Ihana askartelulehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (390 ääntä)

Tuotekuvaus

Ihana askartelulehti tilaus

Ihana on kotimainen koko perheen askartelulehti. Ihana-lehti tavoittaa askartelun harrastajat ja askartelua ohjaavat. Sisältö on laadukkaasti kotimaassa tuotettua. Sisustuksen ohella lehden teemoja ovat ompelu, puutyöt, painanta, paperiaskartelu ja kierrätysaskartelu. Tekemisen moodiin pääset takuuvarmasti, kun valitset lukemiseksi tämän inspiroivan askartelulehden! Se toimitetaan kotiosoitteeseesi kahden kuukauden välein. Mikä olisikaan parempi tapa ottaa haltuun laaja tekemisen kirjo: ajankohtaisia kädentaitoja, runsaasti kierrätysmateriaaleja, erikoistekniikoita, paperiaskartelua ja mieluisia puuhia yhdessä lasten kanssa. Lisäksi saat jokaisen lehden välissä nipun ajankohtaisia kuviopapereita.Tilaa lehti edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Ihana on nimensä mukainen ja aina täynnä toinen toistaan ihanampia ideoita askarteluun ja käsitöihin. Paperiaskartelu, muovailu, ompelu, lankatyöt ja kierrätys ovat kaikki mukana lehden sivuilla. Lehdestä löytyy touhuttavaa monen tasoiselle tekijälle ja käsillä tekemisen ystävälle. Lehden ohjeet ovat aina selkeäitä ja helposti toteutettavia ja niillä jokainen onnistuu!

Tilaa Ihana askartelulehti

Ihana on aidosti kotimainen käsityölehti, jonka koko sisältö tuotetaan Suomessa. Lehti tunnetaankin tinkimättömästä laadustaan. Ihana-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sen jokainen numero sisältää vuodenajalle ajankohtaisia ideoita.

Jokaisen Ihana-lehden mukana on myös helpompia ja lasten kanssa toteutettavia ohjeita. Nämä ohjeet tuovat paljon iloa perheen yhteisiin puuhahetkiin ja tuovat lapsille onnistumisen iloa. Onko lähipiirissäsi joku, joka rakastaa käsillä tekemistä? Silloin Ihana on täydellinen lahjaidea! Ihana on lahja, joka kestää aikaa, sillä sen ohjeet säilytetään ja niihin voi palata pitkänkin ajan jälkeen. Tilaa Ihana-lehti lahjaksi tai itsellesi jo tänään, löydät aina hyvän tarjouksen osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 6
Kustantaja: A-lehdet Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 8 %
Nainen: 92 %
Ikä: 13 - 65 vuosi


500 merkkiä jäljellä

eveliina,
tosi hieno
Päivi,
Jäin kovin kaipaamaan TAIKA-lehteä, ei yhtään mielenkiinntoista ideaa viimeisessä IHANAssa:(
Tiina,
Ei voisi parempaa askartelulehteä olla! Niin monipuolinen ja laadukas. Jokaisessa lehdessä niiiiiin monta ihanaa ideaa. Täyttä timanttia!
Saara,
Suomen paras askartelulehti!
Marzu,
Ihana on nimensä veroinen, todellakin IHANA!
Raija,
Kiitos IHANASTA lehdestä!
Satu,
<3
Susanna,
Ihana on mahtavan monipuolinen. Kierrätysideat ovat parhautta!
Anna,
Parasta askartelijalle. Laatulehti, joka ilahduttaa joka kerta.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D