta eri vaikeusasteelta ja jokainen löytää varmasti mielekästä tekemistä, oli sitten vasta-alkaja tai kokeneempi harrastaja.

Tilaa suosittu käsityölehti Kotiliesi Käsityö nyt osoitteesta Lehtikuningas.fi ja tunne käsillä tekemisen ilo!

Viisi syytä tilata:

1. Satoja inspiroivia, selkeitä ja luotettavia neulemalleja vuodessa.

2. Ainoa kokonaan suomalainen ompelumallisto kaavoineen (koot 32-44 sekä XL-mallistot 44-56).

3. Upeat syys- ja kevätmallistot sekä juhla-asut suomalaiselle naiselle.

4. Uusia tee itse -ohjeita ja ideoita kodin sisutukseen.

5. Sopii niin aloittelijoille kuin edistyneillekin ompelijoille.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: Otavamedia Oy
Painos: 21060


Kuka lukee lehteä?

Mies: 4 %
Nainen: 96 %
Ikä: 40 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Katariina Viitala,
Monipuolinen
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D