Katso

Julkaisukieli suomi

3.5/5 (384 ääntä)

Tuotekuvaus

Katso on Suomen kattavin tv-lehti! Tilaa Katso ja tiedät varmasti, mitä televisiosta tulee. Lisäksi kuulet tuoreimmat uutiset elokuvien ja tv:n maailmasta. Paras tarjous löytyy meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Mihin aikaan lempiohjelmani alkoikaan? Tuleekohan televisiosta mielenkiintoisia elokuvia tänä viikonloppuna? Katso kertoo! Katso-lehti esittelee kattavasti viikon tv-ohjelmat ja varmistaa, että olet aina ajan tasalla viikon ohjelmatarjonnasta. Ohjelmatiedot sisältävät yli 60 kanavaa sekä suoratoistosuosikit. Viikon tv-tarjonta on esitetty selkeästi ja helposti luettavassa muodossa.

Viikon tv-ohjelmien lisäksi Katso kertoo uusimmat kuulumiset television ja elokuvien maailmasta. Katso haastattelee mielenkiintoisimmat näyttelijät, ohjaajat ja muut television ja elokuvien tekijät. Haastattelut antavat mielenkiintoista taustatietoa televisio-ohjelmista ja niiden tekemisestä ja raottavat myös tähtien henkilökohtaista elämää.

Lisäksi lehti kertoo suosituimpien sarjojen juonipaljastukset ja pitää huolta, että tiedät, mitä jännittävää suosikkisarjassasi on tapahtumassa. Katsosta löydät myös uutuusleffojen arvostelut ja tiedät, mitä kannattaa leffassa katsoa juuri nyt. Lisäksi Katso tarjoaa paljon muuta mielenkiintoista televisioon ja elokuviin liittyvää sisältöä. Katson jutut ovat aina ajankohtaisia ja ajan hermolla.

Tilaa lehti nyt edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi ja hyppää television kiehtovaan maailmaan. Suomen suosituin tv-lehti Katso ei varmasti petä odotuksiasi!

Tarjoukset ovat vain uusille tilaajille: Tarjoukset koskevat vain kotimaan toimituksia sekä uusia tilaajia eli talouksia, joissa ei ole ollut Katso-lehden tilaajia viimeksi kuluneiden 6 kk:n aikana. Tilaajalahjoja ei toimiteta ulkomaille.

Voimassa olevat tilausehdot ja tietosuojaselosteet löydät täältä.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Aller Media Oy
Painos: 86000


Kuka lukee lehteä?

Mies: 48 %
Nainen: 52 %
Ikä: 39 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Margit Rösch,
Halusin tilata lehden, jossa on kattavat tv ohjelmatiedot ja ajattelin, että Katso lehti varmasti olisi sellainen joka on erikoistunut tv ohjelmiin, mutta kuinka ollakkaan eihän siellä ollut edes niitä yleisempiä joita minä ja ainakin ystäväni katsovat esim. Frii ja TLC samoin puuttuivat monet muut tv paketissa olevat kanavat, samat ohjelmatiedot löytyy mistä vaan lehdestä, kattavin näyttäisi olevan Seiska lehti. Olin todella hämmästynyt ja pettynyt. Todella surkea lehti.
kake,
televisio ohjelmat ei pidä paikkaa surkea lehti nykyään vääriä ohjelmia melkei joka viikko lehdessä kiva katsoa toisesta lehdestä missä on oikein ohjelmat sorry vaa
Jukka Turppo,
Hyvä TV-Lehti :)
Lehtikuningas.fi,
Hei Sinikka! Nimitiedoillasi ei löydy tilauksia meidän kauttamme. Näinollen tilauksesi on tehty jonkin muun tahon kautta, eikä meillä näinollen ole tekemistä sen jakelun taikka laskutuksen kautta. Meidän puolestamme kuitenkin ikävä kuulla tapauksestasi!
SINIKKA WELLING,
2 lehteä tuli lasku myöhässä maksoin laskun ja peruin tilausen,ei tullut lehteä eikä rahoja takaisin.Tämä erittäin huonoa palvelua teiltä.
Tyytyväinen asiakas,
Selkeät ja kattavat tv-ohjelmat. Monikaan lehti ei kykene vastaavaan. Huomasin, että ihmiset ovat valittaneet jakelusta johtuvista ongelmista. Valitus siis kannattaa tehdä suoraan katsolehdelle.
Tyytyväinen asiakas,
Selkeät ja kattavat tv-ohjelmat. Monikaan lehti ei kykene vastaavaan. Huomasin, että ihmiset ovat valittaneet jakelusta johtuvista ongelmista. Valitus siis kannattaa tehdä suoraan katsolehdelle.
Matti Virtanen,
Lehti pitäisi jakaa torstaisin, nykyään ei jaeta koskaan torstaisin. Jaetaan perjantai iltana tai vasta maanantaina. TV-lehdellä ei tee maanantaina enää mitään kun on ostettu jo toinen tv-lehti.
Pirkko,
Ohjelmatiedot ovat vääriä lehdestä kannet irti lehti tulee miten sattuu
Sirpa,
En pidä lehdestä joka on aina risainen saapuessa.Peruutus tuntuu mahdotonta perua.
Sylvi Pippuri,
miksi ei televisio ohjelmat stemmaa ei ole ajan tasalla milloin tulee mitäkin
jukka salminen,
JAETAAN EPÄVARMASTI seuraavaksi tilaan toisen lehden
seppo,
paljon kanavien ohjelmat ja ristikot
Saara Kinnari,
Erittäin kattava tv-lehti
kauko sjöblom,
Paras TV-Lehti
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D